Cine este Elena Gheorghe. „ Mă bătea la cap să mă căsătoresc cu un machidon”

cine este elena gheorghe
Cine este Elena Gheorghe

Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Cariera muzicală de excepție i-a adus faima, dar și o mulțime de admiratori.

În cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, artista a vorbit sincer, mărturisind detalii persoanele din viața sa.

Cariera Elenei Gheorghe

elena gheorghe biografie
Elena Gheorghe biografie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Serghei Mizil. „Avea pijamale sub haine”

Vedeta a pășit pe scenă de la o vârstă fragedă, pe vremea când avea doar 3 ani, alături de mama sa, care este cântăreață de muzică populară.

După ce în adolescență a câștigat mai multe concursuri, în anul 2002 Elena a devenit vocea principală a trupei Mandinga.  Acela a fost momentul când publicul a început să o cunoască. În anul 2009, Elena a reprezentat România la Eurovision. De-a lungul carierei, artista a lansat numeroase melodii care au devenit adevărate hit-uri, aducând-i succesul. Blondina are colaborări cu artiști renumiți, precum Theo Rose, Dj Project sau Glance. Elena a reușit să strângă o mare comunitate de fani de-a lungul carierei longevive, datorită talentului său.
Vedeta are melodii chiar și cu milioane de vizualizări pe Youtube.

„Am făcut balet când eram mică, doar doi ani așa, doar ca să am o statură minunată. Ulterior am mai luat câteva cursuri, pentru că trebuia să fiu în această postură.”, a povestit frumoasa blondină.

Elena Gheorghe vârstă

elena gheorghe dieta
Ce dietă ține Elena[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este Omar Arnaout. ”A fost o alegere intenționată să nu mă căsătoresc cu o arăboaică”

La 37 de ani, Elena îmbină viața personală, de mamă, cu cea de artist. Este una dintre cele mai impresionante apariții din showbizul românesc, având un trup de invidiat. În ceea ce privește familia, vedeta este o familistă convinsă, având una dintre cele mai longevive relații din showbizul de la noi din țară, alături de soțul ei, Cornel.

Cei doi sunt împreună încă de pe vremea când erau colegi în trupa Mandinga. Deși nu mulți știu, Elena Gheorghe provine dintr-o familie de aromâni. Drept urmare, vedeta a mărturisit că părinții ei și-ar fi dorit să se mărite cu un machidon. Cei doi sunt împreună de 17 ani și se declară soț și soție de 10 ani.

„Mama mă bătea la cap să mă căsătoresc cu un machidon, că altfel e jale.

La un moment dat voia să îmi prezinte pe cineva. Cornel și cu mine eram foarte buni prieteni, iar prietenia s-a transformat în ceva mai mult.”, a declarat Elena.

Elena și Cornel au împreună doi copii, Nicholas, în vârstă de 11 ani și Amelie, în vârstă de 5 ani. Vedeta a precizat că are o relație extrem de apropiată cu cei mici, cărora le este foarte dor de ea, atunci când pleacă la concerte sau are alte proiecte de rezolvat.

„În primul rând îmi ascund cheia și nu mă lasă să ies din casă. În al doilea rând, ne cam sună. Ne sună foarte des să ne întrebe când venim acasă. Acum s-au mai obișnuit, pentru că în vara aceasta chiar am lipsit foarte mult timp de acasă, am avut foarte multe evenimente. Așa este, dorul de mami și de tati nu poate să îl înlocuiască nimeni”, a mărturisit blondina.

Cum se menține Elena Gheorghe

elena gheorghe varsta
Elena Gheorghe vârstă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Amarah. „Efectiv realizezi că nu te susține nimeni!”

Deși are aproape 40 de ani, vedeta are un chip frumos și un trup de invidiat. Cu toate acestea, artista a mărturisit că are câteva trucuri de care ține cont, pentru a se menține. Cântăreața a mărturisit că deși își face poftele, are o măsură, pentru a se menține la cele 50 de kilograme.

„La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante. Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu. Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza.”, a precizat Elena.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Radu Bucălae. „Karma a venit și mi-a dat o palmă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies