Cine este Viviana Sposub. “Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună”

Viviana Sposub
Viviana Sposub

Iată, din rândurile următoare, cine este și cu ce se ocupă Viviana Sposub.

Viviana Sposub este familiarizată cu camerele de filmat și știe ce înseamnă televiziunea, deoarece a avut numeroase apariții în acest domeniu. Tânăra a participat și la emisiunea Bravo, ai still 2021, acolo unde a reușit să surprindă prin aparițiile sale și a fost de multe ori în fața camerelor de filmat în cadrul unor emisiuni televizate. Tânăra s-a născut pe data de 21 iunie 1997 în Botoșani și absolvit Liceul de artă „Ștefan Luchian”, acolo unde a studiat muzica.

Ulterior, tânăra a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice, iar ea este și vlogger. Cochetează cu muzica și are un canal de youtube acolo unde a adunat deja câteva zeci de mii de abonați.

Atunci când nu este pe micile ecrane, Viviana se împarte între pian și canto. A fost prezentatoare TV și a participat și la câteva show-uri televizate, astfel că niciodată nu i-a fost teamă să se afișeze deschisă și cu zâmbetul pe buze în fața publicului.

Tânăra este activă și pe rețelele de socializare, acolo unde are o întreaga comunitate. Aceasta face furori în mediul online cu fotografiile pe care le postează și alege de fiecare dată cu grijă ținutele care să-i pună în valoare calitățile pe care le are. Se pare că în cazul Vivianei, frumusețea este moștenită din familie, deoarece tânăra mai are o soră care seamănă foarte bine și poate să-i facă concurență.
Chiar dacă este despărțită de mama ei, deoarece a ales să rămână în orașul ei natal, Botoșani, fosta prezentatoarea TV o aduce adesea în Capitală pentru a se bucura și are grijă să-i ofere clipe de neuitat. Tânăra nu este căsătorită și nici nu are copii.

Cum s-a lansat Viviana Sposub în televiziune

Citește și: Viviana Sposub, despre certurile cu George Burcea: „O relație foarte tumultuoasă”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Viviana Sposub
Viviana Sposub[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu o iubesc. Noi o iubim. Ea încă plânge.” Cine este lângă Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea

Viviana Sposub și-a început cariera în televiziune după ce a urmat cursurile de prezentator TV, ulterior a prezentat rubrica de vreme la același post. Dorința de a apărea pe micile ecrane i-a adus succes, apoi a fost prezentator la o altă emisiune a unui post concurent.

În cadrul unui interviu de acum ceva timp, aceasta a mărturisit că a venit la București la vârsta de 19 ani, cu o singură valiză și multă ambiție de a merge pe drumul pe care și l-a dorit încă de mică. Recomandările și sfaturile celor din jurul ei au ajutat-o să persevereze de fiecare dată, iar tânăra nu a dus niciodată lipsă de sprijinul din partea celor dragi. Aceasta se poate declara împlinită din punct de vedere profesional.

Citește și: Vacanță de coșmar în Grecia pentru patru familii de români! Au rezervat un sejur la hotel și au ajuns să doarmă pe șezlonguri: „Nici vorbă de returnat banii”- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Viviana are apariții care lasă cu gura căscată de fiecare dată, deoarece are mereu grijă de corpul ei făcând sport și având o dietă echilibrată.

Nu a ezitat să recunoască, în cadrul unui interviu de acum ceva timp, că apelat la medici esteticieni pentru proceduri non-invazive, cu care să-și retușeze micile imperfecțiuni. Când vine vorba de corpul acestuia, a mărturisit că este naturală. Nu a renunțat la cariera în televiziune, așa că a făcut parte, până de curând, din echipa unei emisiuni matinale, prin care a adus oamenilor zâmbetul pe buze. "Sunt fericită să încep un proiect nou alături de o super echipă! Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună. Am alaturi cei mai talentati, energici, amuzanți si frumoși parteneri. Sunt sigura că le vom aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze și cred că astfel vor deveni dependenți de "cafeaua" noastra. Abia astept sa dam startul distracției.”, spus Viviana Sposub înainte să înceapă un nou proiect în televiziune.

Viviana Sposub
Viviana Sposub[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?!” George Burcea nu s-a putut abține și a avut o replică pentru Andreea Bălan. Scandalul dintre cei doi este interminabil

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Șerban Copoț a plecat de acasă la 14 ani! Ce a făcut artistul după ce a scăpat de sub tutela părinților: „Mă vopseam în cap. Era șocată să vadă ce prostii mai făceam.”

Dan Negru, fotografie de colecție de la Jocurile Olimpice din 2000! Ce mesaj a transmis prezentatorul TV în prima zi a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies