Cine este Arkanian. “Sunt mult mai selectiv cu femeile cu care stau.”

Cine este Arkanian. “Sunt mult mai selectiv cu femeile cu care stau.”
Cine este Arkanian

Arkanian a devenit cunoscut în rândul tinerilor din noua generație cu ajutorul pieselor pe care le are în colaborare cu Alex Velea. Cântărețul face parte, de asemenea, din echipa lui Velea “Golden Boy”.

Arkanian, în vârstă de 23 de ani, se mândrește în prezent cu o adevărată carieră muzicală de succes, iar viitorul tânărului artist arată foarte bine, deoarece se află pe val, având diverse colaborări cu cântăreți celebri. Piesele sale au ajuns să fie ascultate de milioane de români, dovadă aflându-se chiar în vizualizările de pe YouTube pe care le strânge la melodiile sale. Arkanian a fost invitat în cadrul emisiunii online ”Detectorul de minciuni”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube theXclusive, pentru a dezvălui câteva detalii atât din viața profesională, cât și personală.

Arkanian, cea mai mare sumă de bani încasată într-o lună din muzică 

Arkanian a mărturisit că se bucură de un succes de invidiat, deși se află momentan la început de drum. Sumele de bani câștigate din piesele sale sunt suficiente pentru a se putea întreține. Totodată, cântărețul a recunoscut că în cea mai bună lună a ajuns la o sumă de 3.000-4.000 de euro.

”Anul ăsta cred că este primul în care nu mă mai plâng. Așa de trăit din muzică și de produs din muzică, produc de vreo doi ani de zile. (…) Țineți cont că sunt la început de drum, vreo 3 mii- 4mii, în cea mai bună lună”, a dezvăluit Arkanian.

Citește și: Cine este Omar Arnaout. ”A fost o alegere intenționată să nu mă căsătoresc cu o arăboaică”

Cine este Arkanian[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Adina Buzatu. „Fiind mamă tânără, Sara a crescut odată cu mine!”

Artistul din echipa lui Alex Velea care nu l-a suportat pe Arkanian 

Artistul este încă la început de drum, reușind într-un timp destul de scurt alături de Alex Velea să se lanseze în lumea muzicală din țară. Arkanian, fiind o persoană sinceră din fire, a precizat cine este persoana care, după părerea acestuia, nu l-a plăcut în momentul în care a intrat în echipa “Golden Boy”. Lino

Golden a fost cel care nu l-a suportat de la început. Arkanian nu are nimic de împărțit cu el, însă acesta consideră că era gelos pentru că se număra printre primii care au intrat în echipa lui Alex Velea în momentul în care s-a extins ”Golden Boy”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

“Nu știu exact, pe față nu mi-a spus nimeni.

Băi, sincer să fiu cu tine, nu vreau să fac reclamă gratuită, dar Lino, nu cred că mă halea prea rău. Dar cred că era și o chestie că am fost printre primii care au apărut atunci când s-a extins Golden Boy, pe atunci era doar Lino, Rashid, Alex și Mario, și cumva venind printre primii, na, se simțea că eram mai mulți și era atenția împărțită la mai mulți.
Poate un pic gelozia aia de copil, dar nu cred că mă plăcea prea mult. N-am simțit că eram atât de iubit de el”
, a mai declarat Arkanian.

Citește și: Cine este Alex Velea. „Mă descurc în situații critice”

Cine este Arkanian[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Maria Ghinea. ”Mi s-au extirpat opt milimetri din creier.”

Arkanian, despre o colaborare cu Dani Mocanu

Arkanian a avut oportunitatea de a colabora cu mulți artiști români, precum Antonia, însă întrebat fiind dacă ar dori sau nu să colaboreze cu Dani Mocanu, a mărturisit fără să ezite care ar fi condițiile în care ar putea accepta colaborarea.

„În mod normal, probabil aș zice nu, din simplul fapt că nu cred că mă asociez atât de mult cu soundul lui Dani. Nu cred neapărat că face muzică rea, doar că nu cred că am eu ce adăuga pe plan artistic. Dacă ar veni la mine cu o piesă care mi-ar rupe mufa, la modul să o ascult și să zic << Mamă, ce e asta? >>, da, de ce nu?”, a fost răspunsul lui Arkanian.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este DJ Harra. „Mă săturasem să pun muzică pe 250 de lei”

Cine este Arkanian[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Radu Mazăre Jr. „Muncesc de la 15 ani.”

Arkanian, despre aventurile de o noapte

Arkanian în prezent nu se află într-o relație. Întrebat dacă este adeptul aventurilor de o noapte, cântărețul a mărturisit că a fost cu puțin timp în urmă. Acesta a devenit mult mai selectiv cu femeile cu care decide să aibă o relație, în comparație cu felul în care proceda când era mai mic.

“Nu am iubită.(...) Nu mai sunt adeptul aventurilor de noapte. Eram, dar pe măsură ce am mai crescut și eu un pic nu. (…) Acum sunt mult mai selectiv cu femeile cu care stau. Se mai întâmplă să mai greșim, mai bem un pahar de plus de vin, și na, s-a întâmplat. Când eram mic, dacă îmi plăcea cum arăta eram << Gata, pe ea! >>”, a mărturisit el.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu. „Sunt două tipuri de oameni: cei care cred că ea stă cu mine pentru bani și cei care cred că eu stau cu ea pentru bani”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies