Cine este Doinița Oancea. „Nici eu nu am acordat suficient de multă importanță!”

cine este doinita oancea
Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară. Însă știați care este cel mai mare regret al acesteia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact actrița   Doinița Oancea, ce vârstă are aceasta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și ce meserie a avut aceasta înainte de a deveni actriță, ce părere are despre intervențiile estetice, dar și care este cel mai mare regret al său.

 

Ce vârstă are Doinița Oancea  

Doinița Oancea, pe numele său întreg, Mihaela Doinița Oancea, s-a născut pe data de 15 februarie, în București. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 40 de ani.

doinita oancea
Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Ce studii are Doinița Oancea 

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că   Doinița Oancea a urmat studiile superioare în cadrul Facultății de Jurnalistică şi Filozofie, de la Universitatea Spiru Haret, iar apoi și studiile postuniversitare, în cadrul “Central European University”, din Budapesta.

Cu toate acestea, actrița nu a avut mare legătură cu domeniul studiat pentru o lungă perioadă de timp, ci doar timp de două luni, atunci când a avut ocazia să prezinte o emisiune TV.

„Nu m-am dus în zona asta a jurnalismului. O singură dată a fost o chestie întâmplătoare, vezi tu cum Universul complotează, acum 3-4 ani am prezentat un matinal. A fost prima și singura mea experiență de emisiune live, timp de două luni, pe o plajă.

A fost foarte mișto, mi-a plăcut tare-tare, dar de atunci nu s-a mai ivit ocazia ”, a declarat Doinița Oancea, cu ceva timp în urmă.

doinita oancea declaratii
Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Daniel Onoriu. „Trăiesc o viaţă nouă!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Cine este Doinița Oancea 

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară. Aceasta s-a făcut remarcată încă din anul 2007, atunci când a interpretat rolul “Minodora”, în telenovela „Inimă de ţigan”. De atunci și până în prezent, Doinița Oancea a luat parte la nenumărate proiecte cunoscute, printre care se numără și „State de România' (2009), „Îngeri pierduți' (2012 – 2013), „Fructul oprit' (2017 – 2019) și Sacrificiul (2019 – 2020).

În prezent, Doinița Oancea interpretează rolul “Găbița”, în serialul “Lia soția soțului meu”.

Cu toate acestea, Doinița Oancea  nu s-a bucurat întotdeauna de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa, iar înainte de a deveni actrița cunoscută din prezent, aceasta avea o altă meserie. A fost dansatoare, urcând pe scena din Japonia alături de Rona Hatner, apoi a fost director al unei companii de spectacole, dar și asistent-manager al unei firme de construcții.

„Așadar, înainte de 2007, în CV-ul meu se regăsesc următoarele: pe durata primei facultăți am fost hostess la diverse conferințe și evenimente, promoter, iar ca dansatoare am avut un turneu în Tokio cu Mahala Răi Bandă și Rona Hartner.

Apoi, am fost director adjunct în cadrul unei companii de spectacole (dar și artist dansator în spectacolul pe care l-am pus în scenă la Sala Palatului) și, ulterior, am urmat zece luni de cursuri postuniversitare cu bursă întreagă la Central European University, din Budapesta.

După, am fost asistent manager în cadrul unei companii de construcții grecești și, la foarte scurt timp după aceea, lumea a cunoscut-o pe Minodora”,  a detaliat Doinița Oancea.

doinita oancea varsta
Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Doinița Oancea nu este adepta intervențiilor estetice

În ciuda faptului că în ziua de astăzi tot mai multe vedete și nu numai, apelează la intervențiile estetice, pentru a arăta așa cum își doresc, se pare că Doinița Oancea nu face parte din această categorie. Actrița se află printre puținele persoane care se declară, ferm convinsă, că este în defavoarea intervențiilor estice, cel puțin pentru moment.

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

N-am absolut nicio intervenție estetică, dar glumesc în permanen ță cu prietenele mele, că o să-mi pun acid hialuronic să stau așa ca divele, să am și eu boticul mai mare… Am zis că o să-mi pun botox ca să-mi dispară ridurile de expresie, să fiu un chip împietrit… Am zis că-mi pun și silicoane, dar, bineînțeles, glumesc.

Poate o să o fac la un moment dat, cine știe, după 50 de ani. Știi cum e… frumusețea asta exterioară nu te ajută cu nimic. Trebuie să ai frumusețe în suflet”, a menționat aceasta.

doinita oancea studii
Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

 

Care este regretul  Doiniței Oancea

În ciuda faptului că viața profesională merge în continuare foarte bine, se pare că pe plan personal, actrița  Doinița Oancea are totuși un regret, legat de faptul că nu are copii. Aceasta a declarat faptul că mereu şi-a dorit să fie mamă, însă nu a făcut niciun pas în această direcție.

„Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul. Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță. Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe hai să întemeiem”, a punctat Doinița Oancea.

doinita oancea wikipedia
Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe, de la noi din țară[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Alina Radi. „Sunt mamă și solistă”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este soția lui Florin Zamfirescu. „Ea tot ce face, face perfect!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies