Cine este Dana Rogoz. „Eu lucrez cu corpul meu, corpul meu e un instrument, trebuie să am mare încredere în el.”

dana rogoz
Dana Rogoz

Dana Rogoz este o figură recognoscibilă în showbizul românesc, reușind să devină cunoscută datorită carierei sale. Află din acest articol cine este Dana Rogoz, cu ce se ocupă, dar și detalii surprinzătoare atât din viața sa privată, cât și profesională.

Dana Rogoz e ste una dintre cele mai populare actrițe de la noi din țară, deubutând în cariera sa artistică, încă de pe vremea când era doar un copil. Descoperă din rândurile de mai jos cine este Dana, una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc.

Ce vârstă are Dana Rogoz

Citește și: Cine este Viviana Sposub. “Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună”

cine este dana rogoz
Cine este Dana Rogoz[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Iulia Vântur." Mă simt ca acasă în India"

Actrița s-a născut la data de 26 septembrie 1985, în București. Până la vârsta de 38 de ani, Dana a reușit să clădească o carieră de succes și o familie minunată. Dana a intrat în lumea artistică la vârsta de doar 3 ani. I-a fost descoperit talentul la teatru, iar mai apoi a ajuns să aibă apariții la TV, la doar 4 ani.

Pe vremea când avea 9 ani, Dana a primit un rol important în serialul TV Abracadabra, fiind cunoscută de atunci după numele rolului său, Abramburica. Ulterior, actrița s-a bucurat de un succes foarte mare la noi în țară, deoarece a jucat roluri iconice în serialele de televiziune. Totuși, Dana nu a uitat de marea ei pasiune, teatrul și în prezent joacă și în piese de teatru.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Ca actriță, eu lucrez cu corpul meu, corpul meu e un instrument, trebuie să am mare încredere în el, deci cred că asta m-a ajutat oricum, iar Radu este un partener care dintotdeauna m-a iubit așa cum sunt și nu mi-a impus nimic legat de aspectul meu fizic sau de cum trebuie să mă îmbrac, adică mă iubește efectiv așa cum mă simt eu confortabil să fiu într-un anumit punct al vieții.

Adică nu știu, el da, m-a iubit așa cum sunt tot timpul. Altfel, relația mea cu corpul meu, repet, a evoluat absolut firesc. Să nu exagerăm lucrurile. Am observat, așa, cu timpul, că am căpătat o relaxare care cred că vine, în primul rând, cu vârsta.”,
a povestit Dana Rogoz.

Dana Rogoz și soțul ei  

dana rogoz varsta
Ce vârstă are Dana Rogoz[Sursa foto: Instagram]

De 20 de ani, actrița se bucură de o relație de iubire ca în filme, alături de Radu Dragomir. Soțul ei face și el parte din lumea actoriei, fiind regizor. Cei doi s-au cunoscut chiar în momentul în care actrița dădea casting pentru un rol. Totuși, abia după 3 ani de la prima întâlnire, a început povestea lor de dragoste. Deși între Dana și Radu este o diferență de 19 ani, cei doi au declarat că vârsta nu a fost niciodată un impediment în relația lor.

„Cred că nu am avut niciodată acele gesturi clasice de revistă, de sfaturi. Cred că poate să fie o îmbrățișare într-un anumit moment care să valoreze enorm, nu cred că trebuie să aștepți buchete de flori, trandafiri. Nu cred că am funcționat niciodată pe clișee romantice. Cred că o anumită privire, o anumită îmbrățișare, un strâns de mână, o cafea adusă sau: „Hei, dormi tu mai mult, stau eu cu copiii!”, acestea sunt lucrurile firești la care am ajuns și care contează.”,

a mărturisit actrița.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Dana Rogoz și copiii

dana rogoz biografie
Dana Rogoz biografie[Sursa foto: Instagram]

Alături de partenerul ei de viață, Dana a reușit să clădească o familie frumoasă și unită. Cei doi au doi copii: pe Vlad, în vârstă de 10 ani și pe frumoasa Lia, o fetiță în vârstă de 3 ani. Dana este foarte implicată în educația celor mici și de aceea, încearcă să limiteze accesul copiilor ei la ecrane.

„Au vârste diferite, în primul rând. Evident că lucrurile stau diferit. Vlad are 10 ani, Lia are 3 ani, evident că au conținut diferit la care se uită. Nu le-am interzis accesul nici la telefon, nici la televizor, însă nu au gadget-urile lor. La Vlad, deși are colegi care au deja telefon mobil, nu mi s-a părut necesar să aibă telefon. Dacă au nevoie, ne cer nouă.”, a declarat vedeta.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Emily Burghelea. „Nu a fost totul mereu roz între noi.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină? „Am o problemă foarte gravă. Ce mă fac? Atât de nervoasă am fost la un moment dat.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies