Cine este Bobby Păunescu. “Respect foarte mult acest aspect și cred că asta contează!”

bobby paunescu iubita
Bobby Păunescu este unul dintre cei mai apreciați regizori, producători, scenariști și oameni de afaceri, de la noi din țară

Bobby Păunescu este unul dintre cei mai apreciați regizori, scenariști și oameni de afaceri, de la noi din țară. Însă știați că acesta deține și un post TV?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Bobby Păunescu, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de ocupația sa din prezent, dar și despre filmele pe care acesta le-a regizat și prin intermediul cărora a ajuns să se bucure de succesul pe care îl deține în prezent.

 

Ce vârstă are   Bobby Păunescu

Bobby Păunescu, pe numele său real, George Marius Păunescu, s-a născut pe data de 8 septembrie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 48 de ani. 

bobby paunescu alexandra dinu
Bobby Păunescu este unul dintre cei mai apreciați regizori, producători, scenariști și oameni de afaceri, de la noi din țară[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citește și: Cine este Gabi Jugaru. “Acum sunt foarte fericit în viața mea!”

 

Ce studii are Bobby Păunescu

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că   Bobby Păunescu  a terminat Facultatea “ Internațional Management”,  în Elveția, în anul 1998, urmând ca în anul 2007 să urmeze și un curs intensiv de film la “ Universty of Southern California- School of Cinematic Arts”.

bobby paunescu avere
Bobby Păunescu este unul dintre cei mai apreciați regizori, producători, scenariști și oameni de afaceri, de la noi din țară[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cine este Bobby Păunescu

Bobby Păunescu  este unul dintre cei mai apreciați regizori, producători, scenariști și oameni de afaceri, de la noi din țară. Cu toate acestea, înainte de a ajunge unde este astăzi, deși născut în București, acesta s-a mutat cu familia în Italia, la Milano, la vârsta de doar un an, acolo unde a rămas până la vârsta de 10 ani.

Astfel, cariera sa începe odată cu primul său scurtmetraj regizat la USC, “ Dear D”, urmând ca în anul 2007 să scrie și să și regizeze primul său

film de lungmetraj, "Francesca", film care a fost produs de casa de producție de film, “ Mandragora”  , cea fondată de către Cristi Puiu, dar și Bobby Păunescu.

Atunci când vine vorba despre filme, se pare că "Francesca" a fost cel care a fost selecționat la mai multe festivaluri de film internaționale, printre care East End London Film Festival, acolo unde a primit premiul pentru cel mai bun debut, dar și la Gijon Internațional Film Festival Spania, primind premiul FIPRESCI, Silk Road Internațional Film Festival, Turcia, premiul pentru cel mai bun regizor, cea mai bună actriță și

premiul criticii.

Printre nenumăratele filme produse de către acesta, se află și un alt film bun, “Aurora”, film produs în anul 2009, care a fost regizat de către Cristi Puiu, și care a avut premieră la Festivalul de film de la Cannes, din anul 2010.

bobby paunescu aur
Bobby Păunescu este unul dintre cei mai apreciați regizori, producători, scenariști și oameni de afaceri, de la noi din țară[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

 

Bobby Păunescu este un cunoscut om de afaceri

În anul 2007, Bobby Păunescu  era unul dintre   cei mai noi miliardari de la noi din țară. Se pare că acesta a reușit să se afle pe lista miliardarilor, prin intermediul unor investiții imobiliare în țară, dar și de peste hotare. În plus, acesta este și moștenitorul unui imperiu financiar deținut de către tatăl său, George Constantin Păunescu. De asemenea, se pare că Bobby Păunescu este și acționar majoritar al companiei "Editura Evenimentul și Capital".

În prezent, Bobby Păunescu este cunoscut ca fiind și om de presă, proprietarul mai multor ziare de la noi din țară, dar și a unui post de televiziune.

bobby paunescu varsta
Bobby Păunescu este unul dintre cei mai apreciați regizori, producători, scenariști și oameni de afaceri, de la noi din țară[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

 

Bobby Păunescu a fost într-o relație cu Andreea Ilie

Bobby Păunescu a fost însurat cu fotomodelul Alice Peneacă, de care a divorțat la finalul anului 2018. Cunoscutul regizor a cucerit de-a lungul anilor foarte multe femei frumoase printre care se numără: Monica Bârlădeanu sau fotomodelul Alyssa Arce. Cu toate acestea, Andreea Ilie a fost cea care a mărturisit că celebrul regizor este un bărbat foarte romantic și extrem de atent, în vremea când cei doi formau încă o relație.

“Bobby, cum am menționat și cu alte ocazii, m-a cucerit cu bunătatea lui și cu dorința lui de a înțelege felul meu de a fi. Respect foarte mult acest aspect și cred că asta contează.

A cuceri o femeie adevărată nu înseamnă mese la terase și plimbări nocturne cu mașina, înseamnă respect și drag de a petrece mult timp cu acea femeie.

Romantismul este în ochii privitorului, nu? Eu îl văd romantic și mă bucură prezența lui. Asta contează pentru mine. Primesc flori proaspete aproape zilnic de la el. Mă răsfață!”,  a declarat Andreea Ilie, la acea vreme.

andreea ilie si bobby paunescu
Bobby Păunescu este unul dintre cei mai apreciați regizori, producători, scenariști și oameni de afaceri, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Amalia Năstase. “Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster!”

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Andreea Perju. “Știi cum se spune, noi suntem persoane cu nevoi diferite, tocmai asta e frumusețea vieții!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies