Cine este ELENA MATEI. „Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă"

Cine este Elena Matei
Cine este Elena Matei și cum a devenit cunoscută în România

Citește mai jos cine este Elena Matei, cu cine se iubește și ce planuri de viitor are blondina.

Elena Matei este o tânără pasionată de gastronomie care adoră să gătească pentru cei dragi și, deși nu a reușit să câștige trofeul, concurenta lui Sorin Bontea s-a remarcat și a făcut o figură frumoasă.

Cine este Elena Matei

Imediat după terminarea concursului culinar, Elena Matei și-a deschis propria afacere, continuând în paralel cu studiile. Elena Matei va împlini 24 de ani pe data de 6 iunie și este studentă la Universitatea Politehnica din București. Originară din Ploiești, Elena Matei a început să lucreze de la

18 ani pentru a se întreține, după ce tatăl său a murit pe când ea avea numai 15 ani. Ea s-a angajat ca ospătar în Ploiești și, văzând că are potențial, a decis să continue să lucreze în bucătărie.

Elena Matei Survivor
Elena Matei va concura la Survivor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: PORTRET: Cine este, cu adevărat, LAURA GIURCANU. Biografie: data nașterii, vârsta, cariera, cine este iubitul ei

„Locuiesc singură de la vârsta de 15-16 ani, atunci când a murit tatăl meu. Mama a încercat să se angajeze în România, dar salariul era foarte mic, moment în care i-am zis că ar trebui să se întoarcă în străinătate”, povestea Elena Matei în 2021.

Tatăl blondinei a pierit într-un accident de motocicletă și viața întregii familii a fost dată peste cap.

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă.

A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat.

Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu', povestea Elena Matei la show-ul culinar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La finalul anului 2021, Elena Matei a dispărut subit de pe rețelele de socializare, iar fanii ei s-au întrebat ce a pățit. Tânăra le-a oferit un răspuns vag la momentul respectiv.

Elena Matei varsta
Elena Matei are 23 de ani[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este, cu adevărat, ELENA CHIRIAC. Biografie: data nașterii, vârstă, cariera

„După o pauză de 2 săptămâni, o sa fac pauză în continuare. Încă nu sunt pregătită să vă spun de ce. Se întâmplă niște schimbări în viața mea. Încerc să le gestionez cât de bine pot”, a spus la finalul lunii noiembrie Elena Matei pe contul său de Instagram.

Vorbind despre schimbările care se întâmplă în viața sa, Elena Matei a preferat să le dea un sfat celor care o urmăresc pe rețelele sociale:

„Ce pot să vă spun este să nu vă pierdeți încrederea în voi, să fiți fericiți, pozitivi și ce este al vostru, este pus deoparte", a mai spus Elena Matei pe Instastory.

Elena Matei iubit

În viața sentimentală, Elena Matei le-a făcut o mare surpriză fanilor săi în vara anului 2021, atunci când s-a filmat alături de un tânăr în mașină, în timp ce îl săruta.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Elena Matei iubit
Cu cine se iubește Elena Matei[Sursa foto: Instagram]

Elena Matei vârstă

Tânăra le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali la acel moment că cei doi sunt născuți în aceeași zi, pe data de 6 iunie.

Elena Matei și iubitul
Elena Matei și iubitul sunt născuți în aceeași zi[Sursa foto: Instagram]

„La mulți ani nouă! Daa, suntem născuți în aceeași zi!”.

Deși Rikito Watanabe i-a făcut ochi dulci în timpul competiției culinare, Elena l-a ținut mereu la distanță.

„Elenica trebuia să ia 14, 15 puncte de fiecare dată. Este dragostea mea, știți da? Cred că mi-a căzut cu tron puțin. Pe bune, n-ar trebui să spun asta aici...Adică e drăguță, mereu îmi face complimente și chestii de genul ăsta. Simt că sunt o persoană importantă pentru ea.”, a dezvăluit Rikito Watanabe.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU. "Eram sportiv, aduceam medalii. Profesorii ma intelegeau si mergeam doar la teze. Mama m-a dus la sala"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies