Cine este Cătălin Oprișan. „Eram băiatul cu ziarele”

Varsta lui Catalin Oprisan

Catalin Oprisan s-a nascut la data de 26 mai 1976

Cătălin Oprișan este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. Știați, însă, că are carieră de peste 30 de ani în presă?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Cătălin Oprișan, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și cu cine este căsătorit, dar și câți copii are.

Ce vârstă are Cătălin Oprișan

Cătălin Oprișan s-a născut pe data de 26 mai 1976, așadar are în prezent frumoasa vârstă de 46 de ani.

Doar prin relații am aflat ziua ta de naștere ”,

a dezvăluit Horia Brenciu în podcast-ul în care l-a avut invitat pe Cătălin Oprișan.

Știu și de unde ai aflat și pe cine ai sunat. Să îți fie rușine, că puteai să mă întrebi direct. Tu crezi că Securitatea a murit? ”, a râs Cătălin Oprișan, după ce a aflat că știe Horia Brenciu ziua sa de naștere.

Citește și: Cine este Ovidiu Dragoș Argeșanu. „Mai întâi rezolvi problema de suflet și dup-aia vindeci corpul!”

Cătălin Oprișan și-a început cariera prin a fi comentator la emisiuni sportive, iar timp de 10 ani a făcut parte din echipa emisiunii prezentate de către Răzvan Simion și Dani Oțil, acolo unde a prezentat zilnic mai multe știri amuzante, din întreaga lume. În anul 2022 și-a dat demisia și s-a mutat la matinalul unui radio.

Citește și: Cine este Lucian Bute. „Sunt un român care a plecat din România acum 21 de ani, de la Pechea și am ajuns în Canada și am vrut să fac ceva, să realizez ceva”

Cine este Catalin Oprisan
Cine este Catalin Oprisan si cum a devenit cunoscut in Romania[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Ce studii are Cătălin Oprișan

Cătălin Oprișan lucrează ca jurnalist din anul 1993 și este licențiat în Particularități ale limbii presei sportive". În cariera sa de 30 de ani, Cătălin Oprișan a participat la ultima finală de Cupa Cupelor din istorie și a fost martor la ultimul meci al lui Gheorghe Hagi la Euro 2000, la retragerea sa de la echipa națională.

În plus, Cătălin Oprișan a fost corespondent în timpul Campionatului Mondial din Coreea de Sud și Japonia, atunci când Ronaldo a câștigat alături de Brazilia finala.

Citește și: Cine este Irinel Columbeanu. „Regret că am fost prea credul. Acum am o situație materială destul de modestă.”

Pe lângă cariera de jurnalist, Cătălin Oprișan a scris istoria Stelei, „Steaua, Legenda unei echipe de fotbal” și a primit Premiul „Ioan Chirilă”.

De asemenea, jurnalistul a mai scris și „Istoria echipei naționale de fotbal a României", premiată de către Asociația Presei Sportive din România.

Catalin Oprisan studii
Catalin Oprisan lucreaza ca jurnalist sportiv din 1993[Sursa foto: Facebook]

Eram băiatul cu ziarele în 1996, plecam cu primul 41, stăteam tot în Militari, plecam cu 41, mergeam până la Casa Presei, ne dădeam jos, luam primul sau al doilea autobuz, te duceai până în tipografii, ieșea ziarul la 5.30,

era cald, emisiunea matinală începea la 7, oamenii erau obosiți de emisiune la 8 dimineața. Și atunci discutam despre subiectele pe care le găseam în ziare ”, își aduce aminte Cătălin Oprișan despre primul său job.

Cine este Cătălin Oprișan

În cadrul unei emisiuni TV, Cătălin Oprișan a decis să învețe să înoate, chiar dacă la momentul respectiv avea 40 de ani.

Experiența a fost una de neuitat pentru jurnalist, dar și pentru antrenorul său de înot.  Puțin mai știu faptul că porecla sa din copilărie era „Alifie” din cauza faptului că era alb precum brânza.

Am avut o copilărie foarte frumoasă, când eram mic îmi ziceau "Alifie"... Eu nu aveam voie să merg la ștrand și eram alb precum o alifie... Pe vremea aia porecla era porecla... Îl aveam un prieten pe care îl chema Robot, picase într-o gură de canal și era tot în Gips”, a dezvăluit prezentatorul de radio în cadrul unei emisiuni Tv.

Citește și: Cât a ajuns să coste un simplu croissant în Vama Veche! Turiștilor nu le vină să creadă cât trebuie să plătească pentru un tub de chipsuri- kanald.ro

Citește și: Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”- stirilekanald.ro

Un interviu pe care nu poate să îl uite niciodată este cel cu regretatul Corneliu Vadim Tudor. Cătălin Oprișan a povestit în cadrul unui interviu peripețiile prin care a trecut atunci când a trebuit să îi ia un interviu regretatului Corneliu Vadim Tudor.

A fost vorba despre un interviu de o oră și am stat șase ore în casa de-acolo din Cotroceni, șase ore în care m-a luat și m-a analizat. Îmi punea tot timpul întrebări. Le treceam, puteam merge la nivelul următor, dar dacă nu le treceam, el îmi spunea, ’știu că ai o față așa, mai de tâmpit, ai auzit de Iser vreodată? ”, a declarat Cătălin Oprișan despre momentul respectiv, de care își aduce aminte cu mare plăcere, mai ales că regretatul politician care a decedat în anul 2015 avea o cultură generală impresionantă.

Familia lui Catalin Oprisan
Catalin Oprisan este foarte discret cand vine vorba despre familia sa[Sursa foto: Facebook]

Cătălin Oprișan și-a amintit faptul că a fost profund impresionat de politician și a fost extrem de surprins de faptul că Vadim Tudor era foarte amuzant. Deși interviul a durat șase ore, Cătălin Oprișan a decis la momentul respectiv să difuzeze doar o oră și jumătate de material, așa că Vadim Tudor l-a sunat să îl certe din cauza acestui lucru.

 

Familia lui Cătălin Oprișan

Jurnalistul este extrem de discret în ceea ce privește viața sa personală. Cu toate acestea, se știe că acesta este căsătorit.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

„Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare

OOPS! Dana Budeanu, cu SÂNII la vedere! Fusta MULT PREA SCURTĂ a arătat TOT

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Ambasada Rusiei, mesaj neașteptat după calificarea României în optimi la Euro 2024

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra a dat cărțile pe față și a mărturisit că este interesată de Patrick! Gagea își stăpânește cu greu lacrimile: „Nu sunt ok deloc”

Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”


Cookies