Cine este DIMA TROFIM. "În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive."

cine este dima trofim
Cine este DIMA TROFIM. "În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive."

Majoritatea persoanelor îl cunosc pe Dima Trofim, drept Dima din „Pariu cu viața”. Însă acesta a evoluat foarte mult de atunci și s-a extins pe mai multe planuri.

Află mai multe despre Dima Trofim și despre cum a ajuns ceea ce este astăzi, dar și amănunte despre fericirea pe care o simte de când a devenit tătic. Toate acestea din rândurile următoare.

 

Cine este Dima Trofim

Dima Trofim, pe numele său întreg, Dumitru Gheorghiță Trofim, s-a născut pe data de 14 ianuarie, în Chișinău, în Republica Moldova.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 33 de ani. Acesta a studiat Liceul „Mihai Viteazu”, dar și Universitatea „Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice”, toate acestea în Chișinău.

dima din pariu cu viata

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Cariera lui Dima Trofim

Debutul său a fost încă din anul 2008, atunci când Dima Trofim  a participat la emisiunea care era și concurs, din Republica Moldova, „Fabrica de staruri”, reușind să fie

chiar unul dintre finaliștii primei ediții. Peste o perioadă, acesta s-a decis să părăsească Republica Moldova și să se mute în București.

Iar Bucureștiul a reprezentat rampa sa de lansare, datorită rolului pe care l-a obținut în serialul TV „Pariu cu viața”, jucând rolul unui membru al formației de dance și pop-rock Lala Band. Iar așa a devenit el cunoscut publicului românesc, urmând apoi un alt rol interpretat de acesta, în strânsă legătură cu serialul TV, „O nouă viață”.

Serial ce îi aveau protagoniști pe toți membrii trupei Lala Band. 

Apoi actorul  Dima Trofim s-a apucat și mai serios de muzică, ajungând să lanseze trei single-uri: „Cerșesc iubire”, „Stai cu mine” și „Urzici”. Asta până în 2016, când a realizat și o colaborare cu artista Amna. Colaborare ce l-a făcut să ajungă în top Media Forest România și în top 40 la un post radio, timp de 14 săptămâni.

Toate acestea datorită piesei „Cireș de mai”.

În cele din urmă, în 2017 Dima Trofim a participat la o emisiune-concurs pentru cântat, acolo unde a făcut parte din echipa „antrenorului” Smiley. Însă din păcate, acesta nu a ajuns prea departe, în etapa „confruntărilor” Dima Trofim a fost eliminat din competiție.

Însă drumul lui nu s-a oprit aici și a mai participat de-a lungul timpului la emisiuni-concurs, printre care și unele de dans, actorie și multe altele.

În prezent, acesta este prezentator TV, în cadrul unei emisiuni matinale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

dima

Citeste si: CITEȘTE: Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Dima Trofim a trecut prin momente dificile

În 2018,  Dima Trofim a trăit momente tulburătoare, atunci când participa la o emisiune. Sora mai mare a acestuia, Rodica, s-a stins din viață la vârstă de doar 45 de ani. Trista veste a surprins pe toată lumea, dar mai ales pe Dima, întâmplându-se totul foarte brusc. Sora lui a fost diagnosticată cu cancer, iar acesta a fost și motivul principal pentru care acesta se afla într-o emisiune, atunci când sora lui a încetat din viață.

A luat decizia de a participa la respectiva emisiune, tocmai pentru a o ajuta financiar pe sora lui în lupta cu cancerul. Însă acest lucru nu a mai fost posibil, Dima Trofim aflând trista veste pe platourile de filmare ale emisiunii.

În acea perioadă, Dima a petrecut foarte mult timp alături de familia lui, pentru că toți erau în suferință, iar tatălui său i se agravase o afecțiune mai veche, fiind vorba de un atac cerebral suferit în urmă cu opt ani, din momentul în care sora lui cea mare s-a stins din viață.

Dima Trofim susține că a fost greșeala medicilor că sora lui cea mare a decedat, din cauza faptului că totul s-a întâmplat foarte brusc, cu doar două zile înainte să se întâmple tragicul eveniment, Dima vorbise cu ea la telefon, iar în ziua respectivă fusese anunțat de mama lui că este în comă, însă nu că starea i se agravase în așa fel încât să se stingă din viață, lucru ce s-a întâmplat după câteva ore. Medicii nu au avut o explicație clară și au început chiar să investigheze acest caz.

prezentator tv dima profim

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DAN ȘUCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere, divorț, căsătorie, copii

Dima Trofim are o fetiță alături de iubita sa

Dima Trofim formează un cuplu încă din anul 2020 cu Angela Ciupitu. Cei doi s-au cunoscut în cadrul trustului în care amândoi lucrează. Deși în presă se specula faptul că Dima se afla în compania unei alte fete, lucrurile nu au stat deloc așa, iar acesta și-a găsit perechea de mai bine de un an.

Cei doi au fost fotografiați în 2020 pe stradă, în timp ce făceau cumpărături. Deși la început nu păreau să aibă o relație mai mult decât o prietenie, imaginile au spus altceva. Dima Trofim și Angela au fost surprinși având anumite gesturi tandre, astfel aflându-se și despre relația celor doi. Aceștia se cunoșteau de mai mult timp, însă abia în 2020 au decis să formeze un cuplu, care este destul de ferit de ochii presei și în prezent.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

iubita lui dima trofim

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ȘTEFAN BĂNICĂ JUNIOR. Biografie: data nașterii, studii, carieră, relații, copii

Iar în anul 2021, lucrurile s-au schimbat în mai bine decât se putea. Dima Trofim a aflat că va deveni tată pentru prima dată, iar momentul a fost unul foarte emoționant pentru cei doi.

„Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație”, a povestit prezentatorul TV, Dima Trofim.

În 2021, pe data de 22 septembrie, Angela a dus pe lume o fetiță complet sănătoasă și foarte frumoasă, de care Dima este tare mândru și nu își mai încape în piele de fericire.

„Am avut astăzi o zi emoționantă, o zi lungă, puțin stresat, dar fericit pentru că sunt TATĂ! Am devenit tată! S-a născut frumoasa noastră și sunt foarte, foarte fericit! Abia aștept să o văd! Iubita mea e o adevărată eroină! Mulțumesc mult, îngeraș! Mi-ai dăruit cel mai frumos lucru în lumea asta, o fetiță frumoasă și sănătoasă! Te iubesc mult de tot”, a anunțat Dima Trofim pe contul său de Instagram.

Acesta postează mai rar poze cu cea mică pe rețelele de socializare, iar la fel ca în cazul relației cu Angela, nu o afișează pe cea fetiță în fotografii care i-ar putea dezvălui fața.

dima trofim copil

Citeste si: CITEȘTE: Cine este DRAGOȘ PETRESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. „Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama."

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies