Mellina a cedat psihic și a plâns în hohote! "Gata! Mellina afară!"

Mellina își dorește să părăsească Survivor România 2021
Mellina a cedat psihic și a plâns în hohote! "Gata! Mellina afară!"

Mellina își dorește să părăsească Survivor România 2021 și le-a cerut colegilor să o voteze pentru a fi eliminată!

Primul consiliu al săptămânii de la Survivor România 2021 a demoralizat întreaga echipă de la Războinici. Aceștia au pierdut jocul de imunitate în fața echipei Faimoșilor și au ajuns să fie cu moralul la pământ. Mellina este cea care a cedat psihic încă din tabără, unde încerca să împartă cocos pentru toți și s-a tăiat la mâna. După eliminarea lui Musty, Mellina a dovedit că și-a pierdut din concentrare, iar din punct de vedere psihologic aceasta a cedat și a început să plângă în hohote.

Pierderea primului joc de imunitate a facut-o pe Mellina sa cedeze psihic la Survivor România 2021!

Citeste si: Jador are remușcări în urma eliminării Anei Porgras de la Survivor România! „Mi-au ieşit fire de păr alb în barbă”

Mellina își dorește să părăsească Survivor România 2021
Mellina s-a tăiat la mâna[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Culiță Sterp s-a certat cu Zanni! „De la persoane cum ești tu, nu mă așteptam să mă vorbească pe la spate!”

Mellina: „Am pierdut jocul de imunitate și resursele în cantitatea lor întreagă. Asta să fie problema că sângeram un pic în palmă. Sunt de trei luni aici, sunt un om cu multe emoții. Am strâns foarte mult în mine, am luptat cu mine să pot să duc această lupta frumoasă și dură dar uite că uneori.. Uneori este prea mult și pentru Furnicuța asta! Sper că nu dezamăgesc pe nimeni acasă, dar este greu..

Pentru mine, cel puțin a fost greu și mă simt plină de multe emoții.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În tabără, Mellina le-a comunicat celorlați coechipieri: „Gata! Mellina afară! Puteți să mă votați!”

Citeste si: Dan Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, despre Jador și Ana Porgras: "Nu vor pleca de aici la fel cum au venit"

Mellina își dorește să părăsească Survivor România 2021
Mellina plânge în hohote[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Zanni de la Survivor România sare la gâtul lui Jador! “Tu ești Jador și eu sunt un nimeni!”

Sorin: „Care este motivul pentru care vrei să te nominalizăm?”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mellina: „Îți spun, da.. și motivul.. Pentru că sunt la fel de împăcată cu ideea de pleca, cum sunt cu ideea de a sta. S-au întâmplat foarte multe lucruri, unele m-au consumat foarte tare, altele pot să le duc în continuare. Unele mă consumă în continuare, este un amalgam cu de toate. Știi cum este aia cu shaorma cu de toate?! Eu sunt 50%– 50%.”

"Asta sunt... cu asta defilez... Până la urmă asta sunt! Uneori a fost prea mult pentru mine și asta sunt. Cine vrea să mă accepte, să mă accepte așa! Sunt doar om! Doar femeie...”, a incheiat Mellina plângând și suspinând la Survivor România.

În urma nominalizarilor de la Survivor România 2021, Mellina a tras lozul necâștigător și este prima nominalizată pentru eliminarea din competiție.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Jador are remușcări în urma eliminării Anei Porgras de la Survivor România! „Mi-au ieşit fire de păr alb în barbă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies