Cine este Sonia Simionov. “Ştii cum e, când simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin!”

sonia simionov
Sonia Simionov este una dintre cele mai cunoscute persoane din televiziune

Sonia Simionov este una dintre cele mai cunoscute persoane din televiziune. Însă știați că aceasta este o bună sportivă?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Sonia Simionov, ce vârstă are, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și ce părere are aceasta despre provocarea vieții sale, venită odată cu participarea sa la o emisiune TV.

 

Ce vârstă are Sonia Simionov

Sonia Simionov s-a născut în Medgedia și are frumoasa vârstă de 36 de ani.

sonia simionov studii
Sonia Simionov este una dintre cele mai cunoscute persoane din televiziune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andrei Ivan.„ În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere”

 

Ce studii are Sonia Simionov

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că  Sonia Simionov  a absolvit Facultatea de Administraţie Publică, din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administraţie Bucureşti, iar apoi a urmat masterul în comunicare, urmând ca în cele din urmă să se înscrie la o şcoală

de televiziune.

sonia simionov reporter
Sonia Simionov este una dintre cele mai cunoscute persoane din televiziune[Sursa foto: Facebook]
 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Cine este Sonia Simionov

Sonia Simionov este una dintre cele mai cunoscute persoane din televiziune. Astfel, în ciuda faptului că toată viața sa a fost și este implicată în domeniul jurnalismului, Sonia Simionov este totodată și o fire sportivă, practicând diverse sporturi și în prezent.

Aceasta a fost campioană națională la înot, în anul 1997, iar ulterior medaliată, în anii 1998-1999, cu aur și argint la competiții internaționale. În plus, Sonia Simionov se pare că a jucat, timp de trei ani de zile, și tenis de câmp. Printre pasiunile sale se află și cele la care a câștigat Cupa Presei la Tir, disciplina Pistol-mitralieră, a făcut salturi cu parașuta și are chiar și o diplomă de amator, în scufundări la o adâncime de maximum 20 de metri.

Atunci când vone vorba despre domeniul televiziunii,  Sonia Simionov  și-a făcut debutul la Constanţa, apoi, odată cu trecerea timpului, aceasta a devenit și reporter, dar și gazdă a unei emisiuni TV. De la debutul său și până în prezent, Sonia Simionov se bucură de o carieră de succes și se află tot mai mult în atenția publicului larg, care o apreciază de fiecare dată.

sonia simionov varsta
Sonia Simionov este una dintre cele mai cunoscute persoane din televiziune[Sursa foto: Facebook]
 

 

Sonia Simionov particip ă la provocarea vieții sale

Odată cu anul 2024, Sonia Simionov va apărea pe micile ecrane, însă nu din postura de reporter, ci în postura de cea de concurentă. Aceasta participă la provocarea vieții sale, alături de Iuliana Pepene, cu care este colegă de ani buni de zile, în cadrul canalului TV, la care ambele lucrează.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Este o adevarată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show.

Sunt un om activ, nonconformist, cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel. Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe',  a spus Iuliana Pepene.

În completare, Sonia Simionov a dezvăluit care sunt așteptările sale atunci când vine vorba despre această mare provocare la care va lua parte, dar nu numai atât!

„Aşteptările mele sunt direcţionate către mine şi echipa din care fac parte. Noi creăm experienţa. Show-ul oferă cadrul, tu te ocupi să îl umpli. Vreau să râdem mult, să ne distrăm, să ne bucurăm de ce vedem şi ce facem, să învăţăm lucruri noi. Dar competiţia e la fel de importantă pentru mine. Sigur că ţine şi de noroc, în multe situaţii, dar cred că cel mai important este ca eu şi Iuliana să dăm tot ce putem ca să trecem de toate probele şi să nu cedăm… când simţim să cedăm.

Să ne sprijinim şi să ne încurajăm. Ştii cum e, când simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin. Şi apoi să râdem din nou. Eu şi Iuliana ne ştim de mulţi ani. (…) Deci relaţia noastră e mai mult de colegialitate şi se bazează pe respect pentru meseria de jurnalist. (…) În ciuda aparenţelor, eu şi Iuliana avem multe lucruri în comun şi cred că vom reuşi să ne punem în valoare atuurile pe care le avem. Ne-am împărţit deja atribuţiile în ceea ce priveşte probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar şi pe noi',  a adăugat aceasta.

sonia simionov biografie
Sonia Simionov este una dintre cele mai cunoscute persoane din televiziune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu. „Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică!”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Alina Chivulescu. “Practic, am divorțat în același loc!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies