„Mă bucur să îi fiu alături în acest moment atât important.” Fiul cel mare al Gabrielei Firea a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lui. Tânărul s-a căsătorit

„Mă bucur să îi fiu alături în acest moment atât important.” Fiul cel mare al Gabrielei Firea a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lui. Tânărul s-a căsătorit
„Mă bucur să îi fiu alături în acest moment atât important.” Fiul cel mare al Gabrielei Firea a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lui. Tânărul s-a căsătorit

Ieri, 7 octombrie, a avut loc un eveniment foarte important în viața Gabrielei Firea, dar și a fiului său, care s-a căsătorit cu cea pe care o iubește și a avut parte de cea mai frumoasă zi.

În urmă cu o zi, cei doi îndrăgostiți au ajuns în fața ofițerului Stării Civile și cu cea mai mare bucurie, au acceptat să facă parte unul din viața celuilalt pentru tot restul vieții. Cu siguranță că, după ce au spus marele ,,DA” toți cei prezenți s-au îndreptat spre petrecerea de după.

Citește și: „Își amendează angajații că vin la muncă.” Mirela Vaida a primit o amendă de zile mari! Ce a făcut prezentatoarea TV

Fiul cel mare al Gabrielei Firea a avut parte de cea mai frumoasă zi din viața lui

Tudor Firea și noua lui soție au decis să împărtășească acest moment semnificativ cu cei dragi, aducând alături de ei membri ai familiei, prieteni apropiați și persoane cu care au o legătură specială.

Cei doi tineri îndrăgostiți au dezvăluit planuri viitoare, iar printre ele se află și că vor face pasul către altar în vara anului viitor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru această ocazie deosebită, i-au ales ca nași pe Gheorghe Nețoiu și partenera acestuia, stabilind astfel o legătură specială cu acești prieteni apropiați care vor avea un rol important în călătoria lor de acum încolo.

Mirela Vaida a fost și ea prezentă la eveniment

Într-o zi atât de semnificativă pentru Gabriela Firea, aceasta a primit susținerea și prezența prietenilor apropiați, inclusiv a Mirelei Vaida, care a participat la această zi specială și a împărtășit câteva momente din eveniment prin intermediul unor fotografii postate pe rețelele de socializare. 

Cei prezenți la eveniment au petrecut și s-au simțit bine, iar seara a fost una reușită pentru toți participanții.

„Astăzi @gabrielafirea este soacră mare. Mă bucur să îi fiu alături în acest moment atât important!(...) Casă de piatră, Eva&Tudor”, a scris Mirela Vaida pe pagina personală de Instagram, alături de câteva imagini de la fericitul eveniment.

Citește și: „A fost odată ca niciodată un băiat care mi-a furat inima pentru totdeauna” Mara Bănică a postat o imagine emoționantă pe internet! Cine este tânărul alături de care s-a fotografiat?

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

”Mulțumim pentru poze, mai ales că unii dintre noi nu-și permit deloc concediu anul ăsta!” În ce ipostază incendiară a apărut Mirela Vaida, pe rețelele de socializare. Fanii i-au lăsat numeroase comentarii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies