Cine este Ioana Maria, mama lui Smiley. „Datorită lor sunt ceea ce sunt acum!”

cine este mama lui smiley
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară. Însă știați cine este mama sa, Ioana Maria?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Ioana Maria, mama lui Smiley, dar și cu ce se ocupă aceasta. În plus, descoperiți și care a fost motivul pentru care părinții lui Smiley nu au fost de acord, la început, cu cariera sa, dar și cu ce se ocupă atât tatăl, cât și fratele său.

 

Cu ce se ocupă Ioana Maria, mama lui Smiley

Atunci când vine vorba despre meseria mamei lui Smiley, se pare că Ioana Maria, profesează în domeniul contabilității. Înainte de această meserie, mama lui Smiley a lucrat la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice, din Pitești. Apoi, mama lui Smiley a început să se ocupe de studioul fiului său, dar și de casa de discuri HaHaHa Production, ceea ce înseamnă că cei doi lucrează împreună, atunci când artistul este la studio.

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Cine este Ioana Maria, mama lui Smiley

În ciuda faptului că Smiley, pe numele său din buletin, Andrei Maria este   unul dintre cei mai celebri artiști, de la noi din țară. Cu toate acestea, familia lui, tatăl, mama și fratele, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, atunci când vine vorba despre apariții.

Astfel încât, există puține persoane care știu cine sunt sau cu ce se ocupă aceștia.

smiley biografie
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Părinții lui Smiley nu au fost întotdeauna de acord cu meseria sa

În ciuda faptului că în prezent, atât mama, cât și tatăl lui Smiley sunt de acord cu o carieră de succes pe care Smiley și-a creat-o în timp, la început, lucrurile au stat cu totul și

cu totul diferit. Ion și Ioana Maria, căci despre aceștia este vorba, nu profesează în meserii care să aibă legătură cu lumea showbiz-ului românesc, astfel încât, la începuturile carierei sale, aceștia au fost puțin reticenți când au aflat ce își dorea să facă fiul lor.

Acum îi sunt alături 100%, îl susțin în totalitate și sunt foarte mândri de ceea ce a reușit să devină fiul lor.

Datorită lor sunt ceea ce sunt acum. Eu sunt rezultatul lor. N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac. Spre exemplu, tata n-a fost de acord să mă apuc de cântat în formația Simplu. Probabil că asta m-a și motivat. Fără să-și dea seama, ei mă motivează tot timpul. Chiar și când și-au propus să mă descurajeze.

Am fost tot timpul apropiat de  ai mei',   declara Smiley, la un moment dat.

smiley mama
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este soția lui Adrian Cuculis, Ramona Păuleanu. „Dacă mi-a dovedit ceva Ramona a fost că e o persoană extrem de puternică!”

 

Smiley a fost un copil mai năzdrăvan în copilărie

În prezent, artistul Smiley este și el, la rândul său, părinte, alături de frumoasa Gina Pistol, cu care se va și căsători în scurt timp. Astfel încât, artistul a povestit și despre o amintire de-a sa din copilărie, atunci când nu era prea cuminte și nu asculta de părinții săi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am mâncat bătaie cu cureaua când eram mic. Eram un copil foarte neastâmpărat și făceam o grămadă de năzbâtii. Evident că trebuia să fiu corectat în vreun fel. Nu știu dacă este cea mai bună metodă, dar la mine a dat rezultate', mărturisea Smiley, în urmă cu ceva vreme.

cine este mama lui smiley
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Cu ce se ocupă fratele și tatăl lui Smiley

Așa cum, atât mama sa cât și tatăl său au dorit să rămână persoane care să stea departe de micile ecrane, același lucru a preferat să facă și fratele său, Filip.

Acesta este absolvent al Facultății de Construcții și este, totodată, și persoana care l-a ajutat pe Smiley să își amenajeze studioul său, oferindu-i și sprijin încă de la începutul carierei sale. Atunci când vine vorba despre tatăl său, se pare că Ion Maria a fost pilot de avion, în cadrul Ministerului Apărării Naționale, ulterior, odată cu trecerea timpului, acesta a devenit directorul unei fabrici de pâine, din Cernica.

smiley familie
Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Iuliana Pepene. „În fiecare dimineață, mă trezesc la ora 3!”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este mama Ginei Pistol. “Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies