Cine este Cristi Pulhac. „Au fost momente în care am trecut prin perioade marcate de lipsuri”

Cine este Cristi Pulhac
Cine este Cristi Pulhac

Cristi Pulhac este un fost jucător profesionist de fotbal, care a făcut mulți ani parte din echipa Dinamo București.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Cristi Pulhac și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața dinamovistului.

Cine este Cristi Pulhac

Citește și: Cum s-au răzbunat fostele iubite ale lui Cristi Pulhac pe soția Faimosului de la Exatlon! Raluca e revoltată: „Cine se gândea că sunt în stare de așa ceva?”

Cine este Cristi Pulhac
Cine este Cristi Pulhac[Sursa foto: Facebook]

Cristi Pulhac, pe numele său întreg, Corneliu Cristi Pulhac,  este un jucător român de fotbal născut în data de 17 august 1984 la Iași.

În prezent, Cristi Pulhac s-a retras din cariera de fotbalist. De-a lungul carierei sale a evoluat la echipe precum Academica Clinceni, Aris Limassol, Petrolul, Zawisza, FK Qabala, Hercules, Sportul Studențesc și FC Câmpina, iar numele său este strâns legat de echipa Dinamo București, unde și-a petrecut o lungă perioadă din carieră, dar și de echipa Națională a României.

Mai mult decât atât, Cristi Pulhac a devenit și mai cunoscut în momentul în care a participat la o emisiune sportivă difuzată pe Kanal D, unde a făcut o impresie foarte bună și a atras o mulțime de simpatizanți.

De asemenea, fostul fotbalist a câștigat și un concurs de sărituri în apă care s-a desfășurat în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pe lângă numeroasele apariții televizate, Cristi Pulhac a hotărât să încerce și o carieră în cinematografie. Astfel, după ce a participat la mai multe emisiuni de tip reality-show și a devenit viral pe TikTok, unde postează videoclipuri amuzante, fostul fundaș stânga a apărut în filmul lui Matei Dima, numit „ Teambuilding ”.

Cristi Pulhac a devenit tată

Cine este Cristi Pulhac
Cine este Cristi Pulhac[Sursa foto: Facebook]

Nici pe plan sentimental lucrurile nu stau mai rău pentru Cristi Pulhac, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Raluca.

Raluca și Cristi Pulhac au devenit soț și soție în anul 2015, iar de curând au anunțat că au devenit părinții unui băiețel care a venit pe lume cu puțin timp înainte de Crăciun.

Cei doi au ținut secret acest lucru și nimeni nu știa nici măcar de faptul că Raluca este însărcinată.

Astfel, fanii cuplului au fost de-a dreptul șocați când pe pagina lor de Instagram a apărut o poză cu micuțul.

A venit în momentul în care ne-am dorit foarte mult, la momentul potrivit pentru noi, suntem super încântați, a venit pe lume chiar înainte de Crăciun, a fost un cadou senzațional, ne-am bucurat foarte mult. De obicei noi de sărbători plecam în vacanțe și n-am mai făcut Crăciunul acasă și a fost super tare.

Am vrut să ne bucurăm într-un fel așa de intimitate, ne-a plăcut mai mult situația asta așa, poate că eram puțini perturbați de toată lumea cu fel și fel de întrebări, dar am fost mult mai liniștiți, am vrut să fie totul bine ”, a declarat Cristi Pulhac în cadrul unui interviu.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Cristi Pulhac a devenit tată
Cristi Pulhac a devenit tată[Sursa foto: Instagram]

Cine este soția lui Cristi Pulhac

Citește și: Pe Cristi Pulhac, fostul concurent de la Exatlon, îl ştie toată ţara, dar uite cum arată soţia lui! E SUPERBĂ! Faimosul e topit după ea

Cine este soția lui Cristi Pulhac
Cine este soția lui Cristi Pulhac[Sursa foto: Instagram]

Raluca Pulhac este considerată una dintre cele mai sexy soții de fotbaliști de la noi din țară. Bruneta și fostul fotbalist sunt împreună de 13 ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în mod întâmplător, iar acum sunt de nedespărțit.

Raluca i-a fost alături partenerului său și la bine, dar și la rău și deși în jurul fotbalistului au existat mereu o mulțime de femei frumoase, acesta avut ochi doar pentru soția sa.

 „ Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea impresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană”, a povestit Cristi Pulhac în urmă cu ceva timp despre începuturile relației cu frumoasa sa soție.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Paul Ipate. „Am zis mereu că acel film a fost făcut ca noi doi să ne întâlnim!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies