O fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va fi câștigătorul competiției: "El merită"

concurenti survivor romania 2021
o fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va fi câștigătorul competiției din Republica Dominicană

Una dintre concurentele care a părăsit competiția Survivor România 2021 face mărturisiri incitante! Cine va câștiga marele premiu?

Ana Porgras a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2021. Asta s-a văzut și după eliminarea Faimoasei, când încă toată lumea spera ca decizia să fie, de fapt, o glumă. După ce a părăsit competiția, frumoasa brunetă a lăsat câteva declarații care au făcut înconjurul internetului și au șocat telespectatorii. Ce spune prietenia lui Zanni despre viitorul câștigător?

O fostă concurentă de la Survivor România 2021 spune cine va câștiga competiția

Înainte de a pleca din competiție, Ana Porgras l-a îmbrățișat pe Zanni și i-a spus că îl așteaptă acasă cu marele premiu. 

„Asta e întrebare capcană. Normal că pe Zanni. Trebuie să fie câștigător. O să-l aștept aici și dacă nu vine cu trofeul, mare bătaie ce o să își ia. El merită din toate punctele de vedere, și social și sportiv. El e omul care dacă are ceva să îți spună, el va veni în fața ta și îți va spune”, spune Ana Porgras.

Citeste si: Mellina a cedat psihic și a plâns în hohote! "Gata! Mellina afară!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

daniel pavel anunt castigator
Daniel Pavel va fi cel care va anunța câștigătorul competiției Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Survivor Romania]

Ana Porgras a povestit ulterior și despre experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană la Survivor România 2021.

„M-am adaptat destul de greu. În primele două săptămâni mă gândeam că vreau să plec acasă, că eu nu pot aici. Ușor, ușor m-am obișnuit, m-am adaptat, am intrat în fenomenul Survivor. Nu mai simțeam foame atât de tare. Regret enorm că am plecat. Îmi doream să rămân până în finală.

Citeste si: Dan Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, despre Jador și Ana Porgras: "Nu vor pleca de aici la fel cum au venit"

zanni castigator survivor romania 2021
Zanni este printre favoriții marelui premiu de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

Dacă așa a fost să fie și s-a întâmplat, eu nu mai am ce să schimb. Le mulțumesc oamenilor de acasă că au încercat să schimbe ceva. Trebuie să învățăm că ăsta e un concurs. Nu am fost supărată că am fost nominalizată de Jador, nu aveam de ce”, a declarat fosta Faimoasă.

Pentru Ana Porgras, unic câștigător al competiției Survivor România 2021 va fi întotdeauna Zanni, cel cu care a legat o frumoasă relație pe tot parcursul show-ului.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Pepe și Raluka s-au "apropiat", în văzul tuturor: „Bine, iubire"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies