Cine este Bianca (Bie - Tequila) Adam. "Dacă e să ştie cineva un singur lucru despre mine, acela este că trăiesc periculos!"

cine este bianca adam
Cine este Bianca (Bie - Tequila) Adam. "Dacă e să ştie cineva un singur lucru despre mine, acela este că trăiesc periculos!"

Bianca Adam, cunoscută și ca Tequila, este cel mai de succes creator feminin de conținut din România. Însă știați că aceasta a cochetat și cu muzica?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Bianca Adam, dar și cum a reușit să aibă succesul de care se bucură în prezent. În plus, descoperiți și cum a debutat aceasta, odată cu trecerea timpului, în televiziune, dar și în muzică.

 

Cine este Bianca Adam (Bie- Tequila)

Bianca Adam, pe numele său întreg, Bianca Alexandra Adam, s-a născut pe data de 28 iulie, în Craiova.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 24 de ani.

bianca adam tequila

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Cine este Bie Adam. Cariera Biancăi Adam în lumea vlogului

Tânăra este cunoscută sub porecla de „ Tequila ”, datorită faptului că așa a ales să se introducă încă de la primul său vlog pe care l-a postat pe Youtube.

Aceasta și-a pus bazele unui vlog în perioada în care acest concept nu era atât de popular în țara noastră, mai exact în anul 2012.

Primul videoclip al Biancăi Adam pe care l-a postat pe contul său de Youtube, se numea “50 de lucruri despre mine”. Videoclip ce a fost filmat în camera sa, în perioada în care aceasta avea vârsta de doar 14 ani. Acela a reprezentat un moment de cotitură în viața ei, din cauza faptului că încerca un lucru nou și se aștepta ca la acel moment să nu fie printre preferințele vizitatorilor.

„Urmăream vloguri de mult timp, dar nu ştiam că se numesc aşa. Urmăream vloggeri americani de când eram mică. Cu ajutorul lor mi-am perfecţionat şi engleza! Am aflat că se numeşte vlogging de curând, în ianuarie 2012, cam am dat peste Collab de Maturizare, dar nu mă gândeam că voi face chiar şi eu parte din el acum. Toată luna ianuarie mi-am făcut griji pentru ce aveam în plan – şi anume un prim video.

Nu am vrut să ştie nimeni de asta… Mi-era teamă că o să am multe dislike-uri”,  a mărturisit Tequila, cu privire la prima sa filmare.

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

poze cu bianca adam

Citeste si: Cine este Puya. „Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla”

Bianca Adam este cel mai de succes creator de conținut feminin

Tequila, așa cum este cunoscută pe Youtube este în prezent cel mai de succes creator de conținut, feminin. Tânăra are peste 1.7

milioane de abonați pe YouTube și își continuă activitatea încă din 2012, până în prezent, dedicându-și majoritatea timpului pentru a crea conținut de divertisment, pentru publicul său țintă din România.

“Primul video…atunci când l-am publicat nu m-am mişcat toată ziua de la laptop… trebuia să urmăresc fiecare părere şi comentariu care apărea. Nu îmi venea să cred cât de entuziasmaţi erau toţi de video-ul meu. Eram surprinsă de viteza cu care strângeam subscriberi! Am fost foarte mândră”, a adăugat tânăra.

Bianca Adam are o personalitate veselă, sinceră și îndrăzneață, calități cu care a reușit să își atragă numărul imens de abonați, inclusiv internauți, aspect ce a îndemnat-o să continue cu această pasiune. Pe lângă faptul că este creatoare de conținut, tânăra este pasionată și de dans, muzică, cântat la pian și desen.

„Dacă e să ştie cineva un singur lucru despre mine, acela este că trăiesc periculos”,  a mărturisit Bianca Adam despre ea. Tânăra a reușit să devină cunoscută datorită provocărilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului și pe care le-a postat pe canalul său de Youtube. Printre nenumăratele videoclipuri postate de aceasta se numără și episoadele de „Adevăr şi Provocare”, cele mai apreciate de abonații săi. Provocările erau alese chiar din comentariile lăsate la videoclipuri, de către fanii săi.

„Cele mai ciudate provocări au fost cele în care m-am îmbrăcat în cerşetoare şi am spălat parbrize la semafor şi cea în care mi-am luat setul de schiuri în centrul oraşului şi pe asfalt”, spune tânăra.

Citeste si: Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „Lucrurile mici spun lucruri mari despre oameni”

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

bianca adam wikipedia

Citeste si: Cine este Nelu Cortea. „Sigur o să ne distrăm”

Bianca Adam a debutat și în televiziune și muzică

Odată cu trecerea timpulu, vloggerița Bianca Adam a ajuns și în lumea muicii, lansând câteva melodii de-a lungul timpului. Prin intermediul acestor melodii, tânăra a reușit să intre și pe platformele Spotify, Deezer și bineînțeles, YouTube.

În plus, vloggerița a reușit să își facă apariția și pe micile ecrane, fiind invitată în diverse emisiuni TV, pentru a împărtăși lumii întregi, care este secretul pentru succesul pe care îl deține în prezent.

Citeste si: Cine este Cătălin Bordea. „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta."

bianca adam youtube

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Nelu Cortea. „Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele."

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies