Cine este George Burcea. „Eu nu le numesc probleme, le numesc situații de viață de care ai nevoie ca să poți să evoluezi.”

george burcea
George Burcea

George Burcea este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Află din acest articol cu se ocupă George Burcea, ce vârstă are, dar și alte detalii surprinzătoare atât din viața sa profesională, cât și personală.

George Burcea este un cunoscut actor român, care a reușit de-a lungul timpului să aibă roluri importante, în o mulțime de pelicule. Descoperă în rândurile de mai jos mai multe detalii despre acest artist.

Ce vârstă are George Burcea

Citește și: Cine este Dana Rogoz. „Eu lucrez cu corpul meu, corpul meu e un instrument, trebuie să am mare încredere în el.”

george burcea biografie
George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Bălan și-a trăit adolescența după divorț! Ce a făcut artista în perioada în care a fost o femeie liberă? „Tot timpul trebuia să am grijă ce zice lumea! Mereu am fost foarte serioasă.”

George Burcea s-a născut pe data de 15 ianuarie 1988, în București. Până la vârsta de 36 de ani, vedeta a reușit să clădească o carieră de succes, dar și să fie tatăl a două fetițe.

În copilărie s-a confruntat cu multe probleme financiare, ceea ce l-a făcut pe George să își dorească o carieră de succes.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cariera lui George Burcea

george burcea varsta
George Burcea[Sursa foto: freepik]

Încă din copilărie, George era pasionat de film și teatru. După ce a absolvit cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L

Caragiale, actorul a avut o mulțime de apariții ce i-au adus succesul, de la apariții în reclame, în videoclipurile marilor artiști din România, și până la roluri în piese de teatru și film. Talentul și devotamentul de care artistul a dat dovadă i-au adus roluri importante, chiar și în pelicule internaționale.

Viața amoroasă a lui George Burcea

george burcea si viviana sposub
George și Viviana[Sursa foto: Instagram]

În anul 2014, Andreea Bălan l-a ales pe George pentru a apărea în unul din clipurile sale muzicale.

Artista s-a îndrăgostit rapid de George și la scurt timp au format un cuplu. Ulterior, cei doi au devenit părinții unor fete minunate, Clara și Ella. În anul 2019, Andreea și George au organizat cununia religioasă. La scurt timp, povestea lor de dragoste s-a ruinat și au decis să divorțeze.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

„E nevoie să le sprijinim, nu să le forțăm să facă ceva, ăsta este punctul meu de vedere, să le arătăm mai multe domenii de activitate și unde se vor regăsi, acolo e bine să rămână. (…) Bine că nu mai am părul mare acum. Când aveam părul lung mă împletea cea mare. Îmi place foarte mult să fac tot ceea ce ele doresc, atâta timp cât eu știu că sunt în siguranță fetele.

Dacă vor să mă pun în cap, mă pun în cap, sunt copiii mei și îmi place să mă joc, iar copiii au nevoie de joacă, multă joacă”, a declarat George Burcea, despre fetițele lui.

La puțin timp după divorț, George Burcea a participat la o emisiune televizată, unde a cunoscut-o pe Viviana Sposub. Povestea de dragoste dintre cei doi a evoluat rapid, cu toate că tânăra a declarat că nu se aștepta să se îndrăgostească de actor.

Anul trecut, după 3 ani de relație, cei doi au dat vestea că s-au despărțit. Cu toate acestea, și-au dat seama că sunt suflete pereche și s-au împăcat, iar Viviana s-a dus după partenerul său în SUA, acolo unde George se mutase pentru a își continua cariera în actorie. Deși între cei doi este o diferență de vârstă de 9 ani, pentru George și Viviana acest detaliu nu a reprezentat niciodată o problemă.

„S-au întâmplat foarte multe, ceea ce este normal. Patru ani sunt puțini, dar sunt mulți pentru un cuplu să reziste, în tot felul de schimbări și în tot felul de situații. Eu, dar și împreună, îi mulțumim lui Dumnezeu că indiferent de ce situații am avut, am reușit să le depășim și iată-ne, după patru ani de zile aici. Eu nu le numesc probleme, le numesc situații de viață de care ai nevoie ca să poți să evoluezi.”, a mărturisit George Burcea, cu ocazia aniversării a 4 ani de relație, alături de Viviana Sposub.

Viviana a mărturisit că își dorește să fie mamă în viitorul apropiat.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Viviana Sposub. “Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies