Cine este Erika Isac. „Pasiunea mea a început de foarte mică. Cânt de la vârsta de 6 ani.”

Cine este Erika Isac
Erika Isac

Eriki Isac a ajuns din ce în ce mai cunoscută publicului larg odată cu lansarea piesei „Macarena”, însă știai când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor?

Află din rândurile următoare cine este mai exact Erika Isac și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii legate de viața personală a artistei.

Cine este Erika Isac

Citește și: Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs. „Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea!”

Cine este Erika Isac
Erika Isac[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este soțul Bellei Santiago. "Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe."

Erika Isac este o artistă care face parte din tânăra generație de cântăreți de la noi din țară, ajungând extrem de cunoscută și apreciată odată cu lansarea melodiei „Macarena”, o melodie manifestă prin care tânăra a tras un semnal de alarmă cu privire la abuzurile la adresa femeilor.

Nu mi-am dorit să fie hit, nu mi-am dorit să fie virală, nu mi-am dorit să fie în niciun fel. Mi se părea că este nevoie de genul ăsta de piesă pe piaţă şi simţeam că eu pot să fac pentru că o simt. Macarena nu a fost o schemă de marketing(...) Când încerci să simulezi o imagine nu poate să aibă efectul pe care l-a avut Macarena, pentru că întotdeauna lucrurile mari vin din suflet.

Ce am vrut să transmit prin Macarena nu a fost nimic mai mult decât ştirile pe care le văd la televizor şi tot ce se întâmplă în jurul nostru de foarte mulţi ani de zile. Am încercat să expun în versuri realitatea abuzurilor şi realitatea victimelor cu care se confruntă, din păcate, toată lumea. Şi mi-am dorit să se facă auzit un astfel de mesaj, pentru că e foarte importantă siguranţa femeilor .”, a spus artista despre melodia care a stârnit numeroase controverse, potrivit paginademedia.ro.

Ce vârstă are Erika Isac

Cine este Erika Isac
Erika Isac[Sursa foto: Instagram]

Erika Isac s-a născut în anul 2000, la Constanța, iar în prezent are vârsta de 23 de ani.

Artista a avut debutul în industria muzicală la vârsta de doar 6 ani, participând la numeroase concursuri de muzică și concerte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Erika Isac, parcursul său profesional

Cine este Erika Isac
Erika Isac[Sursa foto: Instagram]

Încă de la vârsta de 6 ani, atunci când a descoperit că are o pasiune pentru muzică, Erika Isac s-a concentrat către acest domeniu, făcându-și apariția la numeroase emisiuni de talente. Artista s-a bucurat de un succes considerabil în anul 2015, atunci când s-a făcut remarcată în cadrul unei emisiuni televizate, ajungând în echipa lui Ștefan Bănică Jr. Ulterior, tânăra a participat și la alte emisiuni televizate, acolo unde și-a pus în valoare talentul muzical, dar a ajuns să fie și controversată din

cauza numeroaselor certuri pe care le-a avut cu celelalte colege.

Pasiunea mea a început de foarte mică. Cânt de la vârsta de 6 ani. Am mers prin multe concursuri, spectacole, turnee și dorința de a face o carieră din muzică a venit de la sine.

Regret că n-am început să compun de mai devreme. Nu aveam resursele necesare să fac asta, în sensul că nu m-a împins nimeni și nici eu n-am avut inițiativă.

Cu siguranță participarea la concursurile televizate m-a călit pe cât se poate. Am învățat multe și m-am maturizat de fiecare dată. Ce mă bucură este că după fiecare show am schimbat ceva la comportamentul meu, în bine. Obișnuiam să fiu mai acidă, mai irascibilă. Am potolit latura asta a mea, poate și datorită vârstei.

Cele mai memorabile momente sunt, bineînțeles, cele mai triste. Am tras mult de mine și de emoțiile mele interioare, ca să nu cad. Am descoperit că sunt mai emotivă decât am lăsat să pară vreodată .”, a declarat Erika Isac în cadrul unui interviu pentru kissfm.ro.

Adi Istrate, despre despărțirea de Erika Isac

Cine este Erika Isac
Erika Isac și Adi Istrate[Sursa foto: Instagram]

Erika Isac și Adi Istrate au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi artiști s-au cunoscut în timpul unei emisiuni la care au participat amândoi, iar ulterior au început să formeze un cuplu. Astfel, pe lângă pasiunea comună pentru muzică, Erika Isac și Adi Istrate au descoperit că au și sentimente de iubire unul față de altul, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din mediul online.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu toate acestea, se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la sfârșit. După ce în mediul online au apărut speculații cu privire la despărțirea lor, Adi Istrate a oferit primele declarații cu privire la acest subiect, confirmând zvonurile.

„A u fost o grămadă de speculații privind despărțirea noastră. Unii au zis că ne-am despărțit din cauza piesei pe care a scos-o ea- „Macarena”. Alții au zis că am bătut-o eu. Nu-mi vine să cred ce a putut să debiteze lumea. Nu s-a întâmplat nimic din chestiile astea. Pur și simplu așa am ales noi. Nu s-a bătut nimeni cu nimeni, n-a înșelat nimeni pe nimeni. Respectați-ne intimitatea. Ascultați-ne muzica în continuare. Nu trebuie să facem din asta un tam-tam sau un scandal. Nu este vorba de așa ceva. Este doar o simplă despărțire. Așa am ales noi sa facem.

Ma bucur ca piesa ei este pe locul întâi acum in România in trending. Este un statement. Este un manifest. Ascultați-o in continuare. Ascultați-ne melodiile in continuare, indiferent de ce alegeri am avut noi. Asta este viata .”, a zis Adi Istrate într-un live pe TikTok.

 

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Ioana, sotia lui Mihai Gainușă. " Eram vecini și, la un moment dat, era să ne tamponăm cu mașinile."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies