Cine este Daniel Buzdugan. „Menirea mea e să aduc bucurie oamenilor!”

cine este daniel buzdugan
Cine este Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio de la noi din țară. Încă din facultate, vocea sa este ascultată de milioane de români. De-a lungul carierei, Daniel a cochetat și cu televiziunea, fiind prezentator TV, chiar și alături de Andreea Marin.

Vedeta este adesea asociată cu colegul său, Mihai Morar,  cu care face echipă de  19 ani, fiind amândoi moderatorii unor emisiuni matinale de la radio.

Ce vârstă are Daniel Buzdugan

daniel buzdugan sotie
Daniel Buzdugan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este George Mihăiță. „Meseria de actor este sport de performanță”

La vârsta de 48 de ani, omul de radio se mândrește cu succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

În urmă cu câțiva ani, Daniel a câștigat un premiu ce l-a desemnat cel mai bun om de radio din România. Datorită carismei, inteligenței și amuzamentului său, vedeta a reușit să strângă o mulțime de fani și să devină o persoană consacrată și îndrăgită din lumea mass-media de la noi din țară. Daniel se declară un credincios împătimit, mărturisind de nenumărate ori în spațiul public, relația specială pe care el o are cu divinitatea.
În copilărie, Buzdugan își dorea să devină preot, însă viața l-a dus pe alte drumuri. De aceea, muntele Athos este un loc special pentru el.

„Am aflat de ce m-am născut. Am aflat că sunt menit să aduc bucurie. Să aduc bucurie familiei, celor care ne ascultă și, în Biblie, am aflat de curând că e scris «Bucurați-vă de 365 de ori». Deci există pentru fiecare zi, în Biblie găsești acest îndemn de 365 de ori.

Și este nevoie de oameni care să aducă bucurie. De multe ori, când mă supără ceva, îmi dau seama că nu stăpânesc zona asta, adică să ies în fața revoluționarilor, să urlu. Nu, nu asta e menirea mea. Menirea mea e să aduc bucurie oamenilor.”, a povestit vedeta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cine este soția lui Daniel Buzdugan  

daniel buzdugan copii
Daniel Buzdugan și familia sa[Sursa foto: Instagram]

De 27 de ani, prezentatorul are o relație cu Monica Buzdugan și sunt căsătoriți de 17. Cei doi au împreună doi copii, Luca și Maria. Povestea de dragoste dintre Daniel și soția sa a început din tinerețe, încă de pe vremea când locuiau în Iași. Deși viața moderatorului se învârte în lumina reflectoarelor, a ales să își țină viața de familie destul de privată.

Monica are foarte rar apariții publice, fiind medic stomatolog. Daniel a mărturisit că meseria l-a ajutat și să o întâlnească pe partenera lui de viață.

Prin 1993 făceam o emisiune pentru un post de radio în Iași. Tocmai ieșisem dintr-o relație și eram în căutări. Am zis să profit de statutul meu de om care lucrează în mass-media și am abordat-o pe stradă cu ceva pentru radio.

I-am cerut numărul de telefon, spunându-i că așa e deontologic la noi, că pentru orice voce care intră pe post trebuie să avem niște date. Apoi am sunat-o, am invitat-o în oraș și așa a început totul, a mărturisit Daniel Buzdugan.

daniel buzdugan varsta
Ce vârstă are Daniel Buzdugan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Elvira Deatcu. „Această profesie are valoarea terapeutică.

Daniel este destul de activ pe rețelele de socializare, acolo unde le arată fanilor care sunt pasiunile lui și cum își petrece timpul. Pe lângă divinitate, vedeta pune mare preț pe Grecia, locul în care merge anual alături de familie, de mai bine de 12 ani. În Creta, loc de suflet pentru familia Buzdugan, aceștia și-au făcut prieteni. Cu toate că are o legătură specială cu Dumnezeu, vedeta a mărturisit că are și un viciu, de care îi e foarte greu să scape, și anume fumatul.

„De multe ori, când simt că e prea mult, mă duc la biserică, îmi fac cruce și zic «Doamne, îți promit că nu pun țigara în gură». Și așa se întâmplă, pentru că mi-e frică de ceea ce ar urma, de nerespectarea cuvântului dat în fața lui Dumnezeu”, a povestit prezentatorul.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Ianna Novac.„Genul de muzică pe care eu îl cânt se numește pop-opera, este o îmbinare între pop și clasic cu orchestrații spectaculoase”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies