Cine este Gina Pistol. „Mă uit la ea și parcă e dintotdeauna a mea”

Gina Pistol
Gina Pistol

Iată, din rândurile următoare, cine este Gina Pistol și cu ce se ocupă.

Gina Pistol, născută pe data de 9 decembrie 1980, în Roșiorii de Vede, Teleorman, este un fotomodel și vedetă de televiziune din România, fiind cunoscută pentru participarea la mai multe emisiuni de tip concurs. Aceasta a pozat pentru prima dată pentru o revistă pentru bărbați în anul 2000, apărând în alte două pictoriale pentru aceeași revistă până în anul 2006. În anul 2009 a fost desemnată cea mai sexy femeie din România, iar un an mai târziu a apărut pe coperta aceleași reviste care i-a oferit titlul.

Cariera ei în televiziunea a început în 2005, atunci când a prezentat o emisiune alături de Catrinel Sandu, iar în anul 2007 a fost prezentatoarea unei alte emisiuni la un post de televiziune. Aceasta a debutat și în film în anul 2006, iar în 2008 a fost una dintre celebritățile participante la o emisiune de concurs pentru dansuri.

Din 2016 aceasta a fost prezentatoarea unei emisiuni foarte cunoscute culinare de la noi din țară, iar din 2018 a devenit și prezentatoarea unui show de călătorie, adunând 11 sezoane dintre cele mai urmărite emisiuni.

Când vine vorba despre viața de familie, aceasta are un frate mai mic, iar părinții ei au divorțat când ea avea șase ani. A absolvit Școala de Arte și Meserii din Roșiorii de Vede, iar până să ajungă la București a lucrat ca vânzătoare în orașul natal. Ulterior, aceasta a lucrat și la un centru de copiere, iar primul job din Capitală a fost tot de vânzătoare, de această dată într-un magazin cu un brand cunoscut de haine.
Prin ambiție, Gina Pistol a reușit să dea lovitura și să fure lumina reflectoarelor, iar acest lucru i-a adus de fiecare dată de câștigat.

Gina Pistol și Smiley, o familie fericită alături de fiica lor

Citește și: Smiley și Gina Pistol, mereu împreună! Artistului îi place să petreacă mai mult timp cu iubita sa, decât cu băieții: „Gina e un om cu care îți place să petreci timp! Avem o chimie amândoi.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol și Smiley[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gina Pistol, despre minunea de a rămâne însărcinată, deși toți medicii i-au spus că nu poate aduce pe lume un copil! „Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă.”

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Atunci când vine vorba de latura sentimentală a prezentatoarei TV, aceasta formează cu Smiley unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, reușind în anul 2021 să-l facă tată pe cunoscutul artist. Aceasta este mai fericită ca niciodată și se postează adesea în compania fiicei sale și a soțului ei, aceștia petrecând numeroase momente împreună și dedicându-se în totalitate vieții de familie. Acum, de când a devenit mamă, a mărturisit în cadrul unui interviu că ceva s-a schimbat în ea și că simte o dragoste pe care nu o poate explica în cuvinte.

Are impresia că își cunoaște fiica dintotdeauna și este fericită și entuziasmată pentru fiecare moment petrecut alături de ea. „Acum nu mai este așa greu. Pentru mine prima lună a dat cu mine de pereți și prima băiță când aveam impresia că îmi scăpa micuța printre degete. Când devii mamă se schimbă ceva în tine. E o dragoste pe care n-ai mai simțit-o niciodată. Dragostea pe care o ai pentru copilul tău e esența iubirii.
Simt cum crește o dragoste în mine. Am impresia că o cunosc pe fiică-mea dintotdeauna. Mă uit la ea și parcă e dintotdeauna a mea”,
a declarat Gina Pistol în cadrul unui interviu. Tot în cadrul unui interviu de acum ceva timp, vedeta TV a vorbit și despre al doilea copil. „Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil. După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță.”, a mai spus Gina Pistol.

Gina Pistol
Gina Pistol[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cum este viața de tătic pentru Smiley? Artistul a povestit cum reușește să nu îi insufle anumite frici copilului. „Gina e un pic mai relaxată.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies