Cine este Gabriela Firea. "Mama era vânzătoare și tata muncitor necalificat, pe șantier. Stăteam șase inși într-un apartament cu două camere.”

Cine este Gabriela Firea.
Cine este Gabriela Firea

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Gabriela Firea!

Gabriela Vrânceanu Firea, în vârstă de 51 de ani, este o fostă jurnalistă și, totodată, se numără printre cei mai cunoscuți politicieni din țara noastră.

Ce studii are Gabriela Firea

Cine este Gabriela Firea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Mă bucur să îi fiu alături în acest moment atât important.” Fiul cel mare al Gabrielei Firea a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lui. Tânărul s-a căsătorit

Vedeta a urmat studiile la Facultate de Litere a Universității din București, la specializarea Științele Comunicării. Mai apoi, Gabriela Firea a făcut pregătire postuniversitară  și academică la Academia de Studii Economice. 

Copilăria Gabrielei Firea

Cine este Gabriela Firea[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Ana Maria Barnoschi. „Îmi place să văd cu ochi buni și cu mult optimism fiecare zi și situație.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În urmă cu câțiva ani, omul politic a făcut dezvăluiri sincere despre copilăria grea pe care a avut-o. Încă din primii ani de viață, Gabriela Firea a trecut prin perioade dificile din cauza lipsurilor financiare și incapacității de a-și asigura multe dintre lucrurile esențiale pentru supraviețuirea de zi cu zi.

„Cele mai dureroase momente le-am trăit în copilărie și adolescență. Provenind dintr-o familie mai mult decât modestă și neavând foarte multe din cele necesare la școală, a trebuit să mă confrunt cu răutățile celorlalți copii – copiii sunt uneori de o cruzime înspăimântătoare –

care observau și că n-am pachețel cu mâncare, și că sunt încălțată în pantofi vechi de trei ani, de la sora mai mare, și hăinuțele sărăcăcioase și multe altele de care ei râdeau. Iar eu mă simțeam umilită. Dar ce puteam face? Mama era vânzătoare și tata muncitor necalificat, pe șantier. Stăteam șase inși într-un apartament cu două camere. Mama și-ar fi dat și sufletul din ea pentru noi, dacă ar fi putut.
Muncea de dimineață până seară, era extraordinar de harnică și de optimistă. Din fericire, i-a dat Dumnezeu sănătate, că altfel nu știu cum ar fi făcut față.”,
a spus Gabriela Firea într-un interviu acordat Revistei Tango în 2010. 

Cine este Gabriela Firea[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, aceasta nu a avut o relație bună cu tatăl ei deoarece acesta avea probleme cu alcoolul. Cu toate astea,  Gabriela Firea a mărturisit că și-a convins mama să divorțeze de tatăl ei din cauza relației abuzive pe care o aveau.

„N-aș putea să am aceleași cuvinte de laudă pentru tata. Avea mari probleme cu băutură și, normal, cu serviciul. Mama, după ce că le avea pe ale ei pe cap, trebuia să mai bată și pe la tot felul de uși să-i găsească din nou de lucru, după ce el își pierdea slujba. La un moment dat nu mai avea unde să se ducă, pentru că-l știa toată lumea ca pe un cal breaz.

Bea foarte mult și ne bătea și pe noi, copiii, și pe mama. Până la urmă am hotărât să-l părăsim. Chiar îmi revendic meritul că eu am convins-o pe mama să divorțeze. Aveam 14 ani. L-am lăsat singur în apartament și am plecat cu toții. Ne-am mutat tot la două camere, dar într-un apartament complet gol, pentru că lucrurile rămăseseră la tată. Am luat-o de la zero. A fost îngrozitor de greu, dar măcar știam că putem dormi liniștiți, fără spaima de răcnete și bătaie”,  a
mai declarat Gabriela Firea. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Viața amoroasă a Gabrielei Firea

Cine este Gabriela Firea[Sursa foto: Facebook]

Gabriela Firea s-a căsătorit cu Răsvan Firea, iar din rodul iubirii celor doi s-a născut fiul lor, Tudor Ștefan. Din păcate, în 2010, Răsvan Firea a decedat din cauza unui accident vascular cerebral. După această pierdere tragică, fosta jurnalistă a ales să păstreze numele de familie "Firea". La doar 8 luni de la moartea soțului ei, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florentin Pandele. Cei doi au împreună o relație de 13 ani și au devenit părinții a doi copii.

„Doar cine trece printr-un astfel de moment poate să înțeleagă. Eu nu îi condamn pe cei care m-au pus atunci la zid, pentru că și eu, recunosc, dacă aș fi văzut o astfel de situație cred că aș fi fost mai aspră. Nici eu nu aș fi crezut și dacă mi-ați fi spus că se va întâmpla așa ceva în viața mea realmente nu aș fi crezut și aș fi spus că citați dintr-o carte de science fiction.

Așa a fost viața, așa s-a întâmplat. Nu eu am condus destinul meu către o astfel de evoluție. Am rămas văduvă în ianuarie și în septembrie m-am căsătorit cu Florentin. Dacă îmi spunea cineva că se va întâmpla așa ceva pentru mine la 38 de ani, chiar credeam că realmente este imaginație pură. Răzvan are locul lui în inima mea întreaga viață și el știe de acolo de sus și îi simt energia pozitivă și mă gândesc la el în fiecare zi și știu că mă susține. Acesta este inelul de logodnă pe care nu îl voi da niciodată jos de pe mână”, a mărturisit, printre lacrimi, Gabriela Firea în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce a dezvăluit Mirela Vaida despre băiețelul ei de doar 4 ani jumătate. Tudor i-a făcut o surpriză neașteptată mamei sale!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies