Cine este Diana Bart. "Eu am mai multe proiecte personale în care mă implic!'

cine este diana bart
Cine este Diana Bart

Diana Bart este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Însă știați că aceasta este mama a două fetițe superbe?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Diana Bart, ce vârstă are aceasta, dar și cu ce se ocupă. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Diana Bart

Diana Bart, pe numele său întreg, Diana Andreea Bart, s-a născut pe data de 20 august 1981, în Cluj. Prin urmare, aceasta are frumoasa vârstă de 42 de ani.

Citește și: Cine este Camelia Potec. “A fost un an de excepţie.”

diana bart sot
Cine este Diana Bart[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Ileana Stana Ionescu. „Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte, de aceea am dispărut.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce studii are Diana Bart

În ceea ce privește studiile sale, se pare că Diana Bart a studiat la un liceu cu profil umanist, apoi a urmat studiile superioare, în cadrul Facultății de Jurnalism.

„A m debutat ca și reporter, apoi am fost corespondentă, prezentatoare și editor. Am pornit de jos, am muncit ani pe brânci, nopți, weekenduri, dar asta a însemnat formarea mea profesională, de care sunt mândră.

Am avut profesori, exemple puternice, care încă mai „tronează”. Atunci erau alte valori care se respectau în cariera de jurnalist. Atunci dădeai chiar examene ca să poți apărea pe sticlă; astăzi, din păcate, ești lăsat chiar dacă nu stăpânești temeinic limba română sau n-ai nici o valență de jurnalist.  Altele par rigorile care te fac acum să ajungi peste noapte prezentatoare TV: să ai scandaluri la activ sau iubiți ori amanți influenți.
Sper să fie doar un val, spre binele nostru.
”, a povestit Diana Bart, cu ceva vreme în urmă.

diana bart
Cine este Diana Bart[Sursa foto: Instagram]

Cu ce se ocupă Diana Bart

Atunci când vine vorba despre profesia sa, se pare că Diana Bart este prezentatoare TV, pasiune pe care a avut-o însă de când avea o vârstă fragedă, în copilăria sa, atunci când obișnuia să se joace că o prezentatoare de știri.

Eu am mai multe proiecte personale în care mă implic. Sunt și cele caritabile, la care pur și simplu nu mă lasă inima să nu particip, pentru că știu cât de greu este să găsești ajutor atunci când ai nevoie. Vorbesc despre asta nu că să mă laud, ci ca să-i motivez și pe alții să ajute, chiar și cu puțin. Sunt implicată de asemenea și în diverse campanii sociale, în prezentări de evenimente sau campanii de imagine.

În plus, eu mai am o meserie despre care nu mulți știu, sunt și designer de interior, dar pe care am lăsat-o un pic la o parte, în perioada sarcinii și acum, cât e Maira încă mică, pentru că o astfel de ocupație îți cere destul de mult timp. Mai și pictez, desenez, realizez portrete sau tablouri mozaic, atunci când timpul îmi permite ”, a mai povestit Diana Bart, cu ceva vreme în urmă.

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

diana bart instagram
Cine este Diana Bart[Sursa foto: Instagram]

Cine este Diana Bart

Diana Bart este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, de la noi din țară. Aceasta a ajuns să își urmeze pasiunea încă din anul 2006, atunci când a pășit pentru prima oară într-un studio de televiziune, în Brașov. Timp de 3 ani de zile, aceasta a făcut reportaje și prezentări, ajungând ca mai apoi sa evolueze și să înainteze în cariera sa, devenind reporter, prezentator și corespondent. După ani de experiență, aceasta s-a mutat în București pentru a-și dezvolta pasiunea și mai mult.

Deși pe plan profesional, aceasta evoluează pe zi ce trece mai mult, pe plan personal, se pare că Diana Bart a trecut și printr-un divorț. Când avea vârsta de 39 de ani, aceasta a fost căsătorită cu un om de afaceri, pe nume Adrian Geotoiu, cu care a făcut cununia civilă în anul 2012, iar la un an distanță au făcut și nunta. Cu toate acestea, pe vremea când se aflau în luna de miere, cei doi au realizat că nu se potrivesc și că trebuie să ajungă la divorț, ceea ce s-a și întâmplat. Astfel, în prezent, Diana Bart se bucură de o frumoasă căsnicie alături de Mihai Dumitrescu, alături de care are și două fetițe superbe.

De când s-a născut, îi aloc tot timpul meu. Nu am bonă, iar atunci când munca mi-o cere, mă ajută soțul, soacra sau mama, chiar dacă ele sunt destul de departe. La multe dintre evenimente, acolo unde se și pretează, cea mică vine cu mine, la altele, se plimbă cu buni prin parcuri până termină mami ”, a povestit Diana Bart, în urmă cu ceva vreme.

diana bart varsta
Cine este Diana Bart[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Ileana Stana Ionescu. „Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte, de aceea am dispărut.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"

Plăcințele cu dovleac, rețeta bunicii Gherghina de pe Tik-Tok! „Ce bine arată. Sunt o bunătate!”

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies