Cine este Cătălin Măruță. „Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți. Noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult.”

Cine este Cătălin Măruță
Cătălin Măruță

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară, însă știi ce studii are acesta?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Cătălin Măruță și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperă din rândurile următoare alte detalii mai puțin știute din viața prezentatorului TV.

Cine este Cătălin Măruță

Citește și: „Pe Măruță l-am șters! Mi-a fost drag la un moment dat și am făcut multe pentru el când era mic și încă nu era vedetă.” Monica Tatoiu l-a șters definitiv pe Cătălin Măruță din viața sa!

Cine este Cătălin Măruță
Cătălin Măruță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „La fiecare întâlnire îmi cumpăra câte un trandafir sau un buchet de flori. Eram atât de îndrăgostită!” Ce s-a întâmplat cu florile pe care Cătălin Măruță i le oferea Andrei la începutul relației

Cătălin Măruță este un cunoscut prezentator de televiziune din România, recunoscut în special pentru emisiunea sa de divertisment.

De-a lungul anilor, Măruță a prezentat mai multe emisiuni, însă de mai bine de un deceniu prezintă o emisiune de divertisment care îi poartă numele, aceasta fiind una dintre cele mai longevive emisiuni

din România.

Vedeta și-a început cariera în media la radio, dar a devenit celebru odată cu trecerea sa în televiziune.

Ce vârstă are Cătălin Măruță

Născut în data de 27 ianuarie 1977, în Târgu Jiu, Cătălin Măruță are în prezent vârsta de 47 de ani.

Copilăria lui Cătălin Măruță

Cine este Cătălin Măruță
Cătălin Măruță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Atunci când vine vorba despre cei care i-au dat viață, Cătălin Măruță are numai cuvinte de laudă la adresa acestora. Prezentatorul TV are o relație apropiată cu părinții săi și mai ales cu tatăl său, cel care i-a fost un model în viață.

Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător.

De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp
.”, a dezvăluit Cătălin Măruță, în cadrul unui interviu pentru life.ro.

De asemenea, Măruță își aduce aminte cu drag despre năzbâtiile pe care le făcea în copilărie.

„Mai știi gumele de mestecat cu surprize pe care le colecționam cu toții? Eram înnebunit după ele, cumpăram guma Cin-cin special pentru asta. Într-o zi, am găsit niște bani acasă și am cumpărat cu ei 10 cutii de gume, le-am desfăcut pe toate ca să strâng surprizele, abțibildurile.

Iar guma am lăsat-o desfăcută, ascunsă după o perdea. După mai multe zile, mama a găsit-o acolo, topită de la căldură, plină de praf, un peisaj de nedescris.

M-a certat, evident, dar m-a și iertat repede. Eu am rămas oricum cu o amintire foarte fericită: aveam cele mai multe surprize în colecție! , a povestit Cătălin Măruță, pentru Viva.ro.

Chiar dacă părinții lui au avut o situație financiară bună, Cătălin Măruță a vrut să își croiască singur drumul în viață. Astfel, primul său loc de muncă a fost acela de a împărți pliante.

Ulterior, a pus muzică într-un club și a fost om de radio, urmând ulterior să își facă debutul în televiziune.

„Eu și Andra am lucrat de când eram adolescenți, să știi. Unii poate au primit de la părinți ajutor ca să înceapă cu dreptul, ceea ce este, desigur, minunat: să îți dăruiască o casă, o mașină, să te ajute să găsești un loc de muncă.

Dar noi am obținut totul singuri, muncind foarte mult când alții de vârsta noastră poate mai mult se distrau. Apreciem cu atât mai mult ce avem astăzi când știm ce greu am construit, dar și ce ușor am putea pierde totul. , a declarat Cătălin Măruță, pentru sursa mai sus menționată.  

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Ce studii are Cătălin Măruță

Cine este Cătălin Măruță
Cătălin Măruță[Sursa foto: Facebook]

Deși cariera în televiziune i se potrivește mănușă, înainte să pornească pe acest drum, Cătălin Măruță și-a dorit să urmeze exemplul tatălui său și să aibă o carieră în avocatură. Astfel, prezentatorul TV a urmat studiile Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu” din București.

Mai mult decât atât, Măruță a și pledat în instanță, înainte să înceapă o carieră în televiziune.

Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică, să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare. Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări, niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur mi s-ar fi potrivit avocatura .”, a mai spus prezentatorul TV pentru life.ro.

Cătălin Măruță este căsătorit și are doi copii

Cine este Cătălin Măruță
Familia Măruță [Sursa foto: Facebook]

Din punct de vedere personal, Cătălin Măruță se poate declara un bărbat împlinit. Prezentatorul TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andra. Cei doi s-au căsătorit în data de 23 august 2008, iar 3 ani mai târziu artista a adus pe lume primul lor copil, pe David. În iulie 2015 a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, Eva. Atât David, cât și Eva le calcă pe urme părinților, fiind foarte cunoscuți în spațiul public.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cine este Diana Dumitrescu. „El este varianta mea masculină!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Jon Bon Jovi, eroul zilei! Celebrul artist a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top zece al celor mai faimoase actrițe din Turcia! Iată pe ce loc se situează îndrăgita Neslihan Atagül

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies