Cine este Iulia Vântur. " Mă simt ca acasă în India"

Iulia Vântur
Iulia Vântur

Iată, din rândurile următoare, cine este Iulia Vântur, cu ce se ocupă și cum a ajuns în atenția publicului.

Iulia Vântur, născută pe data de 24 iulie 1980 în Iași, este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, model, actriță și cântăreață. Aceasta a urmat cursurile Facultății de Drept din Iași în perioada 1999-2003 și a frecventat și cursuri de actorie la o  școală în domeniu. Iulia Vântur a fost prezentatoare de știri, coprezentator pentru o emisiune de concurs și a primit mai multe premii pentru activitatea sa în televiziune.

Nu a fost departe nici de piesele de teatru și a avut și numeroase roluri în filme. Activitatea ca model a fost începută încă de la vârsta de 19 ali, fiind și instructor de modelling, iar la 19 ani a început să lucreze în televiziune. Când vine vorba despre familia ei, aceasta s-a născut într-o familie modestă de intelectuali, de unde a fost susținută încă din copilărie să practice sporturi precum volei și baschet, astfel de acolo având și bazele pentru cariera de model.
Ca manechin a participat la festivalurile naționale de modă, unde a câștigat și premii, fiind selectată chiar și pentru Miss România, însă nu a participat la acest turneu. Pe lângă cariera în televiziune, acolo unde este cunoscută de la pupitrul știrilor și de la show-ul de talente, în 2008 aceasta a jucat și într-un film american, iar în 2013 și 2014 și a continuat drumul cinematografiei, având apariții în seriale românești, dar și într-un film indian.
A cochetat și cu radioul de mai multe ori ca invitat, dar și ca prezentator ocazional al unui matinal, iar aceasta a fost Brand Ambasador pentru un brand cunoscut de mașini. Iulia Vântur a fost și este în continuare implicată și în numeroase campanii umanitare și sociale, fiind susținătoare a campaniei împotriva violenței domestice, a celor împotriva torturării animalelor, dar și cele legate de copii.

Cum arată viața amoroasă a Iuliei Vântur

Citește și: „Aceeași dragoste.” Postarea Iuliei Vântur a stârnit numeroase controverse în mediul online! Cine este tânăra misterioasă care s-a fotografiat alături de Salman Khan

Iulia Vântur
Iulia Vântur[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina – ce este, functii, afectiuni asociate, tratament- catena.ro

Citește și: Cine este Iulia Vântur. „Mi-a plăcut din totdeauna să cânt, dar cumva eram atât de ocupată în România cu ceea ce făceam aici încât nu am mai avut timp să mă gândesc la altceva”

Când vine vorba despre viața sentimentală care ajuns deja la ochii publicului de ceva timp, Iulia Vântur are o relație discretă cu Salman Khan  de mai bine de un deceniu. A recunoscut de câteva ori că relația alături de el este o adevărată provocare, însă este mândră își susține de fiecare dată partenerul de viață. Spune despre el că trăiește pe deplin ceea ce face și este precum o stea strălucitoare, așa cum am afirmat aceasta într-un interviu.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el. El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces.”, a spus Iulia Vântur în cadrul unui interviu. Fosta prezentatoare TV a vorbit, acum ceva timp, și despre cum se simte în India, deoarece este stabilită acolo, și despre faptul că încearcă să își convingă și familia din România să
o urmeze. Se simte iubită și susținută în toate momentele bune sau mai puțin bune și este recunoscătoare pentru tot ce are.   „Mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a ‘adoptat’ și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici, mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”, a declarat artista acum ceva timp.

Citește și: EDITORIAL Teo Trandafir: Pentru că ne place să înțelegem- kanald.ro

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba- stirilekanald.ro

Salman Khan
Salman Khan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Singura persoană care va fi afectată de această nefericire !” Iulia Vântur, mesaj neașteptat în mediul online, la scurt timp după ce s-a zvonit că este însărcinată

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Doliu imens! A murit actorul Mihai Răducu. Colegii de breaslă sunt devastați

Momente dramatice pe A1. Vago Ferenc, consulul Ungariei în România, decapitat după ce un TIR i-a strivit mașina

Majda, mărturisiri dureroase despre tatăl său: „Mi-au spus că nu mai este în viață. Aveam un tablou cu tata și mă urcam pe el și îi spuneam să mă ia în brațe. Așa credeam eu că mă ia în brațe.”

Viviana Sposub, imagini cu burtica! Comentariul lăsat de George Burcea: „Tătic fericit”

Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"


Cookies