Cine este Cristi Iacob. „Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit”

Cine este Cristi Iacob
Cine este Cristi Iacob

Cristian Iacob este un cunoscut actor român și se află pe lista celor mai îndrăgite personalități de la noi din țară. Află tot ce nu știai despre viața și cariera acestuia.

Cu toate că apare foarte des pe micile ecrane, nu mulți știu cine este cu adevărat Cristi Iacob, juratul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Are o carieră de invidiat și o soție cu care împărtășește aceeași pasiune și anume actoria.

Citeste si: Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

Cine este Cristi Iacob
Cine este Cristi Iacob[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

Cine este Cristi Iacob

Cristian Iacob s-a născut pe data de 18 octombrie 1968, la Galați și a avut o copilărie plină de aventuri și foarte frumoasă.

Acesta și-a divinizat mama, cea care a lăsat o amprentă profundă în educația și personalitatea lui. Despre tatăl actorului nu se cunosc foarte multe detalii, dar cert este că a lipsit o bună parte din copilăria sa. Pasiunea pentru actorie a împărtășit-o cu mama sa, prima căreia i-a spus că vrea să devină la fel ca Chaplin, atât de amuzant încât să reușească să facă un public întreg să râdă.

„Îmi aduc aminte şi că prima mea compunere din clasa I a fost despre cum vreau să mă fac actor ca Chaplin sau bufon la circ. Alea au fost primele mele cuvinte, după bastonaşe. Aveam şi un complex de înălţime, caraghios, bineînţeles, pentru că eu credeam că actorii trebuie să fie înalţi. Fiind copil de plasticieni, eram trufaş însă, şi mă gândeam: „Dacă voi sunteţi artişti, trebuie să fiu şi eu neapărat”, a

spus Cristi Iacob în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro.

Încă de la o vâsrtă foarte fragedă a pornit pe drumul artistic. Cristi Iacob a făcut cinci ani de vioară, fiind îndrumat de mama sa, profesoară la vremea respectivă la Liceul de Muzică şi Artă Plastică din Galaţi: „A fost o disciplină şi o educaţie spartană destul de importantă pentru devenirea mea ulterioară”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine este SHIFT (Gabriel Mihai Istrate). „Sunt inginer mecanic în industria alimentară. Dar nu am lucrat niciodată în domeniu, nu am vrut să proiectez niciun aparat care ar ucide un porc sau vreo oaie"

Cine este Cristi Iacob
Cine este Cristi Iacob[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Alina Pușcaș. "Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am renunțat la pâine"

Cariera lui Cristi Iacob

Cristian Iacob a absolvit Institutul Național de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București în 1992, iar de-a lungul carierei sale a câștigat o mulțime de premii și distincții.

A reușit să obțină titlul de cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea rolurilor Zanetto Veneţianul, Zanetto Marinarul şi Zanetto din Bergam în spectacolul „Trei gemeni veneţieni” de Antonio Collalto, în anul 2015.

De asemenea, a câștigat premiul pentru interpretare masculină pentru rolul Matei din filmul „În film la Nașu’” și premiul „Makhila de bronz”, pentru rolul Pepe din filmul „Pepe și Fifi”.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Johny Romano. "Am fost la studio și în 10 minute făceam muzică”

Cine este Cristi Iacob
Cine este Cristi Iacob[Sursa foto: Facebook]

Cu cine este căsătorit Cristi Iacob

Actorul Cristian Iacob este căsătorit cu soția lui, Gabriela, de mai bine de 12 ani de zile. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate, solide, dar și discrete cupluri din câte există la noi în țară. Cristian și Gabriela s-au cunoscut la repetiții pentru prima oară, iar de atunci au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt. A fost dragoste la prima vedere, spune Cristi Iacob, iar căsătoria cu soția lui l-a făcut să își dea seama că o femeie reprezintă cel mai de preț dar pe care l-ar putea primi vreodată un bărbat.

„Ne-am cunoscut la repetițiile spectacolului „Îmblânzirea scorpiei, de la Constanța. Dragostea se face, nu se zice. Niciodată n-am fost misogin, mai degrabă misandrinist. Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit. Să fie clar: nu e perfect, dar nu pot pretinde perfecțiunea de vreme ce eu nu o dețin.

Nu există o listă infailibilă de calități care să facă o relație să fie „beton. Iubirea e o cetate care se dăruiește oricui, dar care nu poate fi păstrată decât cu multe renunțări. Prima renunțare ar fi la prostie. A ta, frate bărbate, nu a doamnei!

Cea mai frumoasă calitate a Gabrielei e că mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e și ea valabilă. Practic, suntem doi tâmpiți care se iubesc și se acceptă”, a dezvăluit Cristi Iacob pentru VIVA!.

 


Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Eliza Natanticu, soția lui Cosmin Natanticu. "M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies