Cine este Gabriela Cristea. „Am ajuns la vârsta și la statutul în care nu mai trebuie să fac atât de multe sau să demonstrez ceva”

Cine este Gabriela Cristea
Cine este Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este o cunoscută prezentatoare TV de la noi din țară.

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Gabriela Cristea și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii neștiute din viața vedetei de televiziune.

Cine este Gabriela Cristea

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată. „Sunt momente când strălucești, momente când frumusețea fizică trece pe locul doi”

Cine este Gabriela Cristea
Cine este Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Ce vârstă are Gabriela Cristea

Citește și: “Vă așteptăm!” Gabriela Cristea și-a deschis o afacere! Prezentatoarea are o nouă sursă de venit în 2023

Cine este Gabriela Cristea
Cine este Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, s-a născut la Oltenița și, potrivit spuselor ei, a crescut într-o familie în care a trebuit să accepte cel mai mult părerile adulților, chiar dacă punctul său de vedere era cu totul altul.

Am fost un copil destul de timid și asta pentru că nu am fost niciodată încurajată să-mi spun punctul de vedere. Eu trebuia să accept întotdeauna părerile adulților și a celor din jur. Așa era societatea în care trăiam în acel timp .”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unui interviu pentru CaTine.ro.

În ciuda faptului că a fost un copil timid, Gabriela și-a ales o profesie care presupune un comportament extrovertit și foarte multă stăpânire de sine.

Pasiunea sa pentru televiziune s-a născut încă de la vârsta adolescenței, a declarat bruneta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Eu nu am avut o copilărie din asta în care să mă joc foarte mult pentru că petreceam jumătate de zi în sala de balet. Pe la vreo 15-16 ani mi-am dorit foarte mult să fac televiziune.

Îmi plăcea foarte mult Delia Budeanu. Aveam un fotoliu la mine în cameră, mă așezam picior peste picior și citeam din ziare, lucru care m-a ajutat foarte mult
.”, a declarat Gabriela Cristea.

Astfel, a ajuns la București pentru a-și îndeplini visul și a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, Comunicare neurolingvistică și Comunicare diplomatică în cadrul Facultății de Sociologie.

Cum s-a dezvoltat Gabriela Cristea din punct de vedere profesional

Citește și: “Te ridică Dumnezeu până la cer și apoi îți dă drumul” Cu ce s-a confruntat Gabriela Cristea, înainte de a pierde o sarcină

Cine este Gabriela Cristea
Cine este Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Gabriela Cristea a debutat în televiziune în anul 1994 ca prezentatoare a concursului Eurovision.

De atunci și până în prezent bruneta a prezentat diverse emisiuni matinale și de divertisment, a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale, iar începând cu anul 2007 s-a axat pe diverse reality-showri matrimoniale.

De-a lungul carierei sale Gabriela Cristea a trecut prin numeroase încercări și a fost nevoită să înfrunte obstacole ale vieții, dar a reușit să treacă prin toate cu zâmbetul pe buze.

Tot în cadrul interviului pentru CaTine.ro, Gabriela a declarat că a ajuns în momentul în care se simte fericită pentru că a reușit să învețe cum să treacă peste încercările vieții.

Valurile vieții sunt mari, dar eu am învățat să înot suficient de bine încât să ies întotdeauna la mal. Sunt o persoană caldă și calmă, dar și colerică în același timp. Nu mă enervez ușor, dar să te ferească Dumnezeu să mă prinzi nervoasă. Nu știu dacă o femeie trebuie să fie puternică. Eu cred că o femeie trebuie să fie fericită. Cred că, de fapt, puterea unei femei stă în fericirea ei .”, a declarat Gabriela Cristea.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Viața personală a Gabrielei Cristea

Citește și: “Am pus cruce, cum se spune.” Gabriela Cristea, vizită la psiholog după divorțul de Marcel Toader. Ce s-a întâmplat cu banii pierduți în căsnicie

Cine este Gabriela Cristea
Cine este Gabriela Cristea[Sursa foto: Facebook]

Din punct de vedere personal, Gabriela Cristea a avut parte și aici de multe suișuri și coborâșuri până când a ajuns să se simtă o femeie împlinită.

Prezentatoare TV a fost căsătorită din 2008 până în 2013 cu Marcel Toader, de care a divorțat cu scandal, iar în anul 2015 s-a căsătorit cu solistul Tavi Clonda pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii pe care o prezenta la Kanal D la vremea respectivă.

Cei doi formează o familie frumoasă și au împreună două fete minunate, pe nume Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

În prezent Gabriela Cristea vrea să își dedice toată atenția familiei sale și în principiu creșterii și educației copiilor.

Am ajuns la vârsta și la statutul în care nu mai trebuie să fac atât de multe sau să demonstrez ceva. Pe termen scurt, mediu și lung, cel mai mult vreau să mă concentrez pe familia mea .”, a declarat prezentatoarea TV.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Dr. Alexandra Mircea. „Eu când eram mică voiam să fiu Andreea Esca sau medic dentist”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies