Cine este Laura Cosoi. “Totul este la superlativ, ca de obicei!”

laura cosoi copii
Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de film, teatru, și persoană de televiziune, de la noi din țară

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de film, teatru, și persoană de televiziune, de la noi din țară. Însă știați că aceasta are trei copii?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact  Laura Cosoi, dar și ce vârstă are aceasta și ce studii deține. În plus, descoperiți și cine este soțul său, dar și cum s-au cunoscut cei doi.

 

Ce vârstă are  Laura Cosoi

Laura Cosoi s-a născut pe data de 2 ianuarie, în Iași.

Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 41 de ani.

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de film, teatru, și persoană de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Amalia Năstase. “Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster!”

 

Ce studii are Laura Cosoi

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că   Laura Cosoi a absolvit Facultatea de Asistență Socială, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza.

În plus, aceasta a absolvit și Facultatea de Teatru, reușind de-a lungul timpului, să joace în mai multe seriale și filme.

laura cosoi varsta
Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de film, teatru, și persoană de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]
 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Cine este Laura Cosoi

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de film, teatru, și persoană de televiziune, de la noi din țară.

În ciuda faptului că nu mai apare atât de des în lumina reflectoarelor, în prezent, așa cum o făcea înainte, Laura Cosoi se bucură în fiecare zi, în ceea ce privește planul personal, având o familie foarte frumoasă, alături de soțul său, Cosmin Curticăpean și cei trei copii ai lor, se pare că Laura Cosoi nu stă o secundă.

În prezent, aceasta se pregătește de filmările unui lungmetraj, filmări care vor avea loc în Vama Veche.

Astfel, chiar aceasta a fost cea care a anunțat că urmează să plece la Vama Veche pentru un proiect drag ei, pe contul său de Facebook.

Pregătesc un film de lungmetraj, o comedie, de-abia aștept! Nu știu cum va fi, ce fac cu copiii, de unde să o apuc, dar oamenii alături de care filmez, și cu care voi petrece timp zi și noapte, până la mijlocul lunii iunie, sunt minunați.

Și mă bucur de acest nou început ca un copil care merge pentru prima oară în tabără cu școala. Nu mai spun că filmăm în Vama Veche bună parte din acțiune! ”, a transmis Laura Cosoi.

laura cosoi sot
Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de film, teatru, și persoană de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Laura Cosoi este căsătorită

Laura Cosoi se află într-o frumoasă căsnicie alături de soțul său, Cosmin Curticăpean, încă din anul 2015, iar împreună au trei copii frumoși.

Atunci când vine vorba despre locul în care s-au întâlnit cei doi, se pare că Laura Cosoi și soțul său s-au cunoscut într-un restaurant, deși nu și-au vorbit, urmând ca la scurt timp de atunci, să se întâlnească într-o vacanță, moment în care s-au apropiat mai mult.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mai întâi ne-am văzut la un restaurant, dar nu ne-am vorbit. Apoi ne-am întâlnit la munte, unde o persoană dintre prietenii mei ştia pe cineva dintre prietenii lui. Aşa ne-am cunoscut. Şi acum avem în telefon prima poză împreună, cea pe care am făcut-o atunci. Bine, atunci nu erau telefoane. Dar am scanat-o şi o avem. A fost spontan. Apoi am fost prieteni, deci amici. Uneori vorbeam mai mult, alteori mai puţin. Amândoi am avut relaţii lungi ”, a povestit Laura Cosoi, acum ceva timp.

laura cosoi instagram
Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de film, teatru, și persoană de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Recent, cei doi au participat la un eveniment, la care Laura Cosoi a avut o siluetă de invidiat și o rochie superbă, completându-și de minune soțul, iar atunci când vine vorba despre iubirea pe care acesta i-o poartă frumoasei Laura Cosoi, se pare că totul ajunge la superlativ, așa cum a declarat acesta.

„Mi se pare că este cel mai emblematic moment pe care nu ai cum să îl ratezi. Anul acesta fac 20 de ani de când am debutat. Cu mare drag felicit toți colegii de breaslă pentru că lumea filmului românesc începe să capete o altă dimensiune. Ne place acasă cu trei fete, ne descurcăm și în vacanțe ”, a declarat Laura Cosoi.

Totul este la superlativ, ca de obicei!  Ea este frumoasă oricum dar în seară asta, dacă mă uit mai bine, chiar arată extraordinar! ”, a spus soțul acesteia.

laura cosoi facebook
Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de film, teatru, și persoană de televiziune, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Gabi Jugaru. “Acum sunt foarte fericit în viața mea!”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Amalia Năstase. “Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies