Cine este Claudia Pătrășcanu. „La un moment dat, se rupe în viață!”

cine este claudia patrascanu
Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai apreciate cântărete, de la noi din țară

Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai apreciate cântărete, de la noi din țară. Însă știați că aceasta nu mai locuiește în București?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact   Claudia Pătrășcanu, dar și ce vârstă are aceasta. În plus, descoperiți și care a fost motivul pentru care a ajuns să divorțeze de fostul soț, dar și cum își petrece viața, în prezent, alături de cei doi copii ai săi.

 

Ce vârstă are Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu  s-a născut pe data de 6 octombrie, în Constanța. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 44 de ani.

claudia patrascanu varsta
Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai apreciate cântărete, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Cine este Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu  este una dintre cele mai apreciate cântărețe, de la noi din țară. Debutul acesteia în cariera sa muzicală, a avut loc încă din anul 1998, atunci când s-a format trupa “Exotic”, trupă în care erau membre și Andreea Bănică, dar și Julia Chelaru. 

Cu toate acestea, în anul 2001, Andreea Bănică a fost cea care a decis să părăsească trupa “Exotiv”, pentru a forma trupa “Blondy”. Astfel, acela a fost momentul în care Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru au format trupa “Sexxy , până în luna mai a anului 2006. A urmat o pauză de la cariera muzicală, iar în anul 2011,  Claudia Pătrășcanu  a decis să-și relanseze cariera muzicală, sub numele de Claudette.

În ciuda acestui aspect, se pare că numele său a continuat să se afle în atenția publicului larg, de-a lungul anilor, însă nu întotdeauna datorită carierei sale musicale, ci mai degrabă din cauza aparițiilor sale în presă.

claudia patrascanu wikipedia
Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai apreciate cântărete, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este Florin Zamfirescu. „Daciana este șansa și norocul vieții mele!”

 

Claudia Pătr ă șcanu a divorțat de tatăl copiilor săi

Deși planul profesional mergea bine la acea vreme, Claudia Pătrășcanu și tatăl copiilor săi s-au despărțit în anul 2019, după patru ani de căsnicie, căsnicie în urma căreia, au rezultat doi băieței frumoși, pe nume Gabriel și Nicholas. Divorțul oficial dintre cei doi a fost finalizat tocmai în anul 2022.

În ciuda faptului că fostul său soț și-a refăcut viața alături de Bianca Drăgușanu, conform fotografiilor postate de către aceștia, nu același a fost parcursul și în cazul Claudiei Pătrășcanu, după divorț. Aceasta a fost dată afară din casă împreună cu cei doi copii ai săi, motiv pentru care a fost nevoită să se mute la Constanța, împreună cu mama sa.

M-a dat afară din casă cu copiii. Eu nu am plecat. Am avut o discuție să ne lase în casa aia și să plece el. Cred că dacă era un pic inteligent, ar fi făcut asta. Dacă nu asculta de influența din familia lui, nu ajungeam aici. I-a fost mai ușor să îmi zică să plec din casă. Eu mi-am luat copiii, nu m-a interesat nimic altceva.

Am simțit că mi se rup picioarele. La moartea tatălui meu am mai suferit așa. Îți dai seama că pământul îți fuge de sub picioare. Am plecat într-o dubă și mi-am ținut copiii la piept ”, a declarat  Claudia Pătrășcanu, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Claudia Pătrășcanu a fost cea care a dezvăluit motivul pentru care, deși se află într-o căsnicie care a durat timp de patru ani de zile, alături de fostul său soț, aceasta a decis să pună capăt suferinței prin care trecea, și a ales să divorțeze.

Mi-am dorit să divorțez că nu ne înțelegeam. Nu mai era cale de nimic. (…) Eu nu am făcut ceva în căsnicie, eu nu mi-am înșelat soțul, nu am plecat eu de acasă, nu l-am rănit eu. El s-a bazat pe bani, s-a bazat pe relații, pe asta s-a bazat el. (…)

La un moment se rupe în viață. Nu vii o zi, nu vii două. Îți dai seama nouă luni… E ca și cum tu ai creat o altă familie. Dacă tu vrei să fii fericit cu altcineva, nu te las eu să fii fericit?! Nu se poate să ai două neveste. Eu am fost concentrată pe cei mici, iar el a avut multă libertate. Nu am fost genul care să fiu strictă în relație. Când am simțit că ceva e în neregulă și că ar exista altcineva, am luat o decizie… Nu mai știa de nimic, de familie. Își pierduse mințile. Lucrurile se răcesc, m-am gândit și la mine ”, a mai dezvăluit  aceasta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

claudia patrascanu si gabi badalau
Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai apreciate cântărete, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Claudia Pătr ășcanu a reușit să depășească perioada grea prin care a trecut

Acum,  Claudia Pătrășcanu  nici nu se mai gândește să se mute înapoi în București, regăsindu-și liniștea în casa de lângă mare, acolo unde își petrece majoritatea timpului, alături de cei doi copii ai săi. În același timp, Claudia Pătrășcanu se descurcă de minune și cu profesia pe care reușește să și-o desfășoare cu succes.

"Mă descurc excelent și îmi este foarte bine. La momentul acesta pot să spun cu convingere că sunt bine, sunt liniștită și nu aș mai da Constanța pe nimic. Copiii au crescut, ne vedem de activități. (…) Zilele mele sunt aglomerate, ca ale oricărei mame până la urmă.

Dimineața sunt în picioare la ora 6,  pregătesc băieții de școală, merg la sală, apoi fac piața, mâncare, mă ocup de conținutul pentru site-ul meu cu haine, mai dau câte o fugă la București unde mă întâlnesc cu prieteni, merg la emisiuni. Duc copiii la activități, îi duc acasă. Mă culc la 21:30, o dată cu copiii, pot să spun că sunt full",  a mai spus Claudia Pătrășcanu.

claudia patrascanu copii
Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai apreciate cântărete, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Emil Rengle. "La 6 ani părinții au descoperit că mă dădeam cu capul de podea în camera mea."



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Crina Abrudan. „Lumea are impresia că mă înfometez”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies