Cine este Iuliana Pepene. „În fiecare dimineață, mă trezesc la ora 3!”

cine este iuliana pepene
Cine este Iuliana Pepene

Iuliana Pepene este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. De ceva timp, vedeta a devenit și mai apreciată, deoarece este foarte activă pe rețelele de socializare.

Blondina este o fire foarte hotărâtă și a știut exact ce vrea de la cariera sa. După ce a urmat cursurile unei școli de televiziune, Iuliana a primit rolul de prezentator de meteo, iar ulterior a ajuns la pupitrul știrilor matinale.

Ce vârstă are Iuliana Pepene

iuliana pepene biografie
Iuliana Pepene biografie[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Sonia Simionov. “Ştii cum e, când simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin!”

La vârsta de 32 de ani, Iuliana se poate mândri cu o viață de invidiat. A reușit nu doar să obțină cariera mult visată, cât și să aibă o mulțime de admiratori, în spatele micului ecran. Mai mult, prezentatoarea TV are un corp de invidiat. Întrebată cum se menține atât de frumos, Iuliana a mărturisit că nu face nimic special, doar că viața ei este foarte agitată.

Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă .”, a povestit vedeta.

Prezentatoarea TV a mărturisit că nu obișnuiește să se ghideze după compromisuri și că singurul aspect de acest gen a fost atunci când s-a mutat de la Brașov la București. Cu toate acestea, Iuliana nu regretă decizia, deoarece Capitala i-a adus foarte multe beneficii, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

iuliana pepene
Iuliana Pepene[Sursa foto: Instagram]

În fiecare dimineață, mă trezesc la ora 3. Pare că am fusul orar inversat, pe Brazilia. Am o meserie decentă. Vin în redacție, la ora 5 mă machiez, ca la 6 să fiu live la Știri .”, a mărturisit Iuliana.

Cu toate că este extrem de feminină și are grijă de aspectul său, Iuliana este o femeie dornică de aventură și de senzații tari.

De aceea, Iuliana adoră mașinile și motoarele și chiar plimbările cu ATV-ul prin pădure.

De mică mi-au plăcut mașinile. Urmăream cum conduce tatăl meu. În facultate, am devenit bolnavă tot timpul, am tras chiulul de la sport. Trebuia să merg în alte clădiri. ”, a declarat vedeta.  

Viața amoroasă a Iulianei Pepene

iuliana pepene iubit
Iuliana și noul său iubit[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Paul Alex. „Nu mai puteam! Singurătate, toți demonii din jur, pe toți îi simțeam!”

Frumoasa blondină este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își expune multe aspecte din viața personală. Amuzantă și cu vorbele la ea, prezentatoarea își surprinde des fanii cu postările pe care le face. Cu toate că este persoană publică, Iuliana obișnuiește să fie destul de rezervată atunci când vine vorba de poveștile sale amoroase. În trecut, vedeta a avut mai multe relații, cu bărbați cunoscuți din România. Pasionată de adrenalină, Iuliana s-a iubit cu Eduard Fuerea, un specialist în motoare. De asmenea, prezentatoarea TV a avut o relație serioasă și cu celebrul bucătar Dragoș Bercea. Cu o poveste de iubire ce data din 2019 și despre care se credea că va fi nemuritoare, Iuliana a încheiat relația cu chef-ul anul trecut. La acel moment, a ales să nu vorbească prea mult despre subiect, transmițând un mesaj destul de scurt și la obiect. 

„Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante.”, a declarat prezentatoarea TV

În prezent, vedeta s-a expus în mediul online cu noul său iubit, Alex. Cei doi au petrecut o frumoasă vacanță în Maldive, chiar de ziua Iulianei. Chiar dacă blondina l-a prezentat pe bărbat publicului ei din mediul online, încă nu se știe cu exactitate cu ce se ocupă bărbatul.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Diana Enache. „Cântam de mică prin casă, cântam prin baie, dar mă ascundeam de tatăl meu.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies