Cine este Gina Chirilă. "Viața de mămică e cu urcușuri și coborâșuri!"

cine este gina chirila
Cine este Gina Chirilă

Gina Chirilă este una dintre cele mai apreciate prezențe din showbiz-ul românesc. Insă știați că aceasta deține o afacere proprie?

Aflați din rândurile următoare, cine este Gina Chirilă, dar și cu ce se ocupă aceasta. În plus, descoperiți și cum reușește să își mențină silueta intactă în continuare.

 

Cu ce se ocupă Gina Chirilă

Gina Chirilă este un cunoscut fost fotomodel, iar în prezent se ocupă de propria sa afacere, dat fiind faptul că deține un atelier de haine.

În plus, aceasta obișnuiește să participe și la nenumărate evenimente de modă, unele chiar și internaționale.

Lucrez mult la brand-ul meu, urmează ceva foarte important, însă nu pot să dezvălui până nu se întâmplă. Eu așa sunt setată, dar, cine mă urmărește o să vadă ce o să se întâmple. Sunt foarte fericită pentru că văd cum evoluează situația și mi-am dorit foarte mult asta.

Mai am și proiectele personale, de imagine. Am fost recent în Milano. E totul bine ”, a declarat Gina Chirilă, în urmă cu ceva vreme.

Pe lângă cariera sa de succes, Gina Chirilă este activă și în mediul online, acolo unde doar pe pagina sa de Instagram, deține o comunitate de peste 200.000 de urmăritori, acolo unde aceasta obișnuiește să își posteze activitatea, în fotografii și videoclipuri, atât din viața sa personală, cât și din viața sa profesională.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Bogdan Vlădău. "Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine!"

gina chirila fiica
Cine este Gina Chirilă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este noua concurentă din Casa Iubirii? Ce își dorește Rebecca de la un bărbat: „Fizic, îmi plac băieții înalți. Mai mult mă uit la înălțime și la zâmbet.”

Cine este Gina Chirilă

Gina Chirilă este una dintre cele mai apreciate prezențe din showbiz-ul românesc, dar și soția lui Bogdan Vlădău. Pe lângă faptul că aceasta deține o carieră de succes, Gina Chirilă se bucură și de familia pe care o are alături de soțul său Bogdan Vlădău, dar și fiica lor. Cei 2 au o frumoasă poveste de dragoste, solide și fericită care a durat dea lungul timpului, iar automat odată cu venirea pe lume a primului lor copil, relația lor a devenit din ce în ce mai stabilă, în ciuda

faptului că își doresc ca viața lor să rămână privată în continuare. Cu toate acestea, Gina Chirilă recunoaște faptul că în unele zile nu este deloc ușor să facă față vieții sale de mămică.

Viața de mămică e cu urcușuri și coborâșuri, nu vă mint. E frumos, dar și foarte provocator. Mai am și eu zilele mele în care cad, ca orice om, dar orice om.

În general mi se pare că comunicarea este cheia într-o relație. Sunt momente și momente, nu tot timpul este roz. Comunicarea e foarte importantă, să spui ce simți, vrei să faci, să fii total transparent cu omul de lângă tine. Atunci când ne certăm, inițial, pentru a nu aprinde situația ne vedem de treabă, după care ne calmăm și discutăm ”, a declarat Gina Chirilă la WOWnews, cu ceva vreme în urmă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

gina chirila wikipedia
Cine este Gina Chirilă[Sursa foto: Instagram]

Cum își menține silueta Gina Chirilă

Gina Chirilă este cunoscută pentru cariera sa de fotomodel, dar și pentru cum a reușit să își mențină silueta intactă chiar și în timpul sarcinii și după, însă cu toate acestea, puține sunt persoanele care știu că Gina Chirilă nu obișnuiește să țină niciun fel de dietă, însă este totuși atentă la ceea ce consumă în viața sa de zi cu zi.

Așa cum am spus de mai multe ori, cred că geneticul este foarte important, în primul rând. Bineînțeles că am grijă de ce mănânc, cum mănânc. Nu tot timpul pentru că mai trișez și eu, dar, în general, am grijă să nu mănânc foarte mult, să mănânc ce trebuie. Dar geneticul mi se pare cel mai important ”, a spus Gina Chirilă.

gina chirila varsta
Cine este Gina Chirilă[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este noua concurentă din Casa Iubirii? Ce își dorește Rebecca de la un bărbat: „Fizic, îmi plac băieții înalți. Mai mult mă uit la înălțime și la zâmbet.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies