Cine este Gabriela, soția lui Cristi Iacob. "Căsnicia e o cruce, nu e o vacanță!"

Gabriela  și Cristi Iacob
Gabriela și Cristi Iacob

Iată cine este Gabriela, soția lui Cristi Iacob. Multe persoane nu au avut ocazia să o cunoască.

Cristi Iacob este un actor cunoscut în întreaga țară și apreciat pentru activitatea sa de pe scenă și din lumea filmului, însă puține persoane o cunosc pe soția lui, Gabriela, asta pentru că aparițiile ei televizate sunt destul de rare.

Cine este Gabriela, soția lui Cristi Iacob

Citește și: Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Gabriela și Cristi Iacob
Gabriela și Cristi Iacob[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Hai să divorțăm acum repede, că dacă nu, te înșel.” Ioana Ginghină a făcut mărturisiri surprinzătoare despre primul său divorț!

Gabriela Iacob s-a născut pe data de 15 ianuarie 1980, la Suceava, iar în prezent are 43 de ani.

Gabriela Iacob a studiat la Universitatea de Arte „George Enescu" din Iași, Facultatea de Teatru, Secția Arta Actorului, Clasa prof. Constantin Popa, Octavian Jighirghiu, promoția 2003. Cristi Iacob și Gabriela, soția lui, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 16 ani. Chiar dacă el se află mereu în lumina reflectoarelor, atât în show-uri de televiziune, cât și pe scenă sau în filme, atunci când vine vorba de viața personală, cei doi sunt foarte discreți, așa că nu multe persoane știu cine este cea care i-a furat inima și cu care are o căsnicie fericită.
Deși sunt împreună de mult timp, cei doi nu au copii, iar ca în orice căsnicie, de-a lungul relației sale au întâmpinat și momente mai dificile, însă au trecut cu bine peste toate obstacolele și nu s-au gândit niciodată la divorț. Cei doi fac o echipă perfecta, atât acasă, cât și la muncă, asta pentru că impart aceeași profesie. Gabriela Iacob a interpretat numeroase roluri în piese de teatru celebre, cum ar fi: Filozoafa, Spălătoarea de creiere în „Omul din oglindă', Educatoarea în „Vinovat.
Nevinovat.', Rachel Crabbe în „Angajat la doi patroni', Lipa în „Familia Jeleznov”, Ducesa de Gloucester, Regina Isabel, Ducesa de York în „Viața și moartea lui Richard 2″, Katerina Ivanovna/Katia în „Karamazovii' și Gabriela în „Somnoroasa Aventură sau venturile unui bărbat extrem de serios.”

Cum a cunoscut-o Cristi Iacob pe soția lui, Gabriela

Gabriela și Cristi Iacob
Gabriela și Cristi Iacob[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gabriela a reușit să îl cucerească pe Cristi pe scenă, atunci când amândoi aveau repetiții pentru aceeași piesă, “Îmblânzirea scorpiei”. Gabriela, soția lui, activează în același domeniu, doar că aparițiile ei nu sunt televizate și prefer să rămână pe scena teatrului. Așa cum era de așteptat, scena a fost cea care i-a unit, iar de atunci sunt împreună la orice pas.   „Ne-am cunoscut la repetițiile spectacolului „Îmblânzirea scorpiei', de la Constanța.

Apoi, la „Dragostea durează trei ani'. Ca să dureze, trebuie mai întâi „îmblânzită scorpia'. Nu ea, eu! Iar chestiunea cu durata e în jurisdicția lui Dumnezeu. Și a faptului că faci un legământ unul către celălalt. Un legământ e un legământ. Așa cum omul care îl face este om, deci o ființă cu responsabilitatea cuvântului dat. Căsnicia e o cruce, nu e o vacanță. E o taină. Ce bine.
O dragoste la prima vedere se poate transforma într-o dragoste la o veșnică vedere”
a mărturisit Cristi Iacob, acum ceva timp, pentru revista VIVA.

Nunta celor doi a avut loc într-un cadru de vis, cu un cal alb și o rochie de mireasă lungă, ca din povești. Cristi Iacob a vorbit și despre acest eveniment, în urmă cu câțiva ani.  “Am fost îngrozitor de emoționat! Evident, am bocit la propria mea nuntă, cum am bocit și la celelalte nunți, pentru că e o chestie foarte emoționantă, și am învățat că nu e bine să îți stăpânești emoțiile și că asta nu e o dovadă de tărie – faptul că te abții să plângi. Nu, lasă-ți frâu liber, pentru că n-o să mai ai timp să plângi decât în viața asta! Și, atunci, plânsul îți spală puțin sufletul, care oricum e îmbâcsit din cauza grijilor, nevoilor, chestiilor, necazurilor vieții și ale preocupărilor mai puțin omenești, cu care încercăm să fim din ce în ce mai obișnuiți. Am făcut față, pentru că a trebuit să tund tot gazonul și eram foarte obosit, și, atunci, parte din emoții s-a dus pur și simplu într-o oboseală fizică. Punctul meu de concentrare era ea și numai ea: Gabriela. Și, atunci, emoțiile s-au canalizat numai în punctul ăla, așa că am făcut față. Iapa era foarte drăgălașă și era cam bătrâioară, săraca, abia a putut să facă un pic de galop. Am rugat-o, că, altfel, întârziam la nuntă.”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Hai să divorțăm acum repede, că dacă nu, te înșel.” Ioana Ginghină a făcut mărturisiri surprinzătoare despre primul său divorț!

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies