Cine este femeia după care suferă Zanni? Mesajul emoționant al Faimosului de la Survivor: „Am iubit-o 3 ani, o iubesc și acum, dar și-a bătut joc de mine!”

zanni iubita
Cine este femeia după care suferă Zanni? Mesajul emoționant al Faimosului de la Survivor: „Am iubit-o 3 ani, o iubesc și acum, dar și-a bătut joc de mine!”

Zanni, faimosul de la Survivor România, a trăit o poveste de dragoste dureroasă în adolescență și se pare că rănile sunt încă deschise.

Deși afișează o carcasă puternică, Zanni, revelația show-ului Survivor România, a trecut prin multe episoade dureroase, mai ales în adolescență. Faimosul a recunoscut că s-a îndrăgostit nebunește la 17 ani, dar a avut parte de cea mai mare dezamăgire din partea fetei pe care o iubea.

Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea.

Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul. Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții.”

Citeste si: Cine este Faimosul de la “Suvivor România”, tatuat din cap până-n picioare. Povestea celor peste 100 de tatuaje  

Zanni: „Cred că și acum o iubesc!”

zanni survivor

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu sunt umil, i-am scris recent, după ce am ajuns cunoscut: ”sunt în continuare îndrăgostit de tine, vrei să-ți gătesc ceva”. Iar ea nu mi-a răspuns, mi-a dat block instant! Da, cred că și acum o iubesc”, a mărturisit Zanni la BarOnline cu Pepe.

Zanni a mai declarat că s-a schimbat complet la vârsta de 18 ani, când a fost dat afară din acasă. Artistul susține că acum este un alt om și chiar dacă a trecut prin momente extrem de dificile, continuă să creadă în el și în visurile lui.

Citeste si: Cum arată iubitul războinicei Roxana Ghiță de la Survivor România 2021? Imagini de senzație

„Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu... Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea.

Înainte nu eram eu, cel de acum, eram unul care stătea doar la calculator.”

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies