Cine este CONSTANTIN DIȚĂ (Giani), din Las Fierbinți. „De sărăcie am făcut asta. Nu erau bani. După Revoluție am lucrat pentru o firmă turcească de pâine și descărcam TIR-uri."

Cine este Constantin Diță (Giani), actorul din Las Fierbinți
Cine este CONSTANTIN DIȚĂ (Giani), din Las Fierbinți. „De sărăcie am făcut asta. Nu erau bani. După Revoluție am lucrat pentru o firmă turcească de pâine și descărcam TIR-uri."

Află tot ce nu știai despre Constantin Diță, cunoscut pentru personajul Giani din Las Fierbinți.

Constantin Diță  s-a născut pe 27 februarie 1980 și este unul dintre cei mai apreciați actori români, devenind cunoscut pentru publicul larg datorită personajului „Giani” din serialul de comedie „Las Fierbinți”.

Constantin Diță este absolventul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, specializarea Arta Actorului și a putut fi urmărit în zeci de spectacole la Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Luni și Teatrul fără frontieră.

Cine este Constantin Diță (Giani), actorul din Las Fierbinți

Ce studii are Constantin Diță

„Îmi doream să devin actor și, cumva, prietenii mei îmi spuneau că povestesc bine. De acolo s-a înfiripat această idee. Mă uităm la actori români, la actori de afară și asta îmi doream: să devin actor. Și am reușit!”, spune Constantin Diță.

Citeste si: PORTRET: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are ADRIANA TRANDAFIR

Serialul de comedie „Las Fierbinți” l-a adus pe Constantin Diță în atenția publicului. Personajul pe care acesta îl interpretează magistral, „Giani”, este unul dintre cele mai îndrăgite și în combinație cu peisajul pitoresc și replicile savuroase, i-a adus actorului notorietatea.

Constantin Diță a fost coopta t pentru a lua parte la proiectul „Pe bune” și înainte de a veni perioada pandemică, acesta mărturisea că îi este destul de greu să se împartă între

filmările pentru serial și cele pentru noul proiect, fiind adesea răpus de oboseală.

„Deocamdată nu mai e cazul să mă împart între proiecte, pentru că stăm toți acasă, dar înainte de această perioadă mai puțin plăcută, îmi era foarte greu să mă împart între ele. Întotdeauna  "am ieșit pe minus” cu toate, pentru că ori se suprapuneau, ori ajungeam la punctele de oboseală maximă unde nu mai aveam timp să recuperez.

Nu prea îmi iese împărțeala asta, întotdeauna e un efort când se suprapun proiecte: "Las Fierbinți", "Pe bune" sau spectacole în țară, dar încerc să le duc la bun sfârșit. În plus, mai am o chestie: când e extrem de încărcat programul ,mă mai trezesc cu vreo idee, mă adun cu Bobo și ne punem să facem și treaba aia. Uite, cum a fost cu emisiunile online”, a mărturisit Costi Diță în cadrul unui interviu.

cine este giani din las fierbinti

Citeste si: CV CRISTINA TOMA: Cine este soția lui Cuzin Toma (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cu ce se ocupa Constantin Diță înainte de a deveni celebru

Înainte de a deveni celebru, Constantin Diță s-a confruntat cu lipsuri financiare, de aceea a fost nevoit, o bună perioadă de timp, pe când era doar un puști, să descarce TIR-uri.

„De sărăcie am făcut asta. Nu erau bani. După Revoluție am lucrat pentru o firmă turcească de pâine și descărcam TIR-uri. Câștigam destul de puțin, dar eram puști și era foarte mult pentru noi”, a povestit actorul.

Actorul a mărturisit că familia sa a făcut mari eforturi pentru a-l ține în șccoală, întrucât tatăl său rămăsese la un moment dat fără slujbă, fiind nevoiți să trăiască doar din salariul mamei.

„Am ajuns în punctul în care tata a rămas fără slujbă, eram în salariul mamei, eu aveam studii și nu ajutam din punctul ăsta de vedere și au făcut un efort foarte mare să mă țină în școală. Mai vorbesc cu prieteni și îmi spun că sărăcia la țară este mai ok decât sărăcia la bloc, la oraș, pentru că la bloc nu ai variante. La sat, ai o curte, unde pui ceva, crești o găină. Nu ai variante la oraș”, a mai adăugat Diță.

Întrebat fiind care sunt pasiunile sale dincolo de platouri, actorul a mărturisit că iubește plimbările cu bicicleta și în timpul  liber se relaxează ascultând muzică sau mergând la sală.

„Nu prea am timp liber, cum vă ziceam, dar când găsesc câteva ore, ori mă apucă treaba cu montatul/filmatul, în zona asta. Ori vreau să fac regie de teatru sau regie de film, ori mă gândesc la un scurt scenariu. În rest, merg cu bicicleta, ascult muzică, fac sală. Sunt în toate direcțiile, asta te ține viu și le recomand tuturor să facă așa, pentru că de multe ori lăsăm hobby-urile noastre pe ultimul loc”, mărturisește Costi Diță.

Citeste si: PORTRET: Cine este CUZIN TOMA (Firicel), actorul din Las Fierbinți

Cine este soția lui Constantin Diță

Actorul Constantin Diță este căsătorit încă de pe vremea când era student cu Oana Raluca, femeia care îi este alături la fiecare pas, indiferent de obstacolele pe care le-a întâmpinat.

Acesta se declară un romantic atipic și mărturisește că a făcut multe eforturi pentru a o vedea fericită pe soția sa, încercând chiar să se schimbe pentru ea, „în sensul maturizării”.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

sotia lui giani din las fierbinti

„Cum mi-am cucerit sotia? Nu pot sa fac un rezumat. Si chiar daca as incerca, ar suna a lauda si imi propun sa nu fiu genul ala de om care se ridica singur in slavi. A fost o poveste lunga si frumoasa. Am facut multe lucruri pentru ea, de la faptul ca am incercat (si incerc mereu) sa o fac sa rada ori de cate ori e trista, pana la faptul ca am acceptat sa ma schimb pentru ea, in sensul maturizarii.

Si ea stie asta. Sunt multe lucruri de spus aici… Cred ca la intrebarea asta ar trebui sa raspunda ea. Daca romantic inseamna sa cumperi flori asa… fara sa fie nevoie de motive speciale sau sa programezi brusc iesiri in oras sau in afara orasului… atunci poate ca sunt un romantic, dar un romantic care nu accepta ca e romantic, un romantic mai atipic”, a mai spus actorul.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Constantin și Oana Diță au împreună doi copii. Băiatul cel mare, Vladimir, spune însă că visează să devină bucătar sau cavaler mai degrabă decât actor.

„Nu stiu inca daca Vladimir imi va calca pe urme sau daca are fire de artist. Deocamdata am observat ca memoreaza texte foarte ușor… Uneori facem intrecere de glume. Ce pot spune linistit e ca, deocamdata, nu e mai bun decat mine si sper sa nu fie, ca… vorba aia, o sa-mi ia painea de la gura si o sa ajung la mana lui. Glumesc, evident”, a declarat Constantin Dita pentru Protv.ro.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies