Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii."

cine este bruja
Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi). "Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii."

Artista Bruja face parte dintre cântărețele care a surprins publicul larg din primul moment în care a urcat pe scenă. Însă știați ce semnificație are numele său de scenă?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Bruja, dar și cum a ajuns aceasta să aibă succesul pe care îl deține în prezent, deși nu a intrat de foarte multă vreme în această industrie a muzicii. În plus, descoperiți și câteva declarații ale acesteia, cu privire la piesa „La loc”, plăcută de nenumărate persoane.

Cine este Bruja

cine este bruja de la america express
Cine este Bruja (Teodora Mîzgoi)[Sursa foto: Instagram]

De unde vine porecla de Bruja

Citește și: Cine este Pufeh. „Poveștile de viață ale oamenilor ne-au împins să acceptăm provocarea!”

Bruja, pe numele său real Teodora Mîzgoi, este o cântăreață de muzică trap. Numele de scenă “Bruja” ar semnifica chiar cuvântul “vrăjitoare”, mărturisește artista. În plus, aceasta s-a inspirat din istoria femeilor din secolul XIII, care erau arse pe rug, pentru a-și alege numele.

Artista, în vârstă de 27 de ani, s-a născut pe 11 ianuarie 1995.

Acest gen muzical combină trapul, cu muzica electronică, hip-hop, rap și rock. Artista a debutat în muzică în urmă cu 2 ani, mai exact în 2020, atunci când a impresionat publicul larg cu timbrul său considerat a fi unic. Aceasta a reușit să ajungă imediat cu piesele sale în trending, datorită talentului muzical pe care îl are.

Odată cu intrarea sa în lumea muzicii, aceasta a reușit să colaboreze cu nenumărați artiști din România, printre care se numără și Killa Fonic, Irina Rimes, Liviu Teodorescu și Karmen. Colaborarea pe care a avut-o cu artistul Connect-R pentru piesa „Cântăreți de karaoke” a reprezentat rampa sa de lansare, prin intermediul cărora a devenit unul dintre cei mai urmăriți trapperi din industria românească.

Pe lângă piesele pe care le scoate, prin intermediul cărora reușește să iasă în evidență, Bruja are și un stil vestimentar destul de fresh, motiv pentru care, în ultime vreme a fost considerată o apariție controversată. Aparițiile sale includ look-uri cu peruci, haine care dețin un stil mai extravagant, reușind de fiecare dată, la fiecare apariție să arate ca o altă persoană.

„Bruja vine de la bunica mea.

Se ocupă cu chestii mai ciudatele, vrăjitorie. Eu sunt jumătate ţigancă. De mică văzând chestiile astea am rămas aşa, am şi eu premoniţii. Şi un aspect aşa... dacă mă vezi nemachiata zici că sunt vrăjitoare. De aici a plecat numele de Bruja. Mama m-a ţinut departe de bunica.” a precizat artista în urmă cu doi ani, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Care este numele real al Brujei

Citeste si: Cine este Larisa Iordache. „Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii"

bruja artista

Ce vârstă are Bruja

Citeste si: Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

„Am crescut sub influența muzicii din anii ‘60-‘90, pe vremea când tatăl meu zguduia pereții vecinilor cu boxele lui profi.

Ne încânta pe ici pe colo cu câte un solo la chitară și probabil mi-am dezvoltat atracția către muzică din copilărie. Ai mei obișnuiau să mă înregistreze pe casetă cântând la microfon… de mică a fost ceva acolo, pentru că îmi plăcea la nebunie.

Timpul, a trecut și s-a întâmplat să dau o șansă acestei muzici. S-a întâmplat într-un mod atipic, eu compunând piese într-un dressing și neștiind ce se va întâmpla. Mi-am creat o anumită imagine de viitor cu mine cântând pe scene mari. Mi-am pus intenția foarte bine, am vizualizat-o, m-am folosit de experiența mea în a asculta muzica dobândită de la tatăl meu, și BOOM! S-a întâmplat!”,   a mărturisit Bruja, potrivit substantial.ro.

Bruja este conectată cu mediul online, dar și cu cel offline

Chiar dacă artista este conectată în mod constant la rețelele de socializare, Bruja mărturisește că este foarte important ca lumea să se mai deconecteze de la această lume, măcar din când în când. Aceasta a acordat un interviu la începutul pandemiei, atunci când le-a oferit tinerilor un sfat foarte important, pentru a-i împinge să evolueze cu adevărat.

„Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal. Să gătească. Să-și pupe frații, părinții, copiii și nevestele sau soții. Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta. Pe a ta o pierzi. Nu mai fiți triști. Mâncați o ciocolată să mai produceți niște endorfine”,  sunt câteva dintre principiile după care Bruja alege să își trăiască viața.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Bianca (Bie) Adam. „Să nu mai uiți niciodată cine ești!”

bruja wikipedia

Citeste si: Cine este Melinda Gardescu, soția lui Puya. „Lucrurile mici spun lucruri mari despre oameni”

Bruja, revelația muzicală a anului 2020

Pe lângă marea apariție din scena underground locală, acolo unde dă tonul în trap, artista Bruja este o apariție memorabilă de fiecare dată când pășește pe scenă. Chiar și în ceea ce privește stilul său personal, aceasta nu se teme niciodată să impresioneze lumea întreagă.

În cadrul unui interviu, artista și-a descris sound-ul: „ Am ales trapul pentru că a deschis porți noi multor doritori de a intra în lumea rapului, hip hopului. Pentru că, în fond, de acolo provine. Trapul este o metodă nouă de a menține cultura hip hopului vie în timpurile noastre. Trebuie să respectăm asta”.

Pentru că piesa sa denumită „La loc” a stârnit curiozitatea și interesul mai multor persoane, Bruja a ținut să precizeze cum a luat naștere această piesă dragă ei: „Piesa „la loc“ s-a născut din dorința mea de a da peste nas multora care m-au descurajat pe tot parcursul drumului meu muzical. Printre ei se numără și câțiva oameni cu studii, oameni frustrați care s-au ratat în viață și mi-au spus să stau liniștită la locul meu pentru că nu o să fac nimic cu muzica. Așa că iată-mă în prezent făcând muzică. Ce pot să le spun acum decât să ia un loc, nu?! Of course. Roata se învârte”.

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

bruja youtube

Citeste si: Cine este Nelu Cortea. „Sigur o să ne distrăm”

 


Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Diana Bulimar. “Când am început să fac gimnastică aveam vreo trei ani şi jumătate. Am fost un copil foarte activ şi părinţii mi-au încurajat să fac sport."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies