Cine este Aris Eram. "Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare!”

cine este aris eram
Aris Eram este fiul celebrei prezentatoare de știri, Andreea Esca

Aris Eram este fiul celebrei prezentatoare de știri, Andreea Esca. Însă știați că acesta va împlini frumoasa vârstă de 20 de ani?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Aris Eram, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperit și care este diferența de vârstă între acesta și sora sa, Alexia Eram, dar și ce au declarat aceștia cu privire la participarea în cadrul unei emisiuni TV, plină de provocări. 

 

Ce vârstă are Aris Eram 

Aris Eram, pe numele său întreg, Aris Melkior Eram, s-a născut pe data de 24 iulie, în București.

Prin urmare, în prezent, acesta are frumoasa vârstă de 19 ani. 

„Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipa în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea…. Îți mulțumesc, Aris Melkior!”, a transmis Andreea Esca pe conturile sale de socializare, cu ocazia zilei de naștere a fiului său. 

aris eram varsta
Aris Eram este fiul celebrei prezentatoare de știri, Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]

 

Ce studii are Aris Eram 

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Aris Eram, a terminat liceul la școala franceză, iar apoi a ales ca studiile superioare să le desfășoare în domeniul afacerilor, în cadrul unei universități din Barcelona. 

Stă într-o garsonieră cu chirie, că nu au cămin la facultate.

Are o chicinetă în aceeași cameră. Bine, baia e în altă cameră ”, a povestit Andreea Esca, legat de locul în care fiul său locuiește. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

aris eram
Aris Eram este fiul celebrei prezentatoare de știri, Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Edward Sanda. “Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea!”

 

Cine este Aris Eram 

Aris Eram este fiul celebrei prezentatoare de știri, Andreea Esca. Acesta este cu 3 ani mai mic decât sora sa, alexia eram, care are vârsta de 22 de ani, în prezent. 

În ciuda faptului că sora sa, Alexia Eram, este un cunoscut creator de conținut în mediul online, și apare deseori în compania partenerului său de viață, Mario Fresh, nu același lucru se poate spune și despre fratele său, Aris Eram. Ținând cont de faptul

că acesta a preferat să stea puțin mai departe de lumina reflectoarelor, în comparație cu sora sa, nu se știu foarte multe aspecte legate de viața sa. 

aris eram studii
Aris Eram este fiul celebrei prezentatoare de știri, Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

 

Alexia și Aris Eram participă la provocarea vieții lor 

Aris eram alături de sora sa, Alexia Eram, vor participa la provocarea vieții lor, în cadrul unei emisiuni TV care se va difuza din anul 2024. 

Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, sună a « experiență ce trebuie trăită».

Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință! ”, a declarat acesta

Odată ce au făcut public faptul că participă la o astfel de emisiune TV, Aris și Alexia Eram au publicat pe pagina lor de instagram, un mesaj prin care și-au exprimat gândurile cu privire la această provocare: „ Plecăm la drum cu multe emoții și sentimente amestecate care ne copleșesc. Pe de o parte frică, nesiguranță și teamă de necunoscut. Iar pe de altă parte fericiți că putem lua parte la un proiect atât de mare. Că ne vom consolida și mai tare relația de frate și soră. Că avem posibilitatea să experimentăm atât de multe lucruri, care sunt convinsă că ne vor ajuta în dezvoltarea noastră ulterioară. Vom încerca să dăm tot ce e mai bun din noi și să luptăm cât o să putem de mult ”. 

aris si alexia eram
Aris Eram este fiul celebrei prezentatoare de știri, Andreea Esca[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ion Maria, tatăl lui Smiley. „N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac!”



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Ciprian Silaşi. “Eu am un slogan: orice numai să nu muncesc!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies