Mellina a fost eliminată din competiția Survivor România 2021! Ce a făcut în camera de hotel

mellina eliminare
Mellina a fost surprinsă după eliminarea de la Survivor România 2021

Mellina a trebuit să părăsească Survivor România 2021 în urma voturilor publicului. Ce a declarat Războinica după eliminare?

Mellina a trebuit să părăsească competiția Survivor România 2021, în urma deciziei luate de publicul telespectator. Războinica spune că era pregătită pentru acest deznodământ, însă asta nu a contat prea mult atunci când a aflat decizia.

Mellina a părăsit competiția Survivor România 2021

Concurenții propuși pentru eliminare la Survivor România 2021 în săptămâna ce tocmai a trecut au fost Mellina și Sorin de la Războinici, dar și Jador și Elena Marin de la Faimoși.

În urma voturilor trimise de public, Mellina de la Războinici a fost cea care a trebuit să părăsească competiția. Concurenta recunoaște că se aștepta la acest final și speră ca parcursul ei în emisiune să fi fost unul extraordinar.

Citeste si: Leonard Miron, cu ochii în lacrimi! "După ce mama s-a prăpădit, un ziar a scris: "Este pedeapsa Lui Dumnezeu că este homosexual!”

mellina declaratie survivor 2021
Mellina a fost una dintre cele mai bune concurente din echipa Războinicilor[Sursa foto: Captură KANAL D]

„După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că  orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevantă ca om. Asta încerc să fac și prin muzica mea.

Le mulțumesc fiecăruia din echipa asta, am învățat de la fiecare o lecție. Dumenzeu  a zis  că mi-am învățat lecțiile. Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, au fost cuvintele Mellinei înainte de a-și lua rămas bun de la colegii din Republica Dominicană.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Zanni a atacat-o DUR pe Elena Marin de la Survivor România! “Ești șarpe! Eu nu îți mai permit teatrul ăsta aici!”

mellina eliminata de la survivor romania
Mellina a fost eliminată de la Survivor România 2021 în urma voturilor publicului[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mellina spune că era de așteptat ca Războinicii să o nominalizeze, însă asta nu i-a făcut plecarea mai ușoară.

„Știam că voi fi nominalizată de către echipă și ei știu. Am mai avut o discuție în camp că sunt împăcată cu gândul de a pleca acasă.

Dacă rămân, voi continua să lupt și să dau tot ce pot pe trasee. Publicul va decide, el e suveranul, dacă mă mai țin în competiție. Dacă vor să rămân, voi lupta până la capăt, mă voi ridica, și mă voi reinventa. Accept orice deznodământ, la fel ca săptămâna trecută”, a mai spus Mellina la Survivor România 2021.

Mellina
Mellina a fost eliminată de la Survivor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După eliminare, Mellina a ținut să transmită un mesaj tuturor celor care i-au fost alături pe tot parcursul concursului din Republica Dominicană. 

mellina declaratie survivor 2021
declarația dată de Mellina după eliminarea de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Mellina]

"Vreau să mulțumesc din inimă tuturor oamenilor care m-au susținut, n-am știut că sunteți atât de mulți, vă mulțumesc...deci până la infinit și înapoi. Sper că nu v-am dezamăgit, eu am dat tot ce a fost în mine, am fost așa cum sunt, o femeie cu defecte, plină de defecte și poate câteva calități.

N-am știut că sunteți atât de mulți. Vă mulțumesc din inimă, nu am cuvinte, dar vreau doar să vă arăt cum arată pantalonii mei după 3 luni de Survivor.

Am revenit la civilizație”, a spus Mellina pe contul personal de Instagram, după eliminarea de la Survivor România 2021.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Zanni a atacat-o DUR pe Elena Marin de la Survivor România! “Ești șarpe! Eu nu îți mai permit teatrul ăsta aici!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies