„Își amendează angajații că vin la muncă.” Mirela Vaida a primit o amendă de zile mari! Ce a făcut prezentatoarea TV

„Își amendează angajații că vin la muncă.” Mirela Vaida a primit o amendă de zile mari! Ce a făcut prezentatoarea TV
„Își amendează angajații că vin la muncă.” Mirela Vaida a primit o amendă de zile mari! Ce a făcut prezentatoarea TV

Mirela Vaida a experimentat o situație neplăcută în urma unui spectacol de succes la „Teatrul de Revistă”. Cu toate bucuriile și aplauzele primite pentru performanța sa scenică, s-a trezit cu un aspect neplăcut la plecare, mai exact, o amendă de 200 de lei pentru parcare aparent nepermisă.

Faptul că Teatrul de Revistă este finanțat de Primăria Capitalei a făcut ca această amendă să fie și mai supărătoare pentru Mirela Vaida, deoarece, deși a venit să-și facă munca, a fost penalizată pentru locul în care a parcat.

Citește și: ”Mulțumim pentru poze, mai ales că unii dintre noi nu-și permit deloc concediu anul ăsta!” În ce ipostază incendiară a apărut Mirela Vaida, pe rețelele de socializare. Fanii i-au lăsat numeroase comentarii

Mirela Vaida a primit o amendă de zile mari

Situația a rămas nerezolvată și a determinat-o pe prezentatoarea TV să solicite un răspuns oficial din partea Primăriei Capitalei, cu speranța că va găsi o soluție pentru a preveni astfel de cazuri viitoare.
Mirela Vaida a ales să facă problema cât mai transparentă și a postat amenda pe platformele de socializare, prezentând-o ca pe o necesitate de plată de 200 de lei.


În același timp, ea a sugerat necesitatea oferirii de locuri de parcare pentru angajații Teatrului de Revistă pentru a evita astfel de amenzi în viitor, deoarece situația actuală se pare că le creează dificultăți în găsirea unor locuri de parcare adecvate, ceea ce duce la situații neplăcute precum aceasta.

„(...) Am și o problemă, că nu mă băgam dacă nu aveam o problemă. Vreau să trimit și eu un mesaj Primăriei Capitalei, ai cărei angajați suntem, că noi, Teatrul de Revistă, suntem, practic, finanțați de primăria București.

Cum să facem, când venim la muncă cu mașina, cu ce să venim altceva, că eu stau la 30 de km de capitală, unde să parcăm ca să nu ne amendați, pentru că, vedeți dumneavoastră, Calea Victoriei, unde are sediul Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, Calea Victoriei nr. 33., este închisă circulației și se circulă doar pietonal și pune poliția, garduri, zice „Nu treceți”, bandă galbenă. Ok, nu trecem, parcăm, dar ce facem, că după aceea ne amendați.
Tocmai am primit o amendă de 200 de lei de la Primăria Capitalei, care, practic își amendează angajații că vin la muncă. Deci, eu trebuie să plătesc 200 de lei amendă că am fost aseară la „Teatrul de Revistă” și am parcat pe lângă Sala Palatului, pentru că nu aveam unde să parchez, că toată Calea Victoriei este, practic, închisă și se circulă numai pe jos. Cum să facem? Deci, primăria capitalei își amendează popri-i angajați că vin la muncă în weekend, când ei închid Calea Victoriei.
Și trebuie să plătesc eu 200 de lei? Asta înseamnă să fii artist în România. Ești artist? Da. Lucrezi pe calea Victoriei? Da. Scoate banii. Altfel, valea acasă, fă-te altceva, orice. Aștept un răspuns oficial, cum ar veni. Mulțumesc Primăriei București! Oare nu ei sunt obligați să dea locuri de parcare instituțiilor publice din subordinea lor, atunci când închid străzile circulației auto?”,
a spus Mirela Vaida în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/1721/20352413/1/374173059-858480228969286-304547126029582857-n.jpg

Mirela Vaida își face o casă în Bucovina

Mirela Vaida și familia ei s-au bucurat de o vacanță în Bucovina, unde au cumpărat un teren cu mai bine de un an în urmă. Încântați de frumusețea locului, au adus acum și copiii pentru a le arăta această zonă minunată și pentru a visa la construirea unei căsuțe din lemn în care să petreacă sărbătorile.

Prezentatoarea TV a împărtășit bucuria lor pe platformele de socializare și a subliniat frumusețea locului, oamenilor, mâncării și peisajelor din Bucovina.

„Suntem în Bucovina! ❤️ Am cumpărat aici un teren, în urmă cu mai bine de un an, și, de atunci, le tot povestim copiilor ce loc minunat este acolo, ce energie bună, câtă liniște! Anul acesta i-am adus să vadă locul și visăm la căsuța din lemn în care ne-am dori să ne petrecem sărbătorile! Acum suntem aici, împreună, fascinați de locuri, oameni, mâncare, priveliști!”, a spus Mirela Vaida în mediul online.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Vezi ce nas am? Vreau să îl operez de când m-am născut! O să mor tot cu nasul strâmb.” Mirela Vaida a primit interdicție de la soțul ei. Ce spune bărbatul?

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Păi dacă ai văzut-o pe Ana, fiica Simonei Gherghe, ce să faci și tu?!” Gabriela Cristea, acuzată că o copiază pe Simona Gherghe! Ce au remarcat internauții pe rețelele de socializare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies