Cine este Ion Maria, tatăl lui Smiley. „N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac!”

smiley
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară. Însă știați cine este tatăl său, Ion Maria?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Ion Maria, tatăl lui Smiley, dar și cu ce se ocupă acesta. În plus, descoperiți și care a fost motivul pentru care acesta nu a fost de acord, la început, cu cariera sa, dar și cu ce se ocupă atât mama, cât și fratele său.

 

Cu ce se ocupă Ion Maria, tatăl lui Smiley

Atunci când vine vorba despre tatăl său, se pare că Ion Maria a fost pilot de avion, în cadrul Ministerului Apărării Naționale, ulterior, odată cu trecerea timpului, acesta a devenit directorul unei fabrici de pâine, din Cernica.

cine este tatal lui smiley
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Cine este Ion Maria, tatăl lui Smiley

Smiley, pe numele său din buletin, Andrei Maria este   unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară.

Cu toate acestea, familia lui, tatăl, mama și fratele, sunt persoane care au preferat sa stea departe de lumina reflectoarelor si sa nu apară atât de des in public, alături de artist, motiv pentru care, există puține persoane care știu cine sunt sau cu ce se ocupă aceștia. In ciuda acestui fapt, familia acestuia este reîntâlnită din când in când, in fotografiile postate de artist, pe pagina sa de Facebook.

smiley familie
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cine este Ioana Maria, mama lui Smiley. „Datorită lor sunt ceea ce sunt acum!”

 

Tatăl lui Smiley nu a fost de acord cu meseria sa, la început

Deși în prezent, atât mama, cât și tatăl lui Smiley sunt de acord cu carieră pe care artistul pe și-a construit-o cu succes, se pare ca la început, lucrurile nu au stat tocmai așa. Poate ca principalul motiv avea legătură si cu faptul ca nici tatăl sau, Ion Maria, nici mama sa, Ioana Maria, nu profesează în astfel de meserii care să aibă legătură cu lumea showbiz-ului românesc.

Astfel, la începutul carierei sale, se pare ca tatăl lui Smiley, Ion Maria, a fost puțin reticent când a aflat ce își dorea să facă fiul sau, mai exact in momentul in care a intrat in trupa „Simplu”. Cu toate acestea, lucrurile s-au așezat pe parcurs, iar acum îi este alături trup si suflet artistului, îl susțin în totalitate și sunt foarte mândri de ceea ce a reușit să devină fiul lor.

„Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formația Simplu. Probabil că asta m-a și motivat. Fără să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze.

Am fost tot timpul apropiat de  ai mei',   declara Smiley, la un moment dat.

gina pistol si smiley
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

 

Cu ce se ocupă fratele și mama lui Smiley

Atunci când vine vorba despre meseria mamei lui Smiley, se pare că Ioana Maria, profesează în domeniul contabilității. Înainte de această meserie, mama lui Smiley a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice, din Pitești. Apoi, mama lui Smiley a început să se ocupe de studioul fiului său, dar și de casa de discuri HaHaHa Production, ceea ce înseamnă că cei doi lucrează împreună, atunci când artistul este la studio.

Așa cum, atât mama sa cât și tatăl său au dorit să rămână persoane care să stea departe de micile ecrane, același lucru a preferat să facă și fratele său, Filip. Acesta este absolvent al Facultății de Construcții și este, totodată, și persoana care l-a ajutat pe Smiley să își amenajeze studioul său, oferindu-i și sprijin încă de la începutul carierei sale.

smiley biografie
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Iuliana Pepene. „În fiecare dimineață, mă trezesc la ora 3!”

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Ioana Maria, mama lui Smiley. „Datorită lor sunt ceea ce sunt acum!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies