Cine este Cătălin Botezatu. „Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție.”

Cine este Cătălin Botezatu. „Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție.”
Cine este Cătălin Botezatu

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Cătălin Botezatu!

Cătălin Botezatu, în vârstă 57 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă din țara noastră. Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre acesta!

Ce studii are Cătălin Botezatu

Citește și: Cătălin Botezatu, inelele la control! Ce bijuterii prețioase poartă designerul de modă? „Nebuneală, bogăție.”

Cine este Cătălin Botezatu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Cătălin Botezatu a încercat de trei ori să intre la facultatea de actorie, dar nu a reușit să fie acceptat. După aceste eșecuri, și-a abandonat visul de a deveni actor și s-a orientat către alte domenii.

Cu toate acestea, în timp ce își continua parcursul profesional, a descoperit o adevărată pasiune pentru modă. A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, iar odată ce și-a finalizat studiile, a început să acumuleze numeroase succese în cariera sa de designer.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Designerul și-a început cariera în 1984 ca manechin al casei de modă Venus, care era condusă de Zina Dumitrescu. După câțiva ani, acesta a creat prima casă de modă și

a lansat multe colecții și o linie de lenjerie masculină.

„Am fost un student ok, cuminte, alergam, munceam foarte mult. Toată lumea întreabă. Și în adolescență? Am muncit foarte mult. Am avut multe joburi. Îmi place să muncesc. Eram și manechin în același timp. Lucram la casa de modă Venus, la UCECOM, la Apaca unde eram manechin cu carte de muncă. De la 18 ani am câștigat primii bani.

De atunci am fost independent financiar. Am făcut Management și Marketing în Alimentație Publică. După am făcut Institutul European de Modă la Milano
.”, a spus Cătălin Botezatu pentru Unica.ro.

Viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu

Cine este Cătălin Botezatu[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Botezatu se bucură de un palmares profesional impresionant până la această onorabilă vârstă și de succes pe plan amoros, chiar dacă nu este căsătorit în prezent.

Printre fostele sale iubite se numără Dana Opșitaru, Bianca Brad, Tania Budi, Vanda Vlasov și Bianca Drăgușanu, fiecare având un impact semnificativ asupra vieții lui. Relațiile designerului au fost adesea marcate de pasiune și controverse, dar și de o serie de prietenii și colaborări de lungă durată. Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri sincere, în urmă cu un an, la podcastul „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, despre câți copii are acesta.

„Am hotărât împreună cu aceștia să nu îi mai expun și să devină un subiect tabu, pentru că vor ajunge să fie subiectul tabloidelor, ei nu își doresc asta. Unul dintre ei a vrut, dar e o junglă și a văzut, l-am lăsat să se dea cu capul singur. Am mai mulți copii decât crede lumea, dar nu spun câți. Eu nu mă simt tată din păcate, lumea iar o să mă critice… Cel mai nasol e când spune cineva «ești bunic».

Nu mă văd în postura de tată, dacă nu am fost obișnuit cu soție și așa… nu mă simt. Nu că ai mei au fost reci, tocmai, tata și mama sunt oameni nemaipomeniți dar noi ne-am comportat ușor rece”, a spus el.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Cătălin Botezatu

Cine este Cătălin Botezatu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

De asemenea, în urmă cu câteva luni, creatorul de modă a discutat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, despre cum a descoperit că are o tumoare. Designerul s-a luptat, din nefericire, cu o hemoragie severă după operație, astfel că a ajuns la mai multe transfuzii.

„O tumoare nașpa rău de tot. Am trecut și prin România prin tot felul de faze, nu că nu aș mai avea încredere în medici, dar nu aș trimite pe nimeni în România. În medici am, dar în spitale nu. Am plecat la Istanbul, când au văzut în ce hal eram, eram pe moarte, ca să zic sincer. Am făcut o operație foarte periculoasă. Eu am fost printre primii oameni care au făcut această operație, în sensul că te de taie, te curăță, apoi îți bagă chimioterapie ca și cum ai face chimioterapie.(...) După operație am avut neșansa să îmi explodeze o drenă, am făcut o hemoragie internă, în câteva ore s-a scurs tot sângele din mine efectiv. Toți doctorii spuneau că l-am salvat de cancer, moare de hemoragie. Noroc de doctorul american care mă operase, stătea alături, era duminică la ora 5, a venit repede. Mi s-a băgat sânge pe gât, mâini, picioare, era ceva rău. Intrasem în fibrilații, frisoane. Vorbea cu doctorul cardiolog și întreba cât îi rezistă inima? „3 ore, dar băgați-l că moare oricum.” Operația a durat 6 ore și 3 minute. După operație îmi venea să-mi rup pieptul, atât de rău a fost. Dar datorită acestor oameni eu trăiesc, iar această operație a salvat foarte mulți români, sute, care au mers în Turcia, deși în România li se spunea că vor muri într-o lună.”, a povestit Cătălin Botezatu.

Copilăria lui Cătălin Botezatu

Cine este Cătălin Botezatu[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Botezatu a descris copilăria sa ca fiind marcată de o educație strictă și de reguli rigide, chiar dacă provenea dintr-o familie cu posibilități financiare. El a subliniat că, deși familia sa era bine situată material, mama sa a aplicat o disciplină severă care, la momentul respectiv, i se părea nemiloasă.

„Copilăria mea nu a fost cine știe ce… Provin dintr-o familie super, super ok, cu posibilități financiare, dar am avut o educație foarte spartană, foarte drastică. Ceea ce a însemnat formarea mea ca om și atunci fiind copil nu înțelegeam, dădeam vina pe mama mea că era foarte rea cu mine și că era mult prea severă. (…) Mama nu avea cultura asta să mă lase să fac sport, la ea era carte și iar carte. Am făcut un liceu de matematică-fizică, secție matematică-fizică, am dat treapta întâia, treapta a doua, erau doar 36 de locuri, bătălie… mai rău ca la o facultate în zilele noastre. Trebuia să intru și cu notă mare că nu era așa să intru cu cinci și gata. Nu, că ne făceam de râs dacă luam notă mică”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik.ro.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cătălin Botezatu, inelele la control! Ce bijuterii prețioase poartă designerul de modă? „Nebuneală, bogăție.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies