Cine este bunica Gherghina de pe TikTok. „Tu să ai grijă de florile astea, după ce nu o să mai fiu eu, că te mănânc!”

cine este bunica gherghina
Cine este bunica Gherghina de pe TikTok. „Tu să ai grijă de florile astea, după ce nu o să mai fiu eu, că te mănânc!”

Află biografia celei mai apreciate bunici de pe TikTok! Mamaia Gherghina este mereu prezentă în mediul virtual, cu cele mai amuzante clipuri din viaţa ei şi a nepoatei sale, Cătălina.

Bunica Gherghina a devenit cunoscută în mediul virtual, în urma clipurilor făcute pentru rețetele ei. Pas cu pas, bătrâna originară din Teleorman, explică urmăritorilor ei tot ceea ce trebuie să facă, pentru a încerca preparatele ei delicioase. Gogoşile, plăcintele şi prăjiturile sunt pregătite cu multă atenție şi la fiecare procedură, intervine şi consacrata replică: „Aţi înţeles?!”

Bereghianu Gherghina s-a născut în data de 14 aprilie 1949 şi are vârsta de 73 de ani.

A mai avut o soră care a decedat la vârsta de doar 24 de ani. În TikTok-urile postate, în câteva rânduri, mamaia Gherghina a precizat că ea nu a primit niciodată cadouri şi copilăria ei a fost plină de greutăți.

Cine este bunica Gherghina de pe TikTok 

Citeste si: “Vă arăt cum se fac turtele îndoite cu brânză” Bunica Gherghina de pe TikTok a pregătit o nouă reţetă de gogoşi cu brânză

bunica gherghina varsta
Bunica Gherghina[Sursa foto: TikTok]

Citeste si: “Este vremea dovleacului… să facem o plăcintă cu dovleac” Bunica Gherghina de pe TikTok a gătit o rețetă delicioasa de plăcintă

Ce vârstă are bunica Gherghina

De cele mai multe ori, atunci când i se face dorul de soțul ei, care a decedat de două decenii, bunica ii privește pozele. 

„Mă uit şi eu la soţul meu, la poze, că îmi este dor de el.

M-a ajuns dorul de el. 20 de ani de când nu i-am mai văzut figura. S-a ascuns şi nu l-am mai văzut! E greu mamaie, când pierzi pe cineva drag! E foarte greu! Cum să nu îmi fie dor? Eu am trăit o viaţă fericită cu el, atât cât am trăit. Un sfert din viaţa mea, din 73 de ani, am trăit fericită cu el.” a spus bunica Gherghina în timp ce se uita cu lacrimi în ochi, la o poză a soţului ei.

Ca orice femeie care a trăit la ţară, mamaia Gherghina şi-a pregătit toate hainele pentru ziua în care va trece în lume acelor drepţi. Acestea sunt ţinute cu sfinţenie într-o ladă de zestre alături de multe alte materiale brodate manual, care au peste 100 de ani.

Bunica Gherghina iubește florile

Citeste si: „Cred că o să vă placă!” Reţetă de gogoşi tăiate cu cana, făcute de bunica Gherghina de pe TikTok

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Rețetă de caș cu must și nucă. “Vă învață mamaia, să faceți caș cu must!”

Bătrâna este o mare iubitoare de flori şi mereu o atenționează pe Cătălina, nepoata sa, cum trebuie să mențină curtea şi florile, atunci când ea nu o să mai trăiască.

„Tu să ai grijă de florile astea, după ce nu o să mai fiu eu, că te mănânc! Să știi! Tu vezi ce flori am? Uite ce frumusețe! Să ai grijă de ele! Ai

înţeles?!” a specificat bunica într-un TikTok.

Bunica Gherghina este fana lui Luis Gabriel

bunica gherghina tiktok
bunica Gherghina cu buchetul de flori de la Luis Gabriel[Sursa foto: TikTok]

Bătrâna are în gospodărie tot ceea ce îi trebuie pentru a duce o viaţă fericită alături de nepoată. În mai multe clipuri de pe TikTok s-a declarat fană înfocată a interpretului de muzică de petrecere, Luis Gabriel. În urma participării in cadrul unei emisiuni, a primit de la acesta, un buchet de flori multicolore.

„Florile mele de la Luis Gabriel! Ce frumusețe! A fost chiar ce mi-am dorit, bucuria mea cea mare. Buchetul ăsta, cum o să fie el uscat, cum s-o usca el la presat... să mi-l pui în tron acolo, când o să mor eu. Că a fost bucuria mea cea mare!"  a precizat femeia specificând o dorință arzătoare care trebuie respectată. 

Cine este nepoata bunicii Gherghina

Bunica Gherghina si nepoata, Cătălina[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Nepoata Cătălina: „Mamaie primesc foarte multe mesaje, când mă afişez cu tine. De ce nu mă afişez cu părinţii mei? Eu de ce nu am părinți? Unde sunt părinții mei? Vreau să vă spun că ea m-a crescut împreună cu tatăl meu, de la vârsta de 2 ani.”

Bunica Gherghina: „Da! Ea doar pe mine mă ştie, pe mine m-a pomenit de mamă. Am fost alături de ea tot timpul! Eu am dus-o la grădiniță, de la 2 ani, de când mi-a lăsat-o în brațe şi a plecat. Eu am fost cu ea, nedespărțite! Am dus-o la grădiniţă, la şcoală, peste tot... Eu mergeam de mâna cu ea peste tot! Şi acum tot la fel sunt, o aștept la poartă, când vine de la serviciu.”

Nepoata Cătălina: „Întotdeauna mă așteaptă când cobor din taxi şi ea este la poartă şi mă așteaptă!”

Bunica Gherghina: „Îi știu toate suferințele, toate gândurile, eu sunt alături de ea. Noi vorbim absolut tot! Ea îmi spune tot ce are pe suflet.”

Nepoata Cătălina: „Am vrut sa lămuresc treaba asta şi să spun de ce mă afişez doar cu mamaia. Am explicat toată situaţia! Nu mă interesează dacă ea va vedea acest videoclip, pentru că până la urmă, nu am nicio treabă cu ea, nu o cunosc, nu mă cunoaşte... Îi mulţumesc că mi-a dat viaţă, dar... Nu o cunosc şi nu am niciun sentiment pentru ea.”

Bunica Gherghina: „Mi-a lăsat-o în braţe la 2 ani şi a plecat! Nu a căutat-o niciodată! Nu i-a luat o bomboană!” a explicat cea mea îndrăgită bunică din Teleorman situaţia nepoatei ei, Cătălina.

Chiar dacă povestea Cătălinei este una destul de emoţionantă, mamaia a ştiut mereu cum să îi aline suferința sufletească.

Bunica Gherghina[Sursa foto: TikTok]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

“Vă arăt cum se fac turtele îndoite cu brânză” Bunica Gherghina de pe TikTok a pregătit o nouă reţetă de gogoşi cu brânză

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies