Cine este Deea Maxer. „În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei”

Cine este Deea Maxer
Cine este Deea Maxer. „În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei”

Deea Maxer este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Cum a ajuns bruneta cunoscută?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Deea Maxer și cu ce se ocupă în prezent. În plus, descoperiți cum a ajuns ea cunoscută și care a fost prima sa iubire.

Cine este Deea Maxer

Citește si: Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

Cu ce se ocupă Deea Maxer
Cu ce se ocupă Deea Maxer[Sursa foto: Instagram]

Deea Maxer, pe numele său întreg, Andreea Maxer, are frumoasa vârstă de 32 de ani și face parte din categoria celor mai frumoase vedete de la noi din țară. Aceasta s-a născut în București și a absolvit Facultatea de Jurnalism. Bruneta și-a dorit din totdeauna să ajungă cunoscută, încercând să-și creeze o carieră în industria muzicală. Deea a făcut parte din trupa Ispita, înființată în 2005 și odată ce trupa s-a destrămat și-a început o carieră solo.

După ce l-a cunoscut pe Dinu Maxer, soțul său, frumoasa solistă a cântat alături de bărbatul care a lansat-o în cariera muzicală. Deea și Dinu au avut concerte în toată țara, iar bruneta a activat și ca dansatoare, fiind foarte cunoscută pe litoralul românesc. Din păcate nu a avut succesul pe care și l-a dorit pe plan muzical, dar a rămas o persoană foarte apreciată de public pentru frumusețea și carisma sa.

Odată ce și-a întemeiat o familie cu Dinu Maxer și a rămas însărcinată, Deea a renunțat să mai cânte și să danseze pe litoral, dar ulterior și-a reluat activitatea. În prezent apare la o emisiune de divertisment alături de soțul și cei doi copii ai lor, emisiune ce are ca temă viața de familie.

Cei doi sunt adesea prezenți și la evenimentele mondene, fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cu ce se ocupă Deea Maxer

Citește si: Cine este Dinu Maxer. „Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație”

Deea Maxer
Deea Maxer[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă emisiune de divertisment, Deea Maxer mai are încă o ocupație.

Bruneta se poate lăuda cu venituri de aproximativ 3.000 de euro dintr-o afacere pe care a pornit-o pentru a avea o altă ocupație, dar care a ajuns să îi aducă un venit considerabil.

Este vorba despre promovarea unor produse cosmetice ale unui brand foarte cunoscut la noi în țară. Bruneta a declarat în nenumărate rânduri că este pasionată de machiaj, iar această activitate suplimentară i-a venit mănușă.

Dacă la început a avut de făcut lucruri esențiale din care nu câștigat foarte mult, în prezent, soția lui Dinu Maxer câștigă o avere datorită produselor cosmetice „ Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, mulți level marketing, am început ca și consultant al companiei și, într-o lună de zile am atins un record pe țară. În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei .”,

a declarat Deea Maxer.

Vedeta a mărturisit și că partea financiară a fost cea care a convins-o să rămână și să evolueze în cadrul companiei „ Practic salariile din acest domeniu m-au convins să încerc și eu, mai ales că am o comunitate către care merg cu reduceri, căreia îi ofer tot timpul cadouri, prin ocupația mea și nu în ultimul rând, ajutorul pe care îl ofer doamnelor din toată țara să facă bani alături de mine ”, a adăugat Deea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Dinu Maxer, prima și ultima iubire a lui Deea Maxer

Citește si: Deea Maxer, anunț neașteptat după 13 ani de căsătorie: „Relația perfectă nu există!”

Deea și Dinu Maxer
Deea și Dinu Maxer[Sursa foto: Instagram]

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii minunați.

Deși în prezent au o căsnicie solidă și o familie demnă de toată lauda, în trecut cei doi îndrăgostiți au fost criticați pentru diferența mare de vârstă dintre ei. Deea l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț când avea nu mai mult de 15 ani. Cei doi s-au iubit în secret până ce bruneta a împlinit vârsta de 18 ani când și-au oficializat relația.

Deea a mărturisit că Dinu a fost primul bărbat din viața sa și că este mândră că a urmat exemplul mamei sale, care la rândul său a fost cu un singur bărbat toată viața.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Rona Hartner. „Niciodată două divorțuri, fără a treia căsătorie”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies