Motivul pentru care Andra este uneori motiv de ceartă în familiile surorilor ei. „Le reproșează că ele nu fac același lucru.”

Motivul pentru care Andra este uneori motiv de ceartă în familiile surorilor ei. „Le reproșează că ele nu fac același lucru.”
Motivul pentru care Andra este uneori motiv de ceartă în familiile surorilor ei. „Le reproșează că ele nu fac același lucru.”

Andra a mărturisit râzând, în urmă cu 3 ani, motivul pentru care suroriile și partenerii lor de viață se mai ceartă din cauza ei.

Andra este una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste din țară, iar melodiile sale încântă de fiecare dată publicul și reușește să rămână surprins mereu datorită ideilor pentru fiecare piesă. Și-a început activitatea încă de la o vârstă fragedă, astfel că la 7 ani deja se putea bucura de un succes real, iar câțiva ani mai târziu, melodiile nu au întârziat să apară. Aceasta nu este împlinită doar din punct de vedere profesional, ci și personal, deoarece este căsătorită cu Cătălin Măruță și au împreună doi copii, pe David și Eva, care sunt și ei foarte cunoscuți publicului

prin intermediul rețelelor de socializare, al reclamelor TV  sau emisiunilor. A scos hit după hit, iar atunci când vine vorba de premii, acestea sunt la fel de numeroase. Chiar dacă un artist este mereu plin de evenimente, iar momentele petrecute acasă, în familie, sunt mai rare, Andra încearcă de fiecare dată și reușește, de asemenea, să se dedice copiilor și soțului ei, atunci când nu este la evenimente sau în juriul emisiunilor de talente.
De fiecare dată se afișează împreună în online ca fiind extrem de fericiți, iar acest lucru se vede și pe chipul ei, de fiecare dată când vorbește despre Cătălin.

Motivul pentru care Andra este motiv de ceartă în familiile surorilor ei

Citește și: Andra a lipsit de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody. De ce nu a asistat și artista la marele eveniment?

Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Andra a vorbit cu lacrimi în ochi despre cel mai greu moment din familia sa, atunci când mama ei s-a operat de urgență în urma unei tumori! „Am plâns tot drumul. Foarte greu.”

Invitată în cadrul podcastului realizat de Mihai Morar, în urmă cu trei ani, artista  a mărturisit, râzând, faptul că ea este motivul pentru care surorile ei se mai ceartă uneori

cu partenerii de viață. Aceasta a recunoscut că își dorește mereu să îl vadă bine pe cel de lângă ea, îl respectă și iubește foarte mult, iar atunci când pleacă în vacanțe alături de familie, soții surorilor ei le reproșează că nu au și ele un astfel de comportament ca al artistei.  „O să zică că exagerez. Surorile mele, de fiecare dată când plecăm în vacanță, îmi zic că eu o să le fac ceartă în casă.
Pentru că eu îmi iubesc atât de mult soțul, îl respect și îmi doresc să-i fie bine, să-l văd zâmbind. Și ele spun „acum trebuie să facem și noi ca ei” apoi bărbații lor le reproșează că ele nu fac același lucru.”,
a spus Andra în cadrul podcastului.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o Andra până la vârsta asta? „Sunt mândră că am ajuns în acest punct în care să gândesc așa și sper să mă țin de asta.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies