Cine este Corina Bud. “Această piesă s-a născut dintr-o poveste personală!”

corina bud iubit
Corina Bud este una dintre cele mai apreciate cântărețe, de la noi din țară

Corina Bud este una dintre cele mai apreciate cântărețe, de la noi din țară. Însă știați că aceasta are un fiu?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Corina Bud, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și care a fost motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor pentru o perioadă mai lungă de timp, dar și câteva aspecte interesante legate de planul său personal.

 

Ce vârstă are   Corina Bud

Corina Bud , pe numele său dinainte de prima căsătorie, Corina Monica Ciorbă, s-a născut pe data de 26 ianuarie, în Satu Mare. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 43 de ani.

corina bud varsta
Corina Bud este una dintre cele mai apreciate cântărețe, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Adrian Enache. „Nu mă crede nimeni că am 56 de ani”

 

Ce studii are Corina Bud

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că artista   Corina Bud  a absolvit două facultăți: ASE-ul și Facultatea de Drept, din București.

corina bud divort
Corina Bud este una dintre cele mai apreciate cântărețe, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Cine este Corina Bud

Corina Bud  este una dintre cele mai apreciate cântărețe, de la noi din țară. Aceasta a luat lecții de canto timp de doi ani, iar în perioada în care era încă mică, aceasta își dorea să devină actriță de teatru, însă Corina Bud s-a răzgândit, iar cu ajutorul tatălui său, s-a îndreptat către muzică.

A intrat în lumea muzicii încă din anul 2004, cu albumul “ Noi Doi ”, al doilea album, “ Îmi place tot”, a fost lansat în anul 2005, urmând ca apoi să existe o schimbare semnificativă în stilul

său muzical, odată cu piesa “ Face Off”, al patrulea album fiind “ Gimme Your Love”,  lansat   în anul   2008, urmând mai multe piese lansate de aceasta, de-a lungul timpului, însă în anul 2017, Corina Bud și-a lansat ultima piesă, urmând să ia o pauză de la scenă și de la aparițiile sale în lumina reflectoarelor, timp de 3 ani de zile, pentru a se axa mai mult pe viața personală.
Revenirea sa pe scenă a avut loc în anul 2020, atunci când și-a reluat cariera muzicală și a lansat melodia “ SUPERSTAR ”.

" De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp ", a declarat Corina Bud.

corina bud songs
Corina Bud este una dintre cele mai apreciate cântărețe, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Corina Bud are un băiețel

În ciuda faptului că artista  Corina Bud  făcea senzație de fiecare dată când apărea pe micile ecrane sau lansa piese de-a dreptul memorabile, făcându-se rapid remarcată în industria muzicală din România datorită calităților sale vocale, ajungând să dețină un real succes, aceasta s-a decis, ca la un moment dat, pentru o perioadă destul de lungă de timp, să se retragă din lumina reflectoarelor.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Astfel, artista Corina Bud s-a axat mai mult pe viața personală în acest timp, reușind să își țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor, astfel încât, nu mulți știu care au fost schimbările care au avut loc în viața sa.

Corina Bud a fost căsătorită cu Nelu Bud, căsnicie din care a reieșit și un băiețel frumos, care a venit pe lune în data de 14 noiembrie 2008, pe nume Robin.

Nu am probleme cu fiul meu. Dincolo că sunt o mamă bună și cu normă întreagă și sunt tot timpul lângă el, suntem foarte buni prieteni și cred că asta e foarte important, pentru că el îmi spune absolut tot și eu pot să îl sfătuiesc atunci când nu are idei grozave, dar, în general, e educat foarte bine și mă bazez pe treaba asta.

Chiar dacă mai sunt tentații la vârsta lui, uneori anturaj mai prost, deși din câte știu eu nu e prost, dar știi cum e, că mai vine câte unul. Eu cred că el este foarte puternic și știe ce are de făcut. Mă bazez pe asta, nu îmi fac griji ”, a povestit Corina Bud.

corina bud copil
Corina Bud este una dintre cele mai apreciate cântărețe, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Andrei Ivan.„ În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Andrei Ivan.„ În Actorie e destul de greu, dar e cea mai frumoasă meserie, din punctul meu de vedere”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies