Cine este Conrad Mericoffer. "Fac mult sport, merg la sală și scriu scenarii!"

conrad mericoffer
Cine este Conrad Mericoffer

Conrad Mericoffer este soțul Anei Odagiu. Insă știați că acesta este cu 3 ani mai mic decât soția sa?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Conrad Mericoffer, ce vârstă are acesta, dar și ce studiu deține. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Conrad Mericoffer

Conrad Mericoffer s-a născut pe data de 4 decembrie 1988. Prin urmare, în prezent, acesta are frumoasa vârstă de 35 de ani și provine dintr-o familie în care străbunica sa era rusoaică, iar străbunicul său, era austriac.

Citește și: Cine este Dr. Mihail Pautov. „Sunt pasionat de viata și despre “găsirea vieții” nu numai la spital, ci și în experiențele de zi cu zi"

Cine este Conrad Mericoffer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Alex Militaru. "Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic!"

Ce studii are Conrad Mericoffer

Atunci când vine vorba despre studiile sale, se pare că Conrad Mericoffer a absolvit Școala Centrală și UNATC “IL Caragiale”, la secția actorie, iar în plus acesta deține și studii superioare, a absolvit un master tot în actorie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

conrad mericoffer varsta
Cine este Conrad Mericoffer[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Conrad Mericoffer

In ceea ce privește profesia sa, se pare că Conrad Mericoffer este actor, reușind ca de-a lungul timpului să obțină nenumărate roluri, chiar și în serialele TV. In plus, se pare că Conrad Mericoffer colaborează și cu Teatrul Metropolis, dar și cu Teatrul Evreiesc de Stat.

conrad mericoffer
Cine este Conrad Mericoffer[Sursa foto: Instagram]

Cine este Conrad Mericoffer

Conrad Mericoffer este soțul Anei Odagiu. Acesta a devenit cunoscut publicului larg, în momentul în care a primit un rol important într-un serial TV, dar și în momentul în care a divorțat de fosta sa parteneră, care i-a dăruit și un fiu. În continuare, acesta se află într-o relație cu partenera sa, Ana Odagiu, iar în ciuda faptului că există între aceștia o diferență de 3 ani, aspectul nu îi deranjează și nu reprezintă un obstacol pentru aceștia.

Cei 2 au ales să facă chiar și pasul cel mare și să se căsătorească civil, după doar 2 ani de relație, eveniment care a fost publicat pe rețelele de socializare ale celor 2, pentru a se bucura de eveniment atât ei, persoanele dragi lor, cât și cei care le urmăresc activitatea zilnic.

Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA.

Povestea rochiei: prima probată și instant calificată ”, a fost mesajul transmis de Ana Odagiu pe Facebook.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

conrad mericoffer si ana odagiu
Cine este Conrad Mericoffer[Sursa foto: Instagram]

Conrad Mericoffer a mai fost căsătorit

Cu toate acestea, în anul 2019, Conrad Mericoffer a ieșit dintr-o căsnicie, pe care o avea cu Victoria Răileanu, alături de care are și un fiu. După 7 ani de relație, cei 2 au reușit să rămână în relații bune, ajungând să aibă și custodie comună a fiului lor, tocmai pentru că acesta să nu simtă despărțirea dintre ei.

Ne-am despărțit de anul trecut, acum sunt liber, fac mult sport, merg la sală și scriu scenarii. Am rămas foarte buni prieteni, iar pentru copilul nostru avem custodie comună, astfel că merge când la ea când la mine", a declarat Conrad Mericoffer, în acea vreme.

Este adevărat că eu și Conrad ne-am despărțit încă de anul trecut.(...) În orice cuplu există și momente mai grele, pe care unele cupluri reușesc să le depășească, altele nu. În cazul nostru, nu am reușit să trecem peste un moment foarte greu din viața noastră. S-au acumulat anumite tensiuni, iar la un moment dat un realizat că nu mai putem merge mai departe împreună...dar vreau să precizez că motivul despărțirii nu are nicio legătură cu alte persoane, ci cu relația noastră de cuplu. În acest moment prioritatea mea este copilul nostru, Carol, și îmi concentrez toată atenția și iubirea asupra lui ” a declarat Victoria Răileanu în cadrul unui interviu, la acea vreme.

conrad mericoffer studii
Cine este Conrad Mericoffer[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Alex Militaru. "Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies