Cine este Carmen Fit, cu numele adevărat de Carmen Sorban. „Eram singura femeie din sală acum 17 ani!”

cine este carmen fit
Cine este Carmen Fit

Carmen Fit, așa cum este cunoscută, este unul dintre cei mai populari antrenori personali, fiind certificată atât în sport, cât și în nutriție. De câțiva ani, o mulțime de vedete apelează la serviciile ei, deoarece a demonstrat, de-a lungul timpului, cât de eficient este programul său de slăbit.

Antrenoarea are peste 12 ani experiență în lumea sportului și a reușit să lucreze cu peste 10.000 de clienți, cărora le-a schimbat complet viața, într-un mod pozitiv.

Cum a devenit Carmen Fit antrenoare de fitness

carmen fit
Carmen Fit[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cine este Laura Cosoi. “Totul este la superlativ, ca de obicei!”

Pe numele său real, Carmen Sorban, a povestit că este pasionată de sport încă din copilărie.

Până la vârsta de 17 ani a practicat tenis de câmp iar apoi a început să descopere fitness-ul, pasiune care i-a devenit în timp, o carieră. La început, Carmen a povestit că a încercat tot felul de diete și antrenamente pe ea, pentru a își da seama ce funcționează și ce nu. În prezent, tot mai multe vedete, dar și persoane obișnuite, își doresc să lucreze cu ea, deoarece se știe că este un antrenor devotat, care își ajută clienții să ajungă la rezultate miraculoase.
Unele dintre celebritățile care au lucrat cu antrenoarea sunt Gina Pistol  și Claudia Pavel.

„Clienților încerc să le dau încredere, să îi conving că putem face orice împreună. Este incredibil cum se poate schimba, transforma, modela un om într-o lună. Nu neapărat fizic, ci şi psihic! Şi ce mă diferenţiază de ceilalţi antrenori? Simplul fapt că îmi pasă mai mult de clienţi, decât de mine.

Nu am sâmbătă, nu am duminică, că este zi sau noapte. Fetele ştiu că îmi pot scrie!”, a mărturisit Carmen.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu doar că are o carieră de succes, ci și o familie fericită. Alături de soțul ei, Carmen are o fetiță, care i-a urmat stilul de viață sănătos.

carmen fit varsta
Ce sfaturi a oferit Carmen Fit[Sursa foto: Instagram]

Cum lucrează Carmen Fit cu clienții săi

Carmen are o modalitate aparte de a lucra cu clienții săi. Ea locuiește la Brașov, însă reușește să aibă rezultate incredibile cu cei care apelează la ea, din orice colț al lumii. Carmen le oferă tuturor celor care își doresc să facă o schimbare în viață, alături de ea, o dietă personalizată și un plan de exerciții fizice.

Chiar dacă rezultatele pe care aceștia le pot avea sunt incredibile, vorbind de pierderea a zeci de kilograme, este important ca persoana să aibă ambiție și să asculte de sfaturile antrenoarei. Carmen a mărturisit că lucrează atât cu persoane supraponderale, cât și cu persoane care își doresc să slăbească doar câteva kilograme sau pur și simplu să se tonifieze.

Sfaturi de la Carmen Fit

meniuri carmen fit
Carmen Fit, antrenoarea vedetelor[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ada, noua iubită a lui Dinu Maxer. „O luăm treptat, că așa e cel mai firesc!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Carmen este genul de antrenor care militează către slăbitul sănătos, printr-o alimentație echilibrată, fără ca oamenii să adopte diete extreme, ce le pot dăuna sănătatea.

„Important este să îți faci un stil de viață și să nu te mai întorci niciodată la obiceiurile proaste, care te-au dus în punctul în care ai kilograme în plus. Cel mai des întâlnit obicei prost este săritul peste mese. Dacă ai mese regulate, nu mai ai nici poftă de dulce. Dacă nu ai multe kilograme de dat jos, te uiți în oglindă și lași cântarul. Dacă ai foarte multe kilograme de dat jos, te uiți pe cântar, că acolo clar trebuie să slăbești.”, a povestit experta în nutriție și sport.

Antrenoarea a explicat faptul că își dorește să le ofere clienților o viață cât mai bună, prin metode eficiente și sănătoase, pentru a nu se confrunta cu probleme din lipsa mâncării.

„Cel mai mare risc este infertilitatea, lipsa menstruației, pentru că atunci când mănânci puțin și faci sport mult, riști să rămâi fără menstruație. Eu nu vorbesc din cărți, vorbesc din experiență. Cred că eram singura femeie din sală acum 17 ani, erau numai bărbați.”, a explicat blondina.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Viorica de la Clejani. „Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies