Cine este DOC. „Muzica nu o văd în niciun caz ca pe o muncă”

Cine este DOC
Cine este DOC. „Muzica nu o văd în niciun caz ca pe o muncă”

DOC este unul dintre artiștii apreciați de la noi din țară. Care este numele său real?

Aflați din rândurile următoare cine este cu adevărat DOC, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți mai multe detalii legate de viața din spatele scenei și evoluția sa pe plan muzical de-a lungul timpului.

Cine este DOC

Citește și: Cine este Ada Dumitru. „Muncesc mult și mi s-au întâmplat niște lucruri pe care mi le doream foarte tare”

Cine este DOC

Care este numele real al lui DOC

Citește și: Cine este Carmen Grebenişan. "Îmi era prieten bun, doar atât!"

Cine este DOC

DOC, pe numele său real, Munteanu Vlad Costin, s-a născut în data de 29 decembrie 1980 la București și face parte din industria muzicală de mai bine de 25 de ani.

DOC este un rapper, compozitor și producător de înregistrări de la noi din țară, care activează în domeniul muzical încă din 1997.

De-a lungul carierei sale a lucrat cu nume cunoscute din industria muzicală, iar în prezent face parte din trupa CTC (Controlul Tehnic de Calitate), alături de Deliric și Vlad Dobrescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Muzica nu o văd în niciun caz ca pe o muncă. Dacă faci ce trebuie să faci, nici nu simți. Eu nu am muncit niciodată. Am 6 albume, 3 mixtapeuri, 12 materiale în 10 ani. Eu nu am muncit la muzica asta. Ea a venit, a curs, este superb să fac muzică. Nu m-a obosit nimic. M-a umplut chiar de energie.”, a declarat DOC în cadrul unui podcast.

Deși cariera sa muzicală este în momentul de față una strălucită, Vlad Munteanu a început ca orice alt tânăr din România de undeva de jos pentru a-și câștiga existența. A început trei facultăți, Mecanică și Construcții la Universitatea Politehnică din București și „Comunicare și Relații Publice”, la SNSPA, pe cea din urmă terminând-o.

Primul său job a fost într-un cazinou, unde și-a făcut o bază materială suficientă astfel încât ulterior să o investească în muzică.

În cadrul podcastului lui Radu Tibulca, Vlad Munteanu a povestit despre perioada în care a lucrat la cazinou.

Eu sunt singurul care a câștigat bani mulți din jocurile de noroc pentru că am lucrat acolo. Acesta e singurul mod de a câștiga bani din jocuri de noroc, muncind acolo. M-am și jucat, dar mi-am dat seama că nu este pentru mine .”, a declarat DOC în cadrul unui podcast.

DOC și viciile

Citește și: Cine este Bianca (Bie- Tequila) Adam. „Urmăream vloguri de mult timp, dar nu ştiam că se numesc aşa. Urmăream vloggeri americani de când eram mică.

Cine este DOC

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot în cadrul aceluiași podcast, DOC a vorbit despre viciile care i-au marcat viața și cum a reușit să se păstreze pe linia de plutire, fără a cădea pradă dependenței.

Mie mi se pare că alcoolul e super distructiv. Eu am fumat mult la viața mea și asta a fost plăcerea mea vinovată. Nici nu am fumat ca nebunul. Eu o fac cât să trăiesc mâine. Îmi place să mă distrez, dar vreau să trăiesc și mâine. M-am drogat rău în viața asta, dar am încetat. Eu de fiecare dată când am consumat, m-am auto etichetat drept drogat și era dureros .”, a declarat artistul.

Cum reușește DOC să se mențină în formă

Citește și: Cine este Sebastian Dobrincu. ”Trebuia să mă descurc de unul singur într-o țară străină.”

Cine este DOC

Talentul muzical, dar și forma fizică de invidiat îl fac pe DOC să fie unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului de față. Pasiunea pentru sport încă din copilărie l-au făcut pe Vlad să aibă parte de o viață armonioasă și echilibrată, astfel încât, artistul se laudă cu o formă fizică de invidiat, dar și cu numeroase sporturi practicate de-a lungul vieții.

Viața mea s-a filmat pe croma sportului. Eu de mic m-am mișcat, am făcut lucruri. Am început cu tenis de masă, am făcut arte marțiale, apoi m-am dus la baschet unde am stat 20 de ani. Și acum mă joc, merg la sală, merg cu bicicleta zilnic 12 km, înot. Îmi place să-mi stresez corpul conștient. Îmi place să-l pun să facă chestii. Lucrez la a fi mai bun, mai rezistent .”, a declarat DOC în cadrul podcastului lui Radu Tibulca.  



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Jorge. „Totul s-a terminat repede!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies