Cine este Daiana Anghel. „Sunt atât de norocoasă că nu am lăsat încărcătura vieții de adult să anuleze copilul din mine.”

Cine este Daiana Anghel
Daiana Anghel

Daiana Anghel este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de beauty din mediul online, însă știai că a activat o bună perioadă în media?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Daiana Anghel și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața influenceriței.

Cine este Daiana Anghel

Cine este Daiana Anghel
Daiana Anghel[Sursa foto: Instagram]

Daiana Anghel este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de beauty din mediul online, care a reușit să câștige simpatia publicului prin intermediul sfaturilor prețioase în materie de skincare pe care le oferă în mediul online.

Daiana a reușit să creeze o comunitate numeroase de persoane care îi urmăresc activitatea și îi apreciază postările, având peste 200.000 de urmăritori în mediul online.

Ce vârstă are Daiana Anghel

Cine este Daiana Anghel
Daiana Anghel[Sursa foto: Instagram]

Daiana Anghel s-a născut în data de 15 august 1984, la Hunedoara, ia în prezent are vârsta de 40 de ani. Frumoasa șatenă locuiește în prezent în Brașov și își aduce aminte cu nostalgie de perioada copilăriei, în special de primii fulgi de zăpadă.

Ceva magic se întâmplă când ninge afară, mă simt din nou copil și nu mă mai satur de cât de frumos se transformă totul in jur. Nu știu voi, dar eu am foarte multe amintiri de când eram mică și preferatele mele sunt cele cu prima zăpadă și cele de Crăciun. Țin minte că de când venea frigul, în fiecare dimineață mă uitam pe geam să văd dacă a nins.

Nu vă pot explica fericirea vederii primilor fulgi, dar sunt atât de norocoasă că și acum la aproape 40 de ani, simt exact la fel când văd primii fulgi pe geam și nu am lăsat încărcătura vieții de adult să anuleze copilul din mine, pentru că este forma cea mai pură de fericire .”, a scris Daiana Anghel în dreptul unei fotografii, pe pagina sa de Instagram.

Cariera Daianei Anghel

Cine este Daiana Anghel
Daiana Anghel[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Din punct de vedere profesional, Daiana Anghel a activat o bună perioadă în televiziune. Frumoasa influenceriță și-a început cariera în televiziune la vârsta de 21 de ani, la un post de televiziune local din Deva.

Ulterior, Daiana s-a mutat la secția regională de la o altă televiziune, iar apoi a devenit prezentatoare de știri sportive, după ce a schimbat din nou canalul. După un an, Daiana Anghel a revenit în televiziunea de unde plecase, iar, după doi ani, a schimbat din nou postul TV și a ajuns vedetă Kanal D.

După o perioadă semnificativă în care a fost prezentă pe micul ecran, Daiana Anghel a hotărât să renunțe la televiziune și să de dedice vieții de familie și hobby-urilor sale.

Acum, fosta prezentatoare de știri are o afacere profitabilă în domeniul produselor cosmetice și colaborează cu diferite branduri, ceea ce îi aduce un venit considerabil.

Nu mă mai regăseam în televiziune, adică simțeam că drumul meu în cariera respectivă cumva ajunsese la final și, în momentul în care nu mai îmi face plăcere să fac ceva fie că discutăm din punct de vedere al carierei sau al hobby-ului, consider că este bine să mă reorientez, pentru că în momentul în care ajungi să nu mai faci cu plăcere ceea ce faci, devine o

corvoadă.

Și nu mai era pentru mine o plăcere în momentul respectiv și cumva cred că am avut nevoie de toți anii de televiziune să-mi ofere foarte multe cunoștințe pe o zonă de care ai nevoie și în domeniul de beauty.

Tot ce înseamnă partea de marketing, de branding, de personal – branding și așa mai departe. Am folosit foarte mult, toată experiența acumulată în cei 10 ani de televiziune și am integrat-o în domeniul de beauty. ”, a declarat Daiana Anghel pentru playtech.ro.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Daiana Anghel este căsătorită cu Sorin Gonțea

Cine este Daiana Anghel
Daiana Anghel și Sorin Gonțea [Sursa foto: Instagram]

De când s-a retras din lumina reflectoarelor, viața Daianei Anghel a trecut printr-o serie de schimbări. Tânăra a trecut printr-o decepție în dragoste, atunci când a fost părăsită de logodnicul său cu doar două luni înainte de nuntă.

În cele din urmă, frumoasa șatenă și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin Gonțea. Cei doi s-au căsătorit în data de 3 august 2019. La scurt timp după ce a ajuns în fața ofițerului stării civile la brațul alesului inimii sale, Daiana Anghel a trecut printr-un eveniment extrem de greu al vieții sale: tatăl său s-a stins din viață.

Tata a murit în această dimineaţă... din cauza unui sistem de sănătate putred, plin de lipsuri şi insuficienţe care au dus la imposibilitatea de a se interveni corect şi la timp. În orice altă ţară, şi în două trei spitale din România, ar fi fost salvat şi acum era pe picioare. Din păcate, am avut ghinionul să se întâmple nenorocirea la Hunedoara, în România. Şi cu asta spun tot.

Sper că acolo unde s-a dus să nu mai simtă durere şi să-i fie bine. Am fost cu el până în ultima clipă şi am să-l iubesc până la sfârşit, va rămâne cu mine mereu .”, a scris Daiana Anghel la vremea respectivă în mediul online.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este Eliza Natanticu. „Muzica m-a salvat din cele mai grele situații.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies