Cine este Catinca Roman. „M-am simțit de multe ori un copil abandonat”

Cine este Catinca Roman
Cine este Catinca Roman. „M-am simțit de multe ori un copil abandonat”

Catinca Roman este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară. Cum a ajuns fiica Mioarei Roman cunoscută?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Catinca Roman, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața fiicei vitrege a lui Petre Roman.

Cine este Catinca Roman

Citește si: Cine este Mioara Roman. „Eu sunt copil de război”

Catinca Roman
Catinca Roman[Sursa foto: Instagram]

Catinca Roman s-a născut în data de 22 iulie 1967. Mama sa, Mioara Roman, l-a cunoscut pe Iosif Zilahy la vârsta fragedă de 19 ani. Cei doi s-au iubit timp de 12 ani, iar în urma căsniciei lor a rezultat Catinca Roman, fiica vitregă a lui Petre Roman.

Catinca avea doar 7 luni când părinții ei au divorțat și deși a rămas alături de mama sa, vedeta a păstrat o legătură strânsă și cu tatăl ei biologic.

Astfel, Catinca a crescut sub supravegherea mamei sale, Mioara Roman, alături de tatăl său vitreg, fostul premier Petre Roman și a rămas toată viața „fetița tatii”, fiind foarte atașată de tatăl său biologic. Mai mult decât atât, deși toată lumea o cunoaște drept Catinca Roman, fiica vitregă a lui Petre Roman a fost toată viața trecută în acte sub numele de Zilahy.

Catinca nu a vrut să și-l schimbe pentru că și-a iubit și respectat prea mult tatăl biologic.

Deși a ajuns cunoscută ca fiind fiica vitregă a lui Petre Roman, Catinca și-a creat singură un renume și a ajuns una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă de la noi din țară.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Copilăria Catincăi Roman

Citește si: Cine este Petre Roman. „Este un gentleman”

Catinca Roman și tatăl ei biologic
Catinca Roman și tatăl ei biologic[Sursa foto: Instagram]

Deși a avut parte de tot ce și-a dorit în copilărie, sora vitregă a Oanei Roman, a trăit mereu cu impresia că părinții ei fac diferențe între cele două fete.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Catinca a dezvăluit că toată viața ei a fost o fire introvertită și a simțit cum părinții săi au făcut diferențe în comportament și atitudinea pe

care au avut-o față de ea.

Eram un copil introvertit, unde mă puneau acolo stăteam. La prima mea întâlnire cu tata, Petre mi-a adus o bicicletă, să mă îndulcească. Eu am un tată biologic, iar Petre Roman mi-a fost mai mult mentor. Dar eram dificilă în alte direcții. Și acum mama îmi spune că ea nu m-a înțeles niciodată pe deplin. Mi-a fost condusă viața în așa fel încât nu mai aveam stăpânire pe ea.

M-am simțit de multe ori un copil abandonat, deși am avut o relație bună cu Petre Roman.

Pentru un copil de vârsta aia e complicat să gestioneze situațiile de genul acesta. La momentul respectiv nu-mi lipsea nimic. Mă întrebam de ce sunt nefericită, de ce îmi aleg întotdeauna bărbați-trofeu. O să sune dur, dar nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut.

S-au făcut diferențe la noi în casă, între mine și Oana. Dar nu de genul că îi cumpărau ei mai multe jucării. Undeva la nivel subliminal exista o oarecare diferență. Într-un fel, mama se simțea obligată să-i acorde mai multă atenție fructului rezultat din pasiunea lor. Ai mei nu au știut să ne unească pe mine și pe Oana.”, a mărturisit Catinca Roman în cadrul emisiunii „ În Oglindă ”.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Catinca Roman, detalii neștiute despre tatăl fiicei sale

Citește si: Cine este soțul Oanei Roman.  „În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori"

Catinca Roman și fiica sa
Catinca Roman și fiica sa[Sursa foto: Instagram]

Catinca Roman are o fiică în vârstă de 23 de ani pe nume Calina. Creatoarea de modă a preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, dar la un moment dat a dezvăluit anumite detalii despre tatăl Calinei. Vedeta a mărturisit că sarcina nu a fost una programată, dar a hotărât împreună cu tatăl fetei să păstreze sarcina. Din păcate, pe vremea când Calina avea doar 8 luni, istoria s-a repetat, diva a fost părăsită de tatăl fetei și a fost nevoită să-și crească singură copilul.

În cadrul unei emisiuni, Catinca a povestit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în rolul de mamă singură și cum a trecut peste ele cu ajutorul unui specialist.

„La momentul respectiv a fost un act de rebeliune (nr. relația cu tatăl Calinei). Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată, dar am căzut de comun acord să o păstrăm. Noi am trăit doi ani, ne-am despărțit când fata avea opt luni, din nepotrivire, iar venirea unui copil ”din flori” a fost încă o presiune pentru familia mea. Când mi-am dat seama că trăiesc ce a trăit și mama a fost momentul când am mers la terapeut. Și ea a divorțat când eu aveam tot opt luni. Terapeutul mi-a schimbat viața, deși mi-a fost foarte greu ținând cont de vremurile de atunci și pentru că aveam puține persoane care să mă sfătuiască”, a spus Catinca Roman în cadrul unei emisiuni TV.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Mioara Velicu. "Noi ne-am crescut unul pe altul, îmbracam hainele unuia altuia"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies