Cine este Bianca Patrichi. „Întotdeauna am căutat să zâmbesc și să trăiesc momente inedite, speciale, frumoase”

Cine este Bianca Patrichi
Cine este Bianca Patrichi. „Întotdeauna am căutat să zâmbesc și să trăiesc momente inedite, speciale, frumoase”

Bianca Patrichi este nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi. Aflați cu ce se ocupă blondina.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Bianca Patrichi și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața blondinei.

Cine este Bianca Patrichi

Citește și: Cine este Ada Dumitru. „Muncesc mult și mi s-au întâmplat niște lucruri pe care mi le doream foarte tare”

Cine este Bianca Patrichi

Ce vârstă are Bianca Patrichi

Citește și: Cine este Daniela Condurache. „M-am născut în Iași, dar copilăria am petrecut-o în comuna Mihai Eminescu, în satul Stâncești."

Cine este Bianca Patrichi

Bianca Patrichi s-a născut în data de 2 iunie 1989 și a terminat Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din București.

În prezent, blondina în vârstă de 33 de ani este coregraf de profesie și este licențiată a Facultății de Coregrafie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”.

Bianca Patrichi a devenit cunoscută prin intermediul unei emisiuni la care a participat în calitate de ispită, dar aceasta nu a fost singura ei apariție la televizor. A debutat în televiziune ca prezentatoare a rubricii Meteo și a apărut ca invitat și în cadrul unor alte emisiuni de divertisment.

Mai mult decât atât, talentul său artistic au făcut-o pe Bianca Patrichi să colaboreze cu artiști cunoscuți din industria muzicală românească pentru realizarea coregrafiilor la videoclipurile lor muzicale.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Așadar, naturalețea, frumusețea, simțul umorului, dar și talentul său au făcut-o pe blondină să fie apreciată de publicul larg, iar în prezent este urmărită de 21.000

de persoane pe contul său de Instagram, unde postează diferite imagini provocatoare.

Bianca Patrichi este nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi

Citește și: Cine este Damian Drăghici. „Băutura pentru mine era un instrument prin care puteam să devin foarte dezinvolt”

Cine este Bianca Patrichi

Bianca este o dansatoare foarte talentată, car a practicat baletul timp de 9 ani, timp în care a colaborat cu Opera Națională din București.

Mai mult decât atât, a fost campion național la balet.

De asemenea, talentul pentru dans îl moștenește de la regretatul coregraf Cornel Patrichi. Blondina a mărturisit în cadrul unui interviu că este nepoata acestuia și Gina Patrichi i-a fost mătușă, dar a murit când era prea mică. Totodată, coregrafa a povestit că a ținut legătura cu văduva artistului, Cornelia Patrichi, iar, la un moment dat, chiar ar fi trebuit să colaboreze.

 „Da, suntem rude. Doamna Gina Patrichi mi-a fost mătușă, dar, când dânsa a murit, eu eram foarte mică, am cunoscut-o doar din filme şi din ceea ce mi-a povestit tata despre dânsa.

Dom­nului Cornel Patrichi i-am fost tot nepoată, dar, din fericire, pe el am avut bucuria să-l întâlnesc când eram deja mare şi îi păstrez o amintire foarte plăcută.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

De asemenea, am ținut legătura cu doamna Cornelia Patrichi, soția domnului Pa­trichi. Chiar ar fi tre­buit ca, la un moment dat, să colaborăm pro­fe­sional: dânsa a vrut să mă ia ca solistă la Teatrul Constantin Tănase, unde lu­cra, dar în perioada aceea aveam un pro­gram foarte încărcat și mi-a fost im­posibil să mă degrevez de angaja­men­tele deja acceptate”,   a povestit Bianca Patrichi în cadrul unui interviu.

Bianca Patrichi este pasionată de fotografie

Citește și: Cine este Alexandra Matei (Creața). „Îmi place să mi se spună Casandra, pentru că mi se pare că mi se potrivește mult mai bine"

Cine este Bianca Patrichi

Dansul nu este singura pasiune a Biancăi Patrichi. Potrivit descrierii sale de pe Instagram, blondina este pasionată și de fotografie, semn că are o latură artistică foarte bine dezvoltată.

De asemenea, atât în cadrul emisiunii unde a participat ca ispită, cât și în postările de pe conturile sale de Instagram, Bianca a lăsat să se observe faptul că este o persoană căreia îi place să trăiască liber, fiind o iubitoare a momentelor inedite pe care le îmbrățișează cu multă asumare și neapărat cu zâmbetul pe buze.

Întotdeauna am căutat să zâmbesc și să trăiesc momente inedite, speciale, frumoase. Se zice că avem o singură viață…atunci de ce să nu o trăim ?”, a scris Bianca Patrichi la descrierea unei fotografii pe care a postat-o pe contul său de Instagram.  



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Carmen Grebenişan. "Îmi era prieten bun, doar atât!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies