Cine este Edy Kovacs, soțul Anei Baniciu. „Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare!”

Cine este Edy Kovacs
Cine este Edy Kovacs

Edy Kovacs este logodnicul Anei Baniciu. Pe cântăreață o știe toată lumea, însă despre partenerul ei de viață nu s-au auzit foarte multe până acum. Cei doi au pus bazele unei frumoase povești de dragoste în urmă cu mai mult timp! Află cine este Edy Kovacs, bărbatul de care s-a îndrăgostit solista.

Edy Kovacs și Ana Baniciu formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi nu și-au oficializat relația încă de la început, lăsând fanilor loc de interpretări. Mulți au spus că între cei doi nu est doar o simplă relație de prietenie, așa cum au vrut să dea impresia, iar speculațiile s-au adeverit în cele din urmă. Cântăreața trăiește din nou fiorii dragostei, însă cine este mai exact bărbatul care pare să o facă atât de fericită?

Citește și: Cine este Mircea Baniciu. “Sunt un tată nemaipomenit!”

Cine este Edy Kovacs
Cine este Edy Kovacs[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Biografie ANA BANICIU. "Purtând numele de Baniciu am o responsabilitate foarte mare”

Cine este Edy Kovacs

Edy Kovacs are 42 de ani și este un cunoscut om de afaceri din București. Bărbatul provine dintr-o familie cu o situație financiară foarte bună, dat fiind faptul că părinții acestuia dețin mai multe restaurante de lux în Oradea, în Capitală, dar și la malul mării, mai exact

în Eforie Nord.

Pe lângă acestea, părinții lui Edy Kovacs dețin un complex grandios în urma căruia câștigă sume impresionante de bani. Partenerul Anei Baniciu este implicat în afacerile familiei și își ajută mult părinții.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Edy Kovacs nu se află de puțin timp în lumina reflectoarelor, asta pentru că în trecut s-a iubit cu multe nume sonore din showbiz-ul românesc.

Daniela Crudu, Marinela Avădani, Raluca Lungu și Cătălina Roman se numără printre vedetele cu care fiul de afaceriști a trăit adevărate povești de iubire.

Cine este Edy Kovacs
Cine este Edy Kovacs[Sursa foto: Instagram]

Edy Kovacs și Ana Baniciu, împreună de mai bine de 2 ani

Frumoasa cântăreață a primit inelul de logodnă din partea lui Edy în luna septembrie, anul trecut, iar de atunci apar des împreună. Povestea lor de dragoste a început când toți se așteptau mai puțin! Edy a avut foarte multă grijă de femeia pe care o iubește atunci când aceasta s-a infectat cu Covid-19.

„M-a impresionat plăcut. Se purta foarte frumos. Mi-am dat seama că mă cam place. Eu nu aveam chef de nimeni, dar a insistat băiatul. Îmi tot scria, mă tot întreba ce fac. A tras de mine bărbatul, mi-a zis: «Mă femeie, eu cu tine vreau să fiu». A avut super grijă de mine”, a declarat vedeta în emisiunea „La Măruță”.

În cadrul aceluiași interviu, Ana Baniciu a vorbit și despre relația pe care o are cu părinții partenerului ei de viață.

Se pare că se înțelege de minune atât cu mama afaceristului, pe care o vede ca un model în viață, cât și cu tatăl.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Ei sunt din Oradea, avem acolo nepoțeii. Avem o familie foarte frumoasă. Mama-soacră e o femeie extraordinară. O femeie mișto din toate punctele de vedere, e un model. Și tata-socru la fel, oameni muncitori, oameni familiști, oameni frumoși, nu am mai întâlnit de mult. Au o familie superbă. Se înțeleg foarte bine, sunt foarte fericiți”, a mai spus vedeta.

Cine este Edy Kovacs
Cine este Edy Kovacs[Sursa foto: Instagram]

De curând, cei doi au avut parte de cel mai important moment din viața lor.

Pe data de 8 septembrie, Ana și Edi s-au căsătorit civil.

„Suntem emoționați și nerăbdători să petrecem alături de toți cei dragi! Vrem să ne bucurăm la maxim de acest moment frumos din viața noastră și sperăm din inimă să iasă așa cum ne-am propus. Este o nuntă total atipică, ăsta a fost primul nostru gând când ne-am apucat de organizare!”, a spus artista.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este ANCA DUMITRA. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies